2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Kizlar ilk kanda belli oluyor dimi benim transferin 5.gununedeyim mesela 10.gunde idrar testi yapsam gercegi yansitir mi acaba

Kızlar hepimize hayırlı geceler , topiğinizi yeni gördüm, başka bir yere yazıyordum .. öncelikle hepinizin tedavisi hayırlı uğurlu olsun..
benim 1 aşılama ve 3. Tüp bebek denemem var.. ikinci denememde 5. Gün iyi kalitede iki embriyo olunca çok çok umutluydum, ne yazık ki yine sebep bulunamadan negatifi gördüm. Bu sefer dr. 3. Gün transferi yapıp 5. Güne kalanları donduralım deyince tamam demiştim .. bir iyi, bir orta kalitede iki transferim oldu..Heyecan, korku ve endişeyle gittim kan vermeye.. 9. Gün sonucum 259, 11.gün sonucum 721 çıktı.. Hale’n şoktayım, bide kese yada keselerle kalp atışını duysaydım :) Allah’ım inşallah gönlümüze göre verir hepimizin, kimseyi evlat hasretiyle sınamasın, kucaklarımızı doldursun inşallah..

Amin canim saglikla kucagimiza alalim Allahin izniyle. Tebrik ederim degerlerin cok guzelmis :) ahan da bi ikiz annesi adayi daha

Amin canim saglikla kucagimiza alalim Allahin izniyle. Tebrik ederim degerlerin cok guzelmis :) ahan da bi ikiz annesi adayi daha
Yaaa dr da, ikiz olabilir dedi, pzt son kez kan ver ona göre kese için gün ayarlarız dedi.. razıyım Allah ım tekize ikize üçüze :) sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. sen keseyi gördün mü kuzum? Ayyy ne heyecanlı..

Dün opu olmuştum kızlar. 10 tane olgun yumoş verdim. Eşimde tese oldu. Sperm sayımız ve hareket problemimiz var.imsi tekniği ile mikro enjeksiyon kullanılıyor. Şimdi aradılar klinikten 4 tanesinde güzel döllenme var. 2 tanesinde döllenme belirtisi var. 4 tanesinde de belirti yok. Yarın daha net bilgiler verilecek dedi gözlemleyip. 3. Gün yerleştirebiliriz dedi. hatice-yakup gelismeler nasıl sence? Tecrübeliler yorum yapabilir mi sevginizi ve duanızı eksik etmeyin tatlişkolar. Ne olacak acaba diye düşünüp uyuyamamak istemiyorum artık :/

Canim gayet güzel 1/3 genelde toplanan yumurtaların eleniyor 3. Gune de gelir bence güzelce kendini kasma
Sana saglikli 2 tane kalsinda önemli değil gerisi
Daha fazla olsa dondurma imkanin olurdu ama olsun bak bende 2incide sifirdan basladim
Dert etme kendine 3. Gun embriyosu ile gebe kalan cok 5. gune gelmesi sart değil
Ve 4 üde kalir bence

Ay haticem bal damlıyor ağzından inş bakalim. Bana 1 tane embriyo yerleştirilecek. Bize yetecek kadar kalasında bu seferlik :) 2. Yi sıfırdan başlarız bu bi hallolsun bi moral motivasyon artsın da

Ay haticem bal damlıyor ağzından inş bakalim. Bana 1 tane embriyo yerleştirilecek. Bize yetecek kadar kalasında bu seferlik :) 2. Yi sıfırdan başlarız bu bi hallolsun bi moral motivasyon artsın da

Aa sana dami tek benimde tek olacak
Ben tek embryo ile gebe kaldim hic korkma emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…