2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Agri kesici verdi
Ates ve kusma eklenirse gel dedi
Suan icin agri var sadece şükür

Aynen canim ondan galiba ayni adet sancısı gibi
Kotu bi durum olsa karnim felan siserdi
Gecenki de zor gecti ya sonunda tutsunda bunlara raziyim
Benden az toplaninca agrim falan olmamisti hic :) ama bi bayandan benden once 30 tane toplanmisti kadincagiz ciglik atiyordu agridan

Idrarda cift cizgiyi gordum canim sali gunu de kan vericem Allahin izniyle

Idrarda cift cizgiyi gordum canim sali gunu de kan vericem Allahin izniyle
İyi cesaret ben ilaç almaya eczaneye gittim bir türlü test alamadım. Negatifse diye hep vazgeçtim. Pazartesi kan vericem ama şimdi de bellidir 10.gunum ama test yapamıyorum

Himm bende diyordum gaz şişkinlik kabızlık hepsi oluyor üzülüyordum demmki normal sizide duyunca rahatladım biraz bana şurup yazdı doktor kabız olursan iç diye tek kapak da sorun çözülüyor

Himm bende diyordum gaz şişkinlik kabızlık hepsi oluyor üzülüyordum demmki normal sizide duyunca rahatladım biraz bana şurup yazdı doktor kabız olursan iç diye tek kapak da sorun çözülüyor

O guzelmis kabiz çünkü transfer sonrasi da sıkıntı
Ikınmamalı çünkü
Cok yumurta toplaninca normalmis

İyi cesaret ben ilaç almaya eczaneye gittim bir türlü test alamadım. Negatifse diye hep vazgeçtim. Pazartesi kan vericem ama şimdi de bellidir 10.gunum ama test yapamıyorum
Kiz elim ayagim idrari koyduktan sonra zarrr zarrr titredi heyecandan :) korkunun ecele faydasi yok dedim yaptim vala

Helal olsun, zaten iyi yada kötü belli ama insan cesaret edemiyor işte. Neyse pazartesi kanda öğrenicem artık hakkımızda hayirlisi
Ben de yarin kan vericem insallah hepimiz saglikli bi gebelik yasariz canim. Koyuldugu gunu saymayinca yarin 10. Gunum oliyor. Bi de 12. Gun vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…