- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
Simdi nasilsin canimCok tsk ederim canim
Soguk dedigime bakma bazen yalnis kelime kullanıyorum ilik suyla aldim
Kac gun oldu transfer olali canim?benim de bir önceki ay 4 embriyodan 1 tane kalmıştı. O kalan 3. Embriyosu olarak 6 hücreli dondurulmuştu. Bu ay bi tane daha elde edebildik. Trasnfer sonrası tahlil zamanı bekliyorum.
Simdi nasilsin canim
Iyi cok sukur. Doktoruna haber verdin mi durumuIyi cok şükür tatlim daha iyim
Sabaha daha az sanci ile uyanmayı hayal ediyorum
Agri kesici ii geldi ateşimde düşmüş 36.5 e
Biz niye böyle olduk canım ya bende sancılar içindeyim embriyolog aradı 10 taneden 9 u güzel bölünüyor maşallah diyelim dedi bende diğeri Bölünmez heralde artık dedim hiç öyle düşünmeyin bazen onlar da diğerlerini geçebiliyor. Hatta bazen tabiri caizse eciş bücüş embriyo tutuyor ama çiçek gibi embriyo tutmuyor dedi bende dedim orda tıp devreden kalkıyor Allah’ın işi dedimIyi cok şükür tatlim daha iyim
Sabaha daha az sanci ile uyanmayı hayal ediyorum
Agri kesici ii geldi ateşimde düşmüş 36.5 e
Aaaaa hadi maşallah rabbim devamını getirsin inşallah çok sevindim bak o kasar ağrım olduğu halde yüzümde bir tebessüm olduKizlar kan verdim dayanamadik. 752 cikti sonuc :)
Amin canim insallah bu sefer saglikli bir gebeligim olur kurban oldugum Allahim bize hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallahhAaaaa hadi maşallah rabbim devamını getirsin inşallah çok sevindim bak o kasar ağrım olduğu halde yüzümde bir tebessüm oldu
Allahin kudreti her seye kadir olmazolmaz demiceksin asla ciddenBiz niye böyle olduk canım ya bende sancılar içindeyim embriyolog aradı 10 taneden 9 u güzel bölünüyor maşallah diyelim dedi bende diğeri Bölünmez heralde artık dedim hiç öyle düşünmeyin bazen onlar da diğerlerini geçebiliyor. Hatta bazen tabiri caizse eciş bücüş embriyo tutuyor ama çiçek gibi embriyo tutmuyor dedi bende dedim orda tıp devreden kalkıyor Allah’ın işi dedim
Amiiiin oh oh keyfini çıkar valla maşallah subhanallah nazar değmesin kucağına alıp kokusunu içine çekmeyi nasip etsin mevlamAmin canim insallah bu sefer saglikli bir gebeligim olur kurban oldugum Allahim bize hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallahh
Aminnnnnn caniiiimmm amiiiinn. Senin de guzel haberlerini tez vakitte aliriz insallaaahhAmiiiin oh oh keyfini çıkar valla maşallah subhanallah nazar değmesin kucağına alıp kokusunu içine çekmeyi nasip etsin mevlam
Iyi cok sukur. Doktoruna haber verdin mi durumu
Biz niye böyle olduk canım ya bende sancılar içindeyim embriyolog aradı 10 taneden 9 u güzel bölünüyor maşallah diyelim dedi bende diğeri Bölünmez heralde artık dedim hiç öyle düşünmeyin bazen onlar da diğerlerini geçebiliyor. Hatta bazen tabiri caizse eciş bücüş embriyo tutuyor ama çiçek gibi embriyo tutmuyor dedi bende dedim orda tıp devreden kalkıyor Allah’ın işi dedim
Kizlar kan verdim dayanamadik. 752 cikti sonuc :)
Ben perşembe gününe odaklandım. Aradaki günleri saymıyorum tahlil yapmayacağım anlayacağın. Geçen hafta ctesi yapıldı transfer. Ufak tefek adet ağrısı oldu şimdi o da yok bugün hiç belirti kalmadı.Kac gun oldu transfer olali canim?
Ben perşembe gününe odaklandım. Aradaki günleri saymıyorum tahlil yapmayacağım anlayacağın. Geçen hafta ctesi yapıldı transfer. Ufak tefek adet ağrısı oldu şimdi o da yok bugün hiç belirti kalmadı.
Oy masallah
ahanda buraya yazıyorum kesin ikiz
Gozun aydn canim benim Rabbim bebislerine kavuşmayı nasip etsin ins
Artik adin ikiz anasi
Ayy cnm çok sevindim şükürler olsun Rabbime ikiz gibi sanki değer yüksek çıkmış demiKizlar kan verdim dayanamadik. 752 cikti sonuc :)
Bisey olmaz bende hala belirti yok :) guzel dusun guzel olsunBen perşembe gününe odaklandım. Aradaki günleri saymıyorum tahlil yapmayacağım anlayacağın. Geçen hafta ctesi yapıldı transfer. Ufak tefek adet ağrısı oldu şimdi o da yok bugün hiç belirti kalmadı.
Aynen ya baya yuksek ben de beklemiyodum bu kadar ilk denememde 9. Gun 287ydi cunku dedim hadi 500 olsun bu sefer. Cok sukur bin sukurAyy cnm çok sevindim şükürler olsun Rabbime ikiz gibi sanki değer yüksek çıkmış demi
Kaçıncı günündü bugün cnmAynen ya baya yuksek ben de beklemiyodum bu kadar ilk denememde 9. Gun 287ydi cunku dedim hadi 500 olsun bu sefer. Cok sukur bin sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?