- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Bak kizicam sana üzme bakiyim kuzularını annesiKiz simdi daha cok korkuyorum. Kalplerini bi duysam ah bi
İnşallah yükselir canım senden bişi rica etsem idrar testi yapar mısın bu değer testte çıkacak mı merak ettim
Ins kuzum 12. Gün degil de 13. Gün Salı günü yapacam yine inshatice-yakup kuzum senin adina cok sevindim insallah kat kat artar degerin 9.gune gore bence iyi degerin 12.gunde tekrarlarsin :) seni takip ediyorum insallah guzel haberlerini aliriz
Merhaba bana tembihledi hemsire su sekilde kullan yoksa sertlesir icinde diye .jeli sikiyorum 5 dk yuruyorum evin icinde sonra 15 dk uzaniyoeum emilmesi icin.yumurta toplandigindan beri kullaniyorum bi sikinti yasamadim.size nasil tarif ettiler?Beni çok tahriş ediyor yanıyor gün boyu dr jel yapar dedi
Benim gibi hassas birine hiç gelecek bir ilaç değil
Hemen tahriş oluyorum çünkü
Anladığım kadarıyla iğne dışında jel veya vajinal fitil de veriyor çoğu dr. Nedense bizimki vermedi.Yapıyorum iğne de yapıyorum hergün 6 da akşam
Ama bunu da kullanıyorum
Cift embriyo konulmustu ama tek kese gormustuk bugun ikinciyi gorduk canim :)Canım senin zaten ikiz değil miydi sanki karıştırdım mı ne mutlu maşallah Çifter Çifter geliyor bebişler
Pazartesi iyiymiş ben teeee haftaya cumartesi gidecem :/ yeni makineler çok iyi maşallah sen kendi doktoruna devam et kuzum:) bide değerin çok yüksek çıkmıştı ama tek gözükmüşlerdi dimi :) birisi tekiz diye doğuma girmiş 3 küsur kilo doğmuş arkasından 1.100 kilo kadar daha doğmuşInsallah ya ptesi buyuk gun. Bugun devlet hast ugradik makineai cok kotuydu 5 haftalik gorunuyolar dedi. Halbuki gecen hafta 5+3tu yani. Ozelim ultrasonu daha iyi
Aynen kuzum öyle tedirginim ki bende.. bi duysam diyorum kalp atışlarını bi hissetsem ..Kiz simdi daha cok korkuyorum. Kalplerini bi duysam ah bi
Canım embriyolarına pgt yaptırmış miydin ? Pozitif sonuç alan arkadaşlar pgt ye gönderdiler mi hep ?Kiz simdi daha cok korkuyorum. Kalplerini bi duysam ah bi
Yok canim dr istemediCanım embriyolarına pgt yaptırmış miydin ? Pozitif sonuç alan arkadaşlar pgt ye gönderdiler mi hep ?
Bida devlet hastanesine gitmicem ya makinesi cok kotu psikolojimi bozdu yeni 5 haftalik olmus diyo. Daha bir hafta once 5+3tu ultrasonda daha yeni 5 olmus ne demek ya. Olcum yapmadi bisey yapmadiAynen kuzum öyle tedirginim ki bende.. bi duysam diyorum kalp atışlarını bi hissetsem ..
Kiz aynen ilk gidisimde tek keseydiPazartesi iyiymiş ben teeee haftaya cumartesi gidecem :/ yeni makineler çok iyi maşallah sen kendi doktoruna devam et kuzum:) bide değerin çok yüksek çıkmıştı ama tek gözükmüşlerdi dimi :) birisi tekiz diye doğuma girmiş 3 küsur kilo doğmuş arkasından 1.100 kilo kadar daha doğmuşhep arkasına saklanmış hiç bi Dr. görmemiş
5. Gün embryosu canım 9. Gün bugün
Biraz düşük Ama geç döllenme oluyormus 5. Gün embryosunda bile
2-5 gun arası tutunma olabilirmiş
3 gün geç tutunduysa mesela değerim iy
Tsk ederim canım güzel dileklerin için coook tsk ederimGözün aydın canımmhatice-yakup Allhım kucağına almayı nasip etsin sıkı sıkı tutunsun annesine inş minnoş
Tsk ederim canım güzel dileklerin için coook tsk ederim
Zor bi 4 gun olacak katlanmayı görmeden rahat edemiycem ama negatif olmaması da ayrı bi mutluluk tabiki
Yok yok kuzum sen hep cok şükür pozitifsin o yüzden Allahım yüzünü güldürücek buna inanıyorum
Sen de rahatlamaya çalış biraz 11gün nasıl bekledik oda geçicek
Ohhh maşallah maşallahİyi akşamlar arkadaşlar bende bu gün kan verdim 244, 6 çıktı sonucum inşallah artar Dualarınız için çok teşekkür ederim hepinizi seviyorum..
Doktorumla görüştüm gebelik olarak iyi dedi bayram dan sonra kontrole çağırdı ben kendim 4 yada 5 gün sonra vrebilirim bidaha canımOhhh maşallah maşallah
Bidaha ne zaman vereceksin???
Bazı sonuçlar pozitif aldıktan sonra 8 haftalik 12 haftalik kalbi duruyor rabbim korusun kimseye göstermesin . acaba pgt göndermediği için mi diye merak ettim de . Rabbim bilir en doğrusunu.Yok canim dr istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?