2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Iyi cok şükür tatlim daha iyim
Sabaha daha az sanci ile uyanmayı hayal ediyorum
Agri kesici ii geldi ateşimde düşmüş 36.5 e
Biz niye böyle olduk canım ya bende sancılar içindeyim embriyolog aradı 10 taneden 9 u güzel bölünüyor maşallah diyelim dedi bende diğeri Bölünmez heralde artık dedim hiç öyle düşünmeyin bazen onlar da diğerlerini geçebiliyor. Hatta bazen tabiri caizse eciş bücüş embriyo tutuyor ama çiçek gibi embriyo tutmuyor dedi bende dedim orda tıp devreden kalkıyor Allah’ın işi dedim

Aaaaa hadi maşallah rabbim devamını getirsin inşallah çok sevindim bak o kasar ağrım olduğu halde yüzümde bir tebessüm oldu
Amin canim insallah bu sefer saglikli bir gebeligim olur kurban oldugum Allahim bize hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallahh

Allahin kudreti her seye kadir olmazolmaz demiceksin asla cidden

Amin canim insallah bu sefer saglikli bir gebeligim olur kurban oldugum Allahim bize hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallahh
Amiiiin oh oh keyfini çıkar valla maşallah subhanallah nazar değmesin kucağına alıp kokusunu içine çekmeyi nasip etsin mevlam

Iyi cok sukur. Doktoruna haber verdin mi durumu

Yok canim sabahi edersem biraz rahatladim iyi olacak gecmezse yarina mecbur gidicem cekilecek gibi değil

Ay bilmiyorum ki canım. Masallah 9 tane daha ne istion kiz. Benimde 10 ayni giduyoruz
Aynen cok dogru hic belli olmaz
Bismillah deyip Allahin takdirine birakicaz
Agri kesici felan aldin mi

Benimde ilk pozitif de adet olacak gibi sancim.oluyordu ve geciyordu canim
Cok belirti arama cok erken
Daha belirtiler kese olusunca ortaya cikar anca belki daha sonra

Bisey olmaz bende hala belirti yok :) guzel dusun guzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…