- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Kacinci gun bugün???Yok canım negatif çıktı tutunamamış bebeğim
Ben raporluyum Canım bayramla birleşecek inşallah Bayram’dan sonra başlayacağımKızlar bi de çalışıyo musunuz bu süreçte evde misiniz. Ben şu anda izindeyim bir ay sonra başlayacağım işe.
Bende aynı senin gibiyim yemek yapıyorum makinaya bulaşık koyuyorumBen evdeydim ama yemegimi filan da yapiyorum doktorlar israrla normal hayatiniza dönün agir is yapmayin sadece diyor biz riske atamiyoruz korkumuzdab
Hocaya yazdım bakalım o ne diyecek erkenyaptım ama silikgörünce idrarda yapmak istedim offTutmuştur inşallah iki güne katlanması önemli değerler kişiden kişiye değişiyor çünkü hayırlı olsun
Canım bu testlere itimat etme derim bekle bence ve kan verYok canım negatif çıktı tutunamamış bebeğim
Kalktım temizlik yaptık eşimle . Baya kızdı yapma diye ama ailem geliyor aksama . Eve üç haftadır dokunmadım tedavi başladı git gel yaptık zaten sürekli . Ağır yapmamaya çalıştım eşim sildi süpürdü ama mutfağı ben temizledim . Yaparken bi yandan da korkmadım değil . Ay valla su süreç beş yıl yaşlandırdı
Kız sen keseleri gormedin miBen dış gebelikten deli gibi korkuyordum , değerim 1363 lerden 3 gün sonra 16.979 lara fırladı ve hep tek taraflı ağrı çekiyordum.. acıdan ağlıyordum artık :/ ama bana sürpriz oldu ikizler çıktı kuzum :) biz farklı farklı yorumluyoruz işte, Allah korktuğumuzu yaşatmasın ..
Mecburen yapıyoruz ya tutunur ama inşallah ne bileyim sonuçta normal hamilelik olsa fark etmeden geçirecektik bu süreci ...Aynen öyle allah kimseye muhtaç etmesin kendi işimizi yapalım yapamamak da çok zor akşam yaptık bizde sabah geldi misafirlerimiz hiç hesapta yokken akşama yine geliyor yatılı misafir eşimde kızıyor olduğu kadar diye ama insan duramıyor
ye eksiyi çıkar Ayşe’yiKızlar bende inanılmaz ekşiye eğilim var 2 gündür
Aşılama olduğum da da ekşi çekmişti Canım
Siz de böyle şeyler oluyor mu?
Mecburen yapıyoruz ya tutunur ama inşallah ne bileyim sonuçta normal hamilelik olsa fark etmeden geçirecektik bu süreci ...
ye eksiyi çıkar Ayşe’yi
Cnm kötü değil bence yeni tutunmuş belli İnş katlanır sen bekle 11.günü testini tekrarlaArkadaşlar 5.günembriyosu 7.günümde kan verdim sonuç 29.38 sizce nasıl tutmuşmudur
bekliyorum bakalım bi trafım mutlu bi tarafım umutsuz allah herkese gönlündekini versinCnm kötü değil bence yeni tutunmuş belli İnş katlanır sen bekle 11.günü testini tekrarla
Gördüm gördüm kuzum, arkadaş dışgebelikten korkuyordu ona örnek olarak öncesinden bahsetmiştim :) şükür ki herşey yolunda gibi.. sen nasılsın ?Kız sen keseleri gormedin mi
Gördüm gördüm kuzum, arkadaş dışgebelikten korkuyordu ona örnek olarak öncesinden bahsetmiştim :) şükür ki herşey yolunda gibi.. sen nasılsın ?
Canim hic korkma benim 8. Gün 43 çıkmıştıbekliyorum bakalım bi trafım mutlu bi tarafım umutsuz allah herkese gönlündekini versin
İnşallah herşey yolunda gider, endişeleniyorum ister istemez :/ sağlıklıca kucağımıza almak nasip olur inşallah.. sende dert etme Allah büyük kuzum, ben inanıyorum anne olacaksın yavrunu kucağına alacaksın , doğru zamanda..Haa sende dış gebelik var diye düşündün sandim
Sende o ihtimal olmaz 2 tane kesen var
Ikizlerde tavan yapıyor hcg
Canım inşalla inşallah kafam allak bullak oldu hoca tatilde yazdım ama görmedi ya o bi cevap verseydi bende ona göre sevineceğim bende hiç belirti yok göğüslerim dışındaCanim hic korkma benim 8. Gün 43 çıkmıştı
Gebelik normal ilerledi 11. Haftada kaybettim ama kaçla başladığının önemi yok
Onemli olan katlamasi
hangi doktordasın bursada?Kzlar selam herkese bugün 3.kontrülmden geldim 6yumurtam büyümüş doktr bana amh testi yaptr dedı yarın aç karnına sabh o testi yaptrcamYumurtalar 10ila11 mm olmuşlar o testi niye istedi bilen varmı
Belirti arama ben 11 hafta hic belirti yaşamadım kizCanım inşalla inşallah kafam allak bullak oldu hoca tatilde yazdım ama görmedi ya o bi cevap verseydi bende ona göre sevineceğim bende hiç belirti yok göğüslerim dışında
Hatice sen çalışıyormusum canm kirsehirleyim bende aksaray neresindensinBelirti arama ben 11 hafta hic belirti yaşamadım kiz
Bebisi üzme bakiyim 5 üzeri gebesin demek bi kac gune tekrarla artışa bak sonra da usg yi bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?