2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Beni çok tahriş ediyor yanıyor gün boyu dr jel yapar dedi
Benim gibi hassas birine hiç gelecek bir ilaç değil
Hemen tahriş oluyorum çünkü
Merhaba bana tembihledi hemsire su sekilde kullan yoksa sertlesir icinde diye .jeli sikiyorum 5 dk yuruyorum evin icinde sonra 15 dk uzaniyoeum emilmesi icin.yumurta toplandigindan beri kullaniyorum bi sikinti yasamadim.size nasil tarif ettiler?

Insallah ya ptesi buyuk gun. Bugun devlet hast ugradik makineai cok kotuydu 5 haftalik gorunuyolar dedi. Halbuki gecen hafta 5+3tu yani. Ozelim ultrasonu daha iyi
Pazartesi iyiymiş ben teeee haftaya cumartesi gidecem :/ yeni makineler çok iyi maşallah sen kendi doktoruna devam et kuzum:) bide değerin çok yüksek çıkmıştı ama tek gözükmüşlerdi dimi :) birisi tekiz diye doğuma girmiş 3 küsur kilo doğmuş arkasından 1.100 kilo kadar daha doğmuş hep arkasına saklanmış hiç bi Dr. görmemiş

Aynen kuzum öyle tedirginim ki bende.. bi duysam diyorum kalp atışlarını bi hissetsem ..
Bida devlet hastanesine gitmicem ya makinesi cok kotu psikolojimi bozdu yeni 5 haftalik olmus diyo. Daha bir hafta once 5+3tu ultrasonda daha yeni 5 olmus ne demek ya. Olcum yapmadi bisey yapmadi

Kiz aynen ilk gidisimde tek keseydi

5. Gün embryosu canım 9. Gün bugün
Biraz düşük Ama geç döllenme oluyormus 5. Gün embryosunda bile
2-5 gun arası tutunma olabilirmiş
3 gün geç tutunduysa mesela değerim iy

Gözün aydın canımm hatice-yakup Allhım kucağına almayı nasip etsin sıkı sıkı tutunsun annesine inş minnoş

Tsk ederim canım güzel dileklerin için coook tsk ederim
Zor bi 4 gun olacak katlanmayı görmeden rahat edemiycem ama negatif olmaması da ayrı bi mutluluk tabiki

Yok yok kuzum sen hep cok şükür pozitifsin o yüzden Allahım yüzünü güldürücek buna inanıyorum
Sen de rahatlamaya çalış biraz 11gün nasıl bekledik oda geçicek

Yok yok kuzum sen hep cok şükür pozitifsin o yüzden Allahım yüzünü güldürücek buna inanıyorum
Sen de rahatlamaya çalış biraz 11gün nasıl bekledik oda geçicek

Zor bela 9 günü geçirdim
Erken oldugu için umudum fazla düzene gider yükselir diye
Neler okudum sabahtan beri
Benim gibi değer de baslayip bidaki kan da 4 katına çıkan
Ilk dönemde.dengesiz yükselme.olurmus yani umudum.sali günü biraz daha iy bi sonuç almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…