Benimde 9.30 da şekerim yarınBenimde 11 de galiba yarin soylerler saatini tam olarak
Ben suan vitaminler ve Progesteron aliyorum
Iğne ve fitil olarak
Bide bacaktan kan sulandirici igne yapiyorum sen ?
Ben de gece kan vericem bakim benim ne cikacak
Olcak olcak ben inaniyorumBenimde 9.30 da şekerim yarınyeni yeni tedirginliğim heyecana dönüşüyor mutlulukla sonuçlanır umarim
Evet canim iki gun once de gece verdik ayni saatte vericem o yuzden bakalimmmmmAyni saatte vericen demi
Hadi bakalim hemen ver bakalim kac gunde katlamış 2 ye
İnşallah kuzum .. sağlıkla devam etsin de..Bence normal canim yada ikisi tuttu biri birakti belki oda olabilir
Az bi artis yok yine de 3.27 günde ikiye katlamış
Bence hic sıkıntı etme tadını cikar
Evet aşağı yukarı aynı saat dilimi içinde verdim kuzu..Ya sana bi de bisey sorcam. Iki gun once ayni saatte mi verdin? Saatler bile onemli
İnşallah canım inşallah..%70ten fazla yukselmesi yeterli canim
İnşallah kuzum .. sağlıkla devam etsin de..
Hahhaaa doğru söylüyorsun :) dr. Demişti ver diye, bugün aradığımda yeter verme artık , pzt buraya gel dediEder eder cok kan vermeyin bide bebislere lazim o kanlar sabirla usg yi bekleyin surda ne kaldi
Hahhaaa doğru söylüyorsun :) dr. Demişti ver diye, bugün aradığımda yeter verme artık , pzt buraya gel dedi
Bugun ben de vericem bakalim ne alemdeyiz bizEvet aşağı yukarı aynı saat dilimi içinde verdim kuzu..
:/ üzüldüm çok, inşallah tez zamanda güzel haberler alırsınız ..Bende 5-6 kere verdim simdi cok pismanim sonunda düştü
Bi kere vericem gerisini usg ye birakicam
Sonucunu yaz mutlaka, güzel haberlerle gelirsin inşallah..Bugun ben de vericem bakalim ne alemdeyiz biz
Sayiya takilma lütfen gayet iyi 2-3 olanlar varKızlar su anşu an 7-8 yumurtam görünüyor (20 mm) Çarşam günü opu olacak. Amh 3 ama neden böyle az yumurtam oluştu anlamadım bilgisi olan var mı
Ins cnmm ilkinde acemilik heyecan cok oluyor:/ üzüldüm çok, inşallah tez zamanda güzel haberler alırsınız ..
Hemde çok heyecanliiiEşime söz verdim canım yapmamk için inş kanda öğreniriz
AMA nasıl dayanıcam bilmyrm
Çok heycanlı değilmi
Ay canım beni m çok teşekkür ederim hepimiz sevinelim inşallahMasallah sen geriden gel biz seni merak edelim heycan olur canimen iyi karari almissin kafan rahat olsun pozitif enerji ile basla hakkinda hayirlisi olsun insallah
Aynen doktorumda öyle söyledi canım da yeter ki rabbim iştesin varya hiç Rahmi yumurtası olmayana da evlat verir inşallah tez zamanda bizde o cennet kokulu evlatlarımızın kokularını içinize çekerizHayırlısı olsun canim
Dinlenmen çok iyi gelecektir sana vücut dinlenir rahim dinlenir
Bana bekleyelim dese bende bekleyelim dicektim
Cok yipraniyoruz
Dunden daha iyi olmanada cok sevindim her gecen gun daha iy olacaksin
Masallah 7 tane kzuucuk varmış hem dondurulmus daha iyi tutuyor diye biliyorum
Bende yarin konuşacağım kendimi hic iyi hissetmiyorum bu sekilde gebe kalirsam daha kötü olursam diye krkuoumAynen doktorumda öyle söyledi canım da yeter ki rabbim iştesin varya hiç Rahmi yumurtası olmayana da evlat verir inşallah tez zamanda bizde o cennet kokulu evlatlarımızın kokularını içinize çekeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?