- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
Benden az toplaninca agrim falan olmamisti hic :) ama bi bayandan benden once 30 tane toplanmisti kadincagiz ciglik atiyordu agridanAgri kesici verdi
Ates ve kusma eklenirse gel dedi
Suan icin agri var sadece şükür
Aynen canim ondan galiba ayni adet sancısı gibi
Kotu bi durum olsa karnim felan siserdi
Gecenki de zor gecti ya sonunda tutsunda bunlara raziyim
Idrarda cift cizgiyi gordum canim sali gunu de kan vericem Allahin izniyleVar akşam alayım biraz. En büyük korkumdu. Yine iyi dayandım buhüne kadar. Canım hiç idrar testi yaptın mı? 10. Gündesin ne mutlu kalmış 2 gün.
Canım çok geçmiş olsun. Doktorunu ara muhakkak danış
Benden az toplaninca agrim falan olmamisti hic :) ama bi bayandan benden once 30 tane toplanmisti kadincagiz ciglik atiyordu agridan
Ayyy ne güzel. Maşallhhh. İdrar testini ne zaman yaptın peki? Annem ısrar ediyor yap diye korkuyorum biraz.Idrarda cift cizgiyi gordum canim sali gunu de kan vericem Allahin izniyle
Ben de öyleyim perişan haldeyim ne çekiyoruz varya ah ahh çok sancım var ve kabızım doktora gittim bugün şişkinlik var dediKizlar cok sancim var yaaaa
Dün iyidim de bugün baya kotu geçiyor
Ben de öyleyim perişan haldeyim ne çekiyoruz varya ah ahh çok sancım var ve kabızım doktora gittim bugün şişkinlik var dedi
Benim bıçak gibi değil de sanki on kilo bişey taşıyorum kaşıklarımdaHadi yaa seninde mi geçmiş olsn cnm yaa
Şükür kabiz yok ama kasiklarima bicak saplaniyor her harakette
Benim bıçak gibi değil de sanki on kilo bişey taşıyorum kaşıklarımda
Yok canım doktor su topladın filan demedi şişlik olmuş dediSu topladin ozaman cnm sen
Benden oyle değil de agrim cok
Agri kesici fayda etmiyor
Yarinda geçmezse giderim bi hastaneye artik
Yok canım doktor su topladın filan demedi şişlik olmuş dedi
Cok tsk ederimCok geçmiş olsunhatice-yakup
İyi cesaret ben ilaç almaya eczaneye gittim bir türlü test alamadım. Negatifse diye hep vazgeçtim. Pazartesi kan vericem ama şimdi de bellidir 10.gunum ama test yapamıyorumIdrarda cift cizgiyi gordum canim sali gunu de kan vericem Allahin izniyle
Himm bende diyordum gaz şişkinlik kabızlık hepsi oluyor üzülüyordum demmki normal sizide duyunca rahatladım biraz bana şurup yazdı doktor kabız olursan iç diye tek kapak da sorun çözülüyor
Kiz elim ayagim idrari koyduktan sonra zarrr zarrr titredi heyecandan :) korkunun ecele faydasi yok dedim yaptim valaİyi cesaret ben ilaç almaya eczaneye gittim bir türlü test alamadım. Negatifse diye hep vazgeçtim. Pazartesi kan vericem ama şimdi de bellidir 10.gunum ama test yapamıyorum
5-6-7. Gunler yaptim hepsinde de cikti. Koyulasti her gun biraz daha rengiAyyy ne güzel. Maşallhhh. İdrar testini ne zaman yaptın peki? Annem ısrar ediyor yap diye korkuyorum biraz.
Helal olsun, zaten iyi yada kötü belli ama insan cesaret edemiyor işte. Neyse pazartesi kanda öğrenicem artık hakkımızda hayirlisiKiz elim ayagim idrari koyduktan sonra zarrr zarrr titredi heyecandan :) korkunun ecele faydasi yok dedim yaptim vala
Ben de yarin kan vericem insallah hepimiz saglikli bi gebelik yasariz canim. Koyuldugu gunu saymayinca yarin 10. Gunum oliyor. Bi de 12. Gun vericemHelal olsun, zaten iyi yada kötü belli ama insan cesaret edemiyor işte. Neyse pazartesi kanda öğrenicem artık hakkımızda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?