- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
Dusuk daha da zor ya goruyosun elliyosunOnu bende duymuştum
Kürtaj da olmadim gerci evde kendim düşürdüm bebegimi ellerime
Yerleri bi an once dolsun ins cok zor tam kavuştum derken kaybetmek
Oooo cikar o zaman bekleyip daha cok strese girmektense yapip gonul rhaatligiyla beklemeyi ben sahsen tercih ediyorum. Bakim yarin kanda kac cikacak benim :)
Olmazmi kiz baka kaldim kafası felan inceledimDusuk daha da zor ya goruyosun elliyosun
Ama ilk denememde cikmsti dedi ya ondan dedim. Az daha sabretse tabii daha iyi. Kiz ikiz olsa keskeee :) bir tasla iki kus. Gebeligim zor gecerdi ama sonunda iki minnos birdenn oyyyhhhSeninki ikiz canimmmm
Ya ben yapma dedim simdi gebedir belki daha görünmez üzülür 3. Gun embriyosu olunca temkinli olurdum ben 5. Gun 7 gun sonra gösterir de
Kurtajdan once bana da bi hap verdiler o da sanki dogum sancisi gbi beni mahvetmisti ciglik atiyodum agridan. Allah bidaha gostermesin o gunleri. Senin de zihninden silinir insallah o goruntuOlmazmi kiz baka kaldim kafası felan inceledim
Hala aklima geliyor
dusune kadar sancıdan öldüm pıt düştü sanci felan kesildi dogum gibi
Ama ilk denememde cikmsti dedi ya ondan dedim. Az daha sabretse tabii daha iyi. Kiz ikiz olsa keskeee :) bir tasla iki kus. Gebeligim zor gecerdi ama sonunda iki minnos birdenn oyyyhhh
Kurtajdan once bana da bi hap verdiler o da sanki dogum sancisi gbi beni mahvetmisti ciglik atiyodum agridan. Allah bidaha gostermesin o gunleri. Senin de zihninden silinir insallah o goruntu
Tekil gebelik her zaman en sagliklisi aynen canimBende cok isterdim iki tane ama doktorum hep tekten yana bakalim hayirlisi
Tek olsunda
Senin icimden öyle geçiyor nedense yine Allah biljr tabi
Ozaman 10. Gunde felan yap canim
5. Gun cabuk çıkıyor
Şimdi göstermez varsa bile moralin bozulur
İnşallah güzel değer çıkr canım. Ben pazartesi memlekete gidiyorum salı günün9. Günüm oluyor o zaman yaparım belkiOooo cikar o zaman bekleyip daha cok strese girmektense yapip gonul rhaatligiyla beklemeyi ben sahsen tercih ediyorum. Bakim yarin kanda kac cikacak benim :)
Haa kanda kesin cikarYok canım daha önce idrar testi yaptığımda çıkmıştı. Hem idrar değil kan tahlili vermeyi düşünüyorum.
Aaaa ohss mi oluyordu bu durum? Canim aynen ates kotu bisey insallah hemen duserKizlar atesimde çıkıyor benim 37.9 olmus inmezse hastane yolu göründü
Böyle durumlarda genelde dondurup bidaki ay transfer oluyor icimden bi ses ertelenecek diyor ama hayırlısı
Kizlar atesimde çıkıyor benim 37.9 olmus inmezse hastane yolu göründü
Böyle durumlarda genelde dondurup bidaki ay transfer oluyor icimden bi ses ertelenecek diyor ama hayırlısı
Aaaa ohss mi oluyordu bu durum? Canim aynen ates kotu bisey insallah hemen duser
Kızlar be
Çok geçmiş olsun canım. En doğru zamanı doktor bilir eminim. Ateş için dirseklerin iç kısmına ve koltuk altına hafif serin suya batırılmış bez koy ateşini düşürür canım.
Geçmişolsun öncelikle ama soğuk duş ateş olduğunda önerilmiyor. Çünkü çıkınca ateş daha da yükseliyor. Onun yerine ılık duş daha iyi. Sonrasında da alın, kasık ve koltuk altına ıslak bez koyarsanız daha iyi aslında.Karinda sislik kasik agrisi ates felan oluyor galiba ama bakalim iyim suan biraz daha
Soguk bi dus aldim rahatlatti Umarim düşer
Tsk ederim bilgiler icin onuda yaparim canim
Geçmişolsun öncelikle ama soğuk duş ateş olduğunda önerilmiyor. Çünkü çıkınca ateş daha da yükseliyor. Onun yerine ılık duş daha iyi. Sonrasında da alın, kasık ve koltuk altına ıslak bez koyarsanız daha iyi aslında.
Aynen. Sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum yine de sürekli bir ıslaklık hissi.çok rahatsız oluyorum ben deProgesteron kullanmaktan nefret eden sadece ben mi varım kizlar ya kullandiktam sonra ne kadar yatsam da hep camasirima geri akıyor beyaz beyaz kapsül normalmiş sanırım vücut yeterli kismini emiyormuş zaten ama tedirgin oldum
Çok doğru diyorsun tedirginkik ışte bende bi yemek felan yapıyorum bi geziniyorum sonra çok mu ayakta kaldım diyorum oturuyorum çok oturdum diyorum uzanıyorum tel de burayı okuyorum[/QUOTE
Hepimizde aynı durum. İyi yaptım mı , doğru kullandım mı, su ılık mıydı, çok mu hareket ettim, hiç mi hareket etmedim... annem dün dedi ki, kızım elinden geleni yaptın bundan sonra kendinle gurur duymalısın, olursa da olmazsa da. Hepimiz gurur duymalıyız elimizden geleni yaptık yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?