- 24 Nisan 2014
- 580
- 514
- 323
hakkında hayırlısıs olsun..Kizlar pozitif sonuc alan tum arkadaslara hayirli olsun.rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepinize kolay dogumlariniz olsun . ben bugun negatif sonuc aldim . cok uzgunum ama vardir bunda da bir hayir diyorum ins bir sonrakinde ben de hayırlısıyla pozitif sonc alirim hepinizi Allaha emanet ediyorum
hayırlı olsunSağol canım 5.gün embryosuydu kan verdim bugün 175çıktı sonucu hayırlısı olsun bakalım İnşAllahım emeklerimizi boşa çıkarmasın ...
Teşekkür ederim kızlar.hatice-yakup D _dm_ İnşallah öyledir. Hastaneyi aradım proluton depot yaptır dediler. Yaptırdım bekliyorum.
Aynen moral en önemlisi bu süreçteMoral çok önemli kızlar. Pozitif düşünün. Ben kanama yaşamama rağmen pozitif düşünmeye çalışıyorum. Sonuçta Allahın dediği olur.
Umarım geçer canım çok teşekkürler. Allahım nasip ederde kavuşuruz inşallah bebeklerimize.Korkma sakın bende leke çok güzel bi işaret
Eskiler de nişan dermiş yaaa
Taze kan veya adet kanı gibi değilse korkma
Haa hide transfer de takılan aletler de kanata biliyor ve bu sonradan çıkıyor
Progesteron alıyorsun demi ? O çok yediriyor malesefAy kızlar bi de transferden beri ben sürekli bişeyler yiyorum yaa. Midem kazınıyor ilaçlardan herhalde
Ayyy ben şimdi düşünüyorum da ne terliyordum oturduğum yerde sırılsıklam oluyordum, sabah bi uyanıyordum leeennn altıma mı yaptım yoksa diyordumYok düşürmedim sabah bi moralim bozulur gibi olduda toparladım cabuk
Vücut isim yüksek kasık agrim var
Rahimde sızılar da var bunlar güzel belirtiler
Göğüslerim de agriyo baya ve aşırı terliyorum
Bakalim idrar kandan 2 gün geriden gelirmiş
Çıkmaması gayet normal cumaya kan veririm artık
Prolutex iğne yapıyoruz karından. Bi de östrojen hapı ve kan sulandırıcı asprin var. Artık hangisi yapıyor bilmem.Progesteron alıyorsun demi ? O çok yediriyor malesef
Kan degerin iki kat degil de bes alti kat artiyosa dis gebelik oluyor canm9ay kese icin ne zaman gun verdi canim doktor ne zaman gorunur ki kese bilgisi olan var mi kizlar ve dış gebeligin belirtisi var mi korkuyor insan bu surecte de
2 gunde mi 5 kat artarsa kuzuKan degerin iki kat degil de bes alti kat artiyosa dis gebelik oluyor canm
Ben gecen hafta sali 57 idi bu pazartesi 670 gibi biseydi artisi cok orantsiz gelmedi bana dimi sali 60 desek persembe 120 olsa cumarteso 240 pazartesi 480 olmaliydi 670 geldi yani öyle 5- 6 kat artmamış gibi geldi insallah yarabbimKan degerin iki kat degil de bes alti kat artiyosa dis gebelik oluyor canm
Yok kiz cok guzel seninki mesela bazila 1000ken iki gun sonra 16 bin oluyor bes alti kattan bile fazla. Sen korkma harika seninkiBen gecen hafta sali 57 idi bu pazartesi 670 gibi biseydi artisi cok orantsiz gelmedi bana dimi sali 60 desek persembe 120 olsa cumarteso 240 pazartesi 480 olmaliydi 670 geldi yani öyle 5- 6 kat artmamış gibi geldi insallah yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?