2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Kızlar Merhaba benim transferim 16 temmuzda oldu.iki gun once keseyi görduk doktora kaç haftalik dedim 4 yada 5 haftalik dedi.kalp atışlarını duymaya geldiğinde belli olur dedi.ben çok merak ediyorum şu an kaç haftaligim?

Reactions: 9ay
Bazı sonuçlar pozitif aldıktan sonra 8 haftalik 12 haftalik kalbi duruyor rabbim korusun kimseye göstermesin . acaba pgt göndermediği için mi diye merak ettim de . Rabbim bilir en doğrusunu.
Ilk gebeligimde kalbi durdu kromozom testimiz temiz cikti ama bende pihtilasma cikti sizin bunlara bakildi mi peki?

Son adet tarihin ne canim?

Su an 6+5 oluyosun son adete gore hesaplaniyor cunku. Benim de 27 haziran son adet
Ama doktora sordugumda tup bebekte son adet tarihine bakılmaz dedi.bir kaç siteye baktım orda da son adet tarihine bakılmaz yazıyordu. Kafam çok karıştı. Son adet tarihine göre 2019 Mart annelerine giriyorum onlar bana göre çok ilerideler.mesela keseyi benden 15 gün önce gördü onlar.artık takip etmiyorum orayı moralim bozuluyor. Senin doktorun mu dedi son adet tarihi diye?

Merhaba tatlım öncelikle hayırlı olsun.. gebelik süresi olan 40 haftanın içinde son adet tarihi de vardır.. bu normal yada tüp bebek farketmez demişti Dr. benim de 1 temmuz ve oradan hesaplıyor doktorum..

Merhaba tatlım öncelikle hayırlı olsun.. gebelik süresi olan 40 haftanın içinde son adet tarihi de vardır.. bu normal yada tüp bebek farketmez demişti Dr. benim de 1 temmuz ve oradan hesaplıyor doktorum..
Anladım cnm teşekkür ederim senin ki de hayırlı olsun saglikla kucağımiza alalım insallah

hatice-yakup
Canımmm çok mutlu oldum inşallah kat kat emin adımlarla artar değerlerin kesesi kalbi derken hayırlısıyla bir bakmışsın kucağında inşallah
Rabbim hepimizi hayırlı evlatla sevindirsin inşallah

Oy inş tatlim Benim sizlerin dualari da yeter Allahi izniyle ama olmazsa da düşük ya değerim hic üzülmek yok Ilk fırsatta tekrar denerim.
En azindan tutunuyor 2 de 2 oldu
Sag salim doğurmakta nasip olur ins

Kızlar hayırlı geceler ben bu akşam iş Çıkışı kan verdim yine 416cıktı sonucum ilki 2gün önce 175di sizce nasıl sonuç yarın öğlen gidiceM doktrabakalım ne diycek
Hayırlı olsunnnnn
Kızlar 11.gün 36.2 çıktı sonuç doktoru aradım ilaçlara devam dedi bizim için iyi dedi pazar tekrar vericem inş
ayy inşallah sağlıkla aera
Transfer +9 canım
e tamam iste daha dokuz olmuş doktorlar 12. Gün kan ver diyorlar o zamana daha da yğkselir ki
İyi akşamlar arkadaşlar bende bu gün kan verdim 244, 6 çıktı sonucum inşallah artar Dualarınız için çok teşekkür ederim hepinizi seviyorum..
ay maşallah sayfa coşmuş herkes hamişşşşş

Aynen canim. Aslinda bana da benimki sacma gelmisti cunku adetimin 23. Gunu transfer oldum baya gec. Ama kesem son adetime uygundu.

Kızlar ya 2 gündür ciddi anlamda sigara dumanına maruz kaldım. Sürekli dışarıda yanıma içen birisi oturuyor. Dışarıda sigara içenlerden nefret ediyorum.

kızlar da söylemiş canım her ikisi de olabilir ama Erken canım 5 gün daha bekle daha kesin olur
Kızlarrr kanı verdim yarını bekleyemedik. Bi yarım saate kalmaz sonuç çıkacak. Ayy çok heyecanlı ve gerginim ya. Negatif çıkarsa ne yaparım bilmiyorum. Destek verinnnçok heyacanlı bi durum ya...
hadi canım hayırlı olur inşallah

Kızlarrr kanı verdim yarını bekleyemedik. Bi yarım saate kalmaz sonuç çıkacak. Ayy çok heyecanlı ve gerginim ya. Negatif çıkarsa ne yaparım bilmiyorum. Destek verinnnçok heyacanlı bi durum ya...
İnş pozitif olacak canım Allahım yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz cnm

Reactions: FKG

Hadi inşallah cnm güzel haberler alırsın.
Negatif çıkma ihtimali hepimizden var ama hayat devam ediyor kötüye odaklanmaya lim pozitif çıkacak
Güzel haberlerini bekliyoruz

Reactions: FKG
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…