- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Nasil alakasi yok 90 ve sonrasi dogumku olup da tuo bebek yaptirmayan arkadasim neredeyse yok biliyo musun. Sen de bizim kusaktansin
Bende 28 yaşındayım kendim dışında kimseyi görmedim o yüzden bi tedirgin olmustum ama sen kimseye söylemesen kim nerden bilecek senin normal gebelik mi tüp bebek mi yaptırdığını demişti annem. Haklı gerçekten de . Biz duymuyoruz çoğunuNasil alakasi yok 90 ve sonrasi dogumku olup da tuo bebek yaptirmayan arkadasim neredeyse yok biliyo musun. Sen de bizim kusaktansin
Rahim duvarin kalinlasmissa super :) hadi insallah sapsaglikli embriyolarin olurKuzular doktor baktı yumurtaların iyi büyümüş dedi salı günü yumurta toplama var . Cuma da aksilik olmazsa transfer olacak . Korkuyorum resmen . Rahim duvarın iyi kalınlaşmış dedi inşallah eşimin spermleri de kaliteli olur da sonuç güzel olur
Benimki beni 20 de dogurmus sonuncu benimAynen tam zamani annem 19 yasinda beni dogurmus kadincagiz gozunu benle acmis bi dinlenememis :)
Kuzular doktor baktı yumurtaların iyi büyümüş dedi salı günü yumurta toplama var . Cuma da aksilik olmazsa transfer olacak . Korkuyorum resmen . Rahim duvarın iyi kalınlaşmış dedi inşallah eşimin spermleri de kaliteli olur da sonuç güzel olur
Amin hadi bakalım su yumurta toplama iyi geçsin de . İnsan biraz korkuyorRahim duvarin kalinlasmissa super :) hadi insallah sapsaglikli embriyolarin olur
Benim etrafimda kurtaj olmayan kiz arkadasim da kalmadi hepimiz kaybettik bebek. Cok tuhaf sekildeValla benim etrafa bakiyorum catir çatır doguruyorlar
Sorun bizde mi ne doktor tek tüple de kalirsin dedi bana 3 senede kalamadim
Ilk tüp bebek tuttu onuda kaybettim
Yok sayı demedi bi toplama yapalım da hepsi sağlıklı olmuyır dediOhh ne guzel canimm spermi takma onlar en iyisini secer
Kac tane sayi verdi mi
Korkma kiz uyuyon zaten cok seviyorum anesteziyi hihihi insallah sonrasinda da agrin olmaz her sey yolunda gider kuzumAmin hadi bakalım su yumurta toplama iyi geçsin de . İnsan biraz korkuyor
Aynen kimisi bos cikiyor ama cok olmuyor o durumYok sayı demedi bi toplama yapalım da hepsi sağlıklı olmuyır dedi
inşallahhh dualarım seninleKuzular doktor baktı yumurtaların iyi büyümüş dedi salı günü yumurta toplama var . Cuma da aksilik olmazsa transfer olacak . Korkuyorum resmen . Rahim duvarın iyi kalınlaşmış dedi inşallah eşimin spermleri de kaliteli olur da sonuç güzel olur
Korkma 2 tane eline kalsin sayinin onemi yok önemli olan kalitesiYok sayı demedi bi toplama yapalım da hepsi sağlıklı olmuyır dedi
Benim etrafimda kurtaj olmayan kiz arkadasim da kalmadi hepimiz kaybettik bebek. Cok tuhaf sekilde
Kimi merkez 8. Gun kan ver diyor o yuzden cikar diye dusunuyorum. Bazen cikmiyor kan veriyosun orda cikiyor bi suru sey okuyorum burda. Zor bi surec yipratici beklemesi
Kacinci gün embriyosu transfer edildi canim ?
Aslında ilk denemem de 7. Gün idrar testi yaptım çıkmıştı. 8. Gün tahlil berdim orda da pozitif çıkmıştı. Bu seferde varsa çıkar diye düşünüyorum.
3. Gün embriyosu canım. 5 denemeden hepsi 3. Gün embriyosuydu
Bu sefer olacak kiz inaniyorum :) kurtajin sonrasinda gebe kalinirmis hatta ayip bi soz var soylemeyen teyze kalmadi banaBenim geçen tedavimde beraber gebe kaldigim 4 kisi ayni zamanda kaybettik
Hayırlısı bi sag salim olsaydi
Onu bende duymuştumBu sefer olacak kiz inaniyorum :) kurtajin sonrasinda gebe kalinirmis hatta ayip bi soz var soylemeyen teyze kalmadi banakurtaj olanin .... icinde olur diye
Oooo cikar o zaman bekleyip daha cok strese girmektense yapip gonul rhaatligiyla beklemeyi ben sahsen tercih ediyorum. Bakim yarin kanda kac cikacak benim :)Aslında ilk denemem de 7. Gün idrar testi yaptım çıkmıştı. 8. Gün tahlil berdim orda da pozitif çıkmıştı. Bu seferde varsa çıkar diye düşünüyorum.
3. Gün embriyosu canım. 5 denemeden hepsi 3. Gün embriyosuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?