Yani bence hiç.vermesen de olur gayet güzel değerinDoktorumla görüştüm gebelik olarak iyi dedi bayram dan sonra kontrole çağırdı ben kendim 4 yada 5 gün sonra vrebilirim bidaha canım
Ilk gebeligimde kalbi durdu kromozom testimiz temiz cikti ama bende pihtilasma cikti sizin bunlara bakildi mi peki?Bazı sonuçlar pozitif aldıktan sonra 8 haftalik 12 haftalik kalbi duruyor rabbim korusun kimseye göstermesin . acaba pgt göndermediği için mi diye merak ettim de . Rabbim bilir en doğrusunu.
Son adet tarihin ne canim?Kızlar Merhaba benim transferim 16 temmuzda oldu.iki gun once keseyi görduk doktora kaç haftalik dedim 4 yada 5 haftalik dedi.kalp atışlarını duymaya geldiğinde belli olur dedi.ben çok merak ediyorum şu an kaç haftaligim?
25 haziran cnmSon adet tarihin ne canim?
Su an 6+5 oluyosun son adete gore hesaplaniyor cunku. Benim de 27 haziran son adet25 haziran cnm
Ama doktora sordugumda tup bebekte son adet tarihine bakılmaz dedi.bir kaç siteye baktım orda da son adet tarihine bakılmaz yazıyordu. Kafam çok karıştı. Son adet tarihine göre 2019 Mart annelerine giriyorum onlar bana göre çok ilerideler.mesela keseyi benden 15 gün önce gördü onlar.artık takip etmiyorum orayı moralim bozuluyor. Senin doktorun mu dedi son adet tarihi diye?Su an 6+5 oluyosun son adete gore hesaplaniyor cunku. Benim de 27 haziran son adet
Merhaba tatlım öncelikle hayırlı olsun.. gebelik süresi olan 40 haftanın içinde son adet tarihi de vardır.. bu normal yada tüp bebek farketmez demişti Dr. benim de 1 temmuz ve oradan hesaplıyor doktorum..Ama doktora sordugumda tup bebekte son adet tarihine bakılmaz dedi.bir kaç siteye baktım orda da son adet tarihine bakılmaz yazıyordu. Kafam çok karıştı. Son adet tarihine göre 2019 Mart annelerine giriyorum onlar bana göre çok ilerideler.mesela keseyi benden 15 gün önce gördü onlar.artık takip etmiyorum orayı moralim bozuluyor. Senin doktorun mu dedi son adet tarihi diye?
Anladım cnm teşekkür ederim senin ki de hayırlı olsun saglikla kucağımiza alalım insallahMerhaba tatlım öncelikle hayırlı olsun.. gebelik süresi olan 40 haftanın içinde son adet tarihi de vardır.. bu normal yada tüp bebek farketmez demişti Dr. benim de 1 temmuz ve oradan hesaplıyor doktorum..
Tabiki kuzum ben duysam dünyalar benim olur tadını çıkar canmIns canim ALLAH razı olsun
Bunu gormekte yetti düşük olsa da bu değerlerle doğuran çok okudum moralimi düşürmeden salıyı beklicem
Ins sende duyacaksın hayırlısı ile hele bi başla da o günlerde gelecek inan banaTabiki kuzum ben duysam dünyalar benim olur tadını çıkar canm
Oy inş tatlim Benim sizlerin dualari da yeter Allahi izniyle ama olmazsa da düşük ya değerim hic üzülmek yok Ilk fırsatta tekrar denerim.hatice-yakup
Canımmm çok mutlu oldum inşallah kat kat emin adımlarla artar değerlerin kesesi kalbi derken hayırlısıyla bir bakmışsın kucağında inşallah
Rabbim hepimizi hayırlı evlatla sevindirsin inşallah
Hayırlı olsunnnnnKızlar hayırlı geceler ben bu akşam iş Çıkışı kan verdim yine 416cıktı sonucum ilki 2gün önce 175di sizce nasıl sonuç yarın öğlen gidiceM doktrabakalım ne diycek
ayy inşallah sağlıkla aeraKızlar 11.gün 36.2 çıktı sonuç doktoru aradım ilaçlara devam dedi bizim için iyi dedi pazar tekrar vericem inş
e tamam iste daha dokuz olmuş doktorlar 12. Gün kan ver diyorlar o zamana daha da yğkselir kiTransfer +9 canım
ay maşallah sayfa coşmuş herkes hamişşşşşİyi akşamlar arkadaşlar bende bu gün kan verdim 244, 6 çıktı sonucum inşallah artar Dualarınız için çok teşekkür ederim hepinizi seviyorum..
Benim hiç birseye bakılmadı kromozom pıhtılaşma vs .Ilk gebeligimde kalbi durdu kromozom testimiz temiz cikti ama bende pihtilasma cikti sizin bunlara bakildi mi peki?
Aynen canim. Aslinda bana da benimki sacma gelmisti cunku adetimin 23. Gunu transfer oldum baya gec. Ama kesem son adetime uygundu.Ama doktora sordugumda tup bebekte son adet tarihine bakılmaz dedi.bir kaç siteye baktım orda da son adet tarihine bakılmaz yazıyordu. Kafam çok karıştı. Son adet tarihine göre 2019 Mart annelerine giriyorum onlar bana göre çok ilerideler.mesela keseyi benden 15 gün önce gördü onlar.artık takip etmiyorum orayı moralim bozuluyor. Senin doktorun mu dedi son adet tarihi diye?
kızlar da söylemiş canım her ikisi de olabilir ama Erken canım 5 gün daha bekle daha kesin olurKızlar bugün çatlatma iğnemin 11 günü.
Pazartesi günü besinci gün embriyo transferi oldum iki tane konulmustu bugün 4 günüm. Biraz önce idrar yaptım bu şekilde çıktı. Sizce çatlatma iğnesi mıdır yoksa %50 iğne % 50 bebiş mıdır ? 11 gün iğnenin etkisini bu şekilde yaşayan var mı aranızda ?
hadi canım hayırlı olur inşallahKızlarrr kanı verdim yarını bekleyemedik. Bi yarım saate kalmaz sonuç çıkacak. Ayy çok heyecanlı ve gerginim ya. Negatif çıkarsa ne yaparım bilmiyorum. Destek verinnnçok heyacanlı bi durum ya...
İnş pozitif olacak canım Allahım yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz cnmKızlarrr kanı verdim yarını bekleyemedik. Bi yarım saate kalmaz sonuç çıkacak. Ayy çok heyecanlı ve gerginim ya. Negatif çıkarsa ne yaparım bilmiyorum. Destek verinnnçok heyacanlı bi durum ya...
Kızlarrr kanı verdim yarını bekleyemedik. Bi yarım saate kalmaz sonuç çıkacak. Ayy çok heyecanlı ve gerginim ya. Negatif çıkarsa ne yaparım bilmiyorum. Destek verinnnçok heyacanlı bi durum ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?