Daha güzel bi taclandirmak olmaz bizler için. Allahım herkesin derdine şifa versin. Hepimize bebiş versin. Öncelikle bize ve eşlerimize, sevdiklerimize sağlık versin...Olcak olcak ben inaniyorum
Allahim güzel kalbinin mukafatini bebeginle taçlandıracak
Çok geçmiş olsun canım son durumunuz ne olduİlerledi demek ki benim ilk denemem tecrübesizim doktorumla görüştüm zaten yarın gel diyor
Konuştum çarşamba toplanacak nasipseHic öyle dusunme bakiyim doktorla konuşmadan
Ne zaman görecek doktorun
Dedim demi hemen sıkma canini diyeE2 düşüklüğümün sebebi femaraya devam etmem ve cetrotide kullanmammış. Femara 5 günlük bi ilaç mış ben 8 gündür kullanıyorum kimse bırak demeyince. Neyse rahatladım en azından
Aynen çok sağolDedim demi hemen sıkma canini diye
Hadi bakalim hayirli olsun opun simdiden
Evet canım biraz karnımda ağırlık hissi var hepsi bu. Senin belirtin var mı?Senle ben ayniydik dimi bugün transfer gununu sayarsak 6.günümüz
İşten çıkardım 1.5 yılın sonunda. Zaten gerginim çok kızdım bu tavrınacanım bakıcını göndermesen keşke durumu biliyor
Cuma akşam eve gelince yaparım diye düşünmüştüm. Sanırım sabredebileceğim. Bugün biraz üstüme bir sakinlik geldi Allah'a şükürCanim cok geriyosun kendini biraz sakin ol evet beklemek bu isin en kotu yani ama bak uyuyamiosun bile artik. Kacinci gunun bugun idrat falab yapsan kan versen veya? Belki bir nebze rahatlarsin pozitifi gorursen
En iyisi boşverİşten çıkardım 1.5 yılın sonunda. Zaten gerginim çok kızdım bu tavrınaAnnem geldi çocuğa bakıyor ben de rahat ettim ilk defa
Çok teşekkür ederim canım şimdi iyiyim şükür yüzde doksan geçti sayılırÇok geçmiş olsun canım son durumunuz ne oldu
Hatice bu resimdeki sen misin canımEn iyisi boşver
Anne gibi kimse bakamaz bizlere
Kızlar ya hiç bir şey hissetmiyorum diyip durdum şimdi aniden kasıklarım ağırmaya başladı. Regl mi olacağım yoksa(
MAşallah sanaEvet cnm benim
Oy tsk ederim balımMAşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?