Tebrikler çok sevindirici haberAyy cnm çok sevindim şükürler olsun Rabbime ikiz gibi sanki değer yüksek çıkmış demi
Anlasilir kim dio onudiger gebeligimde 9. Gun 287 cikmisti ama degerle anlasilmazmismismisssss :) bence de ikiz anasiyim insallahh saglikla gelsinler de
Buyuk ihtimal 10. Gun idrarda cikar ama kan daha kesin sonuc verir canimKizlar ilk kanda belli oluyor dimi benim transferin 5.gununedeyim mesela 10.gunde idrar testi yapsam gercegi yansitir mi acaba
Anladim sagol canımBuyuk ihtimal 10. Gun idrarda cikar ama kan daha kesin sonuc verir canim
Idrar testleri bazen yanilta biliyor
Yaaaa çok güzel.maşallah canim tebrikler...Kizlar kan verdim dayanamadik. 752 cikti sonuc :)
Canım çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsindiger gebeligimde 9. Gun 287 cikmisti ama degerle anlasilmazmismismisssss :) bence de ikiz anasiyim insallahh saglikla gelsinler de
3. Gün embriyosu 9. Gün kanda çıkmıştı.. bide transfer gününü sayma tatlım, sonraki günü 1 olarak sayacaksın..Kizlar ilk kanda belli oluyor dimi benim transferin 5.gununedeyim mesela 10.gunde idrar testi yapsam gercegi yansitir mi acaba
Amin canim sagol cumleten insallahCanım çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin
Sagol canim hepimiz saglikli yavrulara gebe kalal insallahYaaaa çok güzel.maşallah canim tebrikler...
Amin canim saglikla kucagimiza alalim Allahin izniyle. Tebrik ederim degerlerin cok guzelmis :) ahan da bi ikiz annesi adayi dahaKızlar hepimize hayırlı geceler , topiğinizi yeni gördüm, başka bir yere yazıyordum .. öncelikle hepinizin tedavisi hayırlı uğurlu olsun..
benim 1 aşılama ve 3. Tüp bebek denemem var.. ikinci denememde 5. Gün iyi kalitede iki embriyo olunca çok çok umutluydum, ne yazık ki yine sebep bulunamadan negatifi gördüm. Bu sefer dr. 3. Gün transferi yapıp 5. Güne kalanları donduralım deyince tamam demiştim .. bir iyi, bir orta kalitede iki transferim oldu..Heyecan, korku ve endişeyle gittim kan vermeye.. 9. Gün sonucum 259, 11.gün sonucum 721 çıktı.. Hale’n şoktayım, bide kese yada keselerle kalp atışını duysaydım :) Allah’ım inşallah gönlümüze göre verir hepimizin, kimseyi evlat hasretiyle sınamasın, kucaklarımızı doldursun inşallah..
9. Gundu dun canimKaçıncı günündü bugün cnm
Yaaa dr da, ikiz olabilir dedi, pzt son kez kan ver ona göre kese için gün ayarlarız dedi.. razıyım Allah ım tekize ikize üçüze :) sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. sen keseyi gördün mü kuzum? Ayyy ne heyecanlı..Amin canim saglikla kucagimiza alalim Allahin izniyle. Tebrik ederim degerlerin cok guzelmis :) ahan da bi ikiz annesi adayi daha
Dün opu olmuştum kızlar. 10 tane olgun yumoş verdim. Eşimde tese oldu. Sperm sayımız ve hareket problemimiz var.imsi tekniği ile mikro enjeksiyon kullanılıyor. Şimdi aradılar klinikten 4 tanesinde güzel döllenme var. 2 tanesinde döllenme belirtisi var. 4 tanesinde de belirti yok. Yarın daha net bilgiler verilecek dedi gözlemleyip. 3. Gün yerleştirebiliriz dedi.hatice-yakup gelismeler nasıl sence? Tecrübeliler yorum yapabilir mi sevginizi ve duanızı eksik etmeyin tatlişkolar. Ne olacak acaba diye düşünüp uyuyamamak istemiyorum artık :/
Ay haticem bal damlıyor ağzındanCanim gayet güzel 1/3 genelde toplanan yumurtaların eleniyor 3. Gune de gelir bence güzelce kendini kasma
Sana saglikli 2 tane kalsinda önemli değil gerisi
Daha fazla olsa dondurma imkanin olurdu ama olsun bak bende 2incide sifirdan basladim
Dert etme kendine 3. Gun embriyosu ile gebe kalan cok 5. gune gelmesi sart değil
Ve 4 üde kalir bence
Ay haticem bal damlıyor ağzındaninş bakalim. Bana 1 tane embriyo yerleştirilecek. Bize yetecek kadar kalasında bu seferlik :) 2. Yi sıfırdan başlarız bu bi hallolsun bi moral motivasyon artsın da
29 yaş altına ilk 2 deneme de 1 embriyo imiş canim. Yasal karar bu. 1 tane olsun benim olsun :) korkmadım desem yalan olur amaAa sana dami tek benimde tek olacak
Ben tek embryo ile gebe kaldim hic korkma emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?