2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

hakkında hayırlısıs olsun..

Teşekkür ederim kızlar. hatice-yakup D _dm_ İnşallah öyledir. Hastaneyi aradım proluton depot yaptır dediler. Yaptırdım bekliyorum.

Korkma sakın bende leke çok güzel bi işaret
Eskiler de nişan dermiş yaaa
Taze kan veya adet kanı gibi değilse korkma
Haa hide transfer de takılan aletler de kanata biliyor ve bu sonradan çıkıyor

Korkma sakın bende leke çok güzel bi işaret
Eskiler de nişan dermiş yaaa
Taze kan veya adet kanı gibi değilse korkma
Haa hide transfer de takılan aletler de kanata biliyor ve bu sonradan çıkıyor
Umarım geçer canım çok teşekkürler. Allahım nasip ederde kavuşuruz inşallah bebeklerimize.

Ayyy ben şimdi düşünüyorum da ne terliyordum oturduğum yerde sırılsıklam oluyordum, sabah bi uyanıyordum leeennn altıma mı yaptım yoksa diyordum az daha bekle sonra kan ver kuzum, senin için ne iyi olacaksa tez zamanda kavuş inşallah..

Merhaba arkadaşlar elimde gonal f ve cetrotide var isteyen olursa özelden yazabilir

Selam Canlar
Ben temmuzun 16 sında tüp tedavisi görmeye başladım ve şişkinlik olduğu için doktorum embriyoları donduralım rahmin sakin olduğu bir ayda transfer yapalım dedi bu süreçte kendiliğinden gebe kalabilirsin ilaçların etkisiyle tam büyümemiş yumurtalar da var onlar büyüyüp çatlayabilir dedi hiç böyle bişey yaşayanınınz var sizlerde Veya tanıdıklarınızda bir de adetim ayın 14 ünde olması gerek ama kasıklarımda ara ara ağrı oluyor şaşırıyorum niye böyle ki acaba

9ay kese icin ne zaman gun verdi canim doktor ne zaman gorunur ki kese bilgisi olan var mi kizlar ve dış gebeligin belirtisi var mi korkuyor insan bu surecte de

Kan degerin iki kat degil de bes alti kat artiyosa dis gebelik oluyor canm
Ben gecen hafta sali 57 idi bu pazartesi 670 gibi biseydi artisi cok orantsiz gelmedi bana dimi sali 60 desek persembe 120 olsa cumarteso 240 pazartesi 480 olmaliydi 670 geldi yani öyle 5- 6 kat artmamış gibi geldi insallah yarabbim

Ben gecen hafta sali 57 idi bu pazartesi 670 gibi biseydi artisi cok orantsiz gelmedi bana dimi sali 60 desek persembe 120 olsa cumarteso 240 pazartesi 480 olmaliydi 670 geldi yani öyle 5- 6 kat artmamış gibi geldi insallah yarabbim
Yok kiz cok guzel seninki mesela bazila 1000ken iki gun sonra 16 bin oluyor bes alti kattan bile fazla. Sen korkma harika seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…