Hepimizde tedirginlik var acaba yanlis bi hareket mi yaptım acaba şunu yapmasamiydim bunu yapmasamiydim diye ben normalde rahat biriyimdir kendimi cok yormuyorum dinleniyorum ama yemek filan da yapıyorum ayakta bazen yataktan hic kalkmayanlari gorunce acaba ben yanlis mi yapıyorum diyorum halbuki doktor haraket etmek iyi gelir kan dolasimi ve rahime kan gitmesi icin demisti
Bugün gayet Sanciliyim canimcanım nasılsın aradılar mı hastaneden embriyoların durumu için merak ettim seni
Oturarak yapmadiysan sorun yok ben de buz gbi suyla yikanamiyorum ama sicak su torbasi ayri bi olay o yuzden asla dedim. Banyon hamam gibi olmuyosa sorun yokk canimYa ben 4. Gün banyo yaptım çok sıcak değildi su ama şimdi düşündüm de ılık da değildi.
Ben gunde 5 bin adim kadar atiyorum :)Bu dönem de hiç yolculuk yaptınız mi dışarıya gezmeye felan çıktınız mi
Hadi bakalim insallah transfer olsun da tutsun insallahKizlar hastane aradi
15 ten 10 tanesi döllenmiş 3 ü bos cikmis
Pazartesi tekrar arayacaklar buyuk ihtimal carsamba 5. Günü bekleyeceğiz seyirine göre
Suan icin cok iyi şükür
Canim cok sevindim senin adina inşallah sonucun dahada guzel olcak Allahin izniyleKizlar hastane aradi
Pazartesi tekrar arayacaklar buyuk ihtimal carsamba 5. Günü bekleyeceğiz seyirine göre
Suan icin cok iyi şükür
Kendimi yormadan kısa bir zamanda yaptım canım. İnşallh sorun olmamıştır.Oturarak yapmadiysan sorun yok ben de buz gbi suyla yikanamiyorum ama sicak su torbasi ayri bi olay o yuzden asla dedim. Banyon hamam gibi olmuyosa sorun yokk canim
Maşaallah maşaallah çok çok sevindim inan rabbim hayırlısıyla tamamina erdirsin insaallahKizlar hastane aradi
Suan icin cok iyi şükür
Seninki en dogrusu ben de hic yatmiyorum canimHepimizde tedirginlik var acaba yanlis bi hareket mi yaptım acaba şunu yapmasamiydim bunu yapmasamiydim diye ben normalde rahat biriyimdir kendimi cok yormuyorum dinleniyorum ama yemek filan da yapıyorum ayakta bazen yataktan hic kalkmayanlari gorunce acaba ben yanlis mi yapıyorum diyorum halbuki doktor haraket etmek iyi gelir kan dolasimi ve rahime kan gitmesi icin demisti
Hadi cok sukur gelsin minnoslaaaar :)Kizlar hastane aradi
Suan icin cok iyi şükür
Siyah gbi olan kayisi kurusu var ya ondan iki uc tane ye hemencik rahatlarsin. Benim transferin 10. Gunu henuz kabizlik yasamadim ama gunkurusu kayisisindan aldim yine de nolur nolmaz diyeGenelde transferden sonra kabız olurdum bu sefer sorunsuz geçireceğim derken bugün 6. Gün kabız oldum. Bu süreçte kurtuluş yok sanırım sürekli aynı şey oluyor.
Doktoru arayın sizi yönlendirirKizlar cok sancim var yaaaa
Dün iyidim de bugün baya kotu geçiyor
Cok yumurta toplaninca daha fazla bolgede delik oldugu icin daha cok aci oluyor. Antibiyotigini icmeyi sakin ihmal etme canimKizlar cok sancim var yaaaa
Doktoru arayın sizi yönlendirir
Cok yumurta toplaninca daha fazla bolgede delik oldugu icin daha cok aci oluyor. Antibiyotigini icmeyi sakin ihmal etme canim
Siyah gbi olan kayisi kurusu var ya ondan iki uc tane ye hemencik rahatlarsin. Benim transferin 10. Gunu henuz kabizlik yasamadim ama gunkurusu kayisisindan aldim yine de nolur nolmaz diye
Kizlar cok sancim var yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?