- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 45
canım işte o konuda çok kararsızım ben 1 ini dondurup orda bırakmak içime sinmiyor 2 si de olsun istiyorum tutmayacağını düşünmüyorum hep olumlu hissediyorum ama hayırlısı artıkOhh ohh 2 tane mi olacak canimmm
üzülme canım benimde 3 tane toplandı 2 si döllendi ve 2 side maşallah azimle 4. güne kadar geldi durumları da çok iyiymiş çok şükür
Aynen öyle sayının bi önemi yok yeterli kaliteli olsunda istediğimiz 1 tane evlat
canım iyi geçer inşallahkızlarr hastaneden aradılar yarın sabah 8 de transferim var inşallah çok heyecanlıyım
canım işte o konuda çok kararsızım ben 1 ini dondurup orda bırakmak içime sinmiyor 2 si de olsun istiyorum tutmayacağını düşünmüyorum hep olumlu hissediyorum ama hayırlısı artık
Eşime söz verdim canım yapmamk için inş kanda öğrenirizCok yakinmis tarihimiz sen daha once test yapmayı dusunuyor musun
Bende öyle düşünüyorum hem tek te tutar tabii ama sonra dondurulan ne olacak kıyamam imha edilmesine daha bir daha da doğuramam zaten gelmişim 38 yaşına 2 side olsun olmazsa baştan başlarız artık ama olur inşaAllahDoktorun ne diyor ?? Valla kalacaksan teklede kalirsin ama 1 tane dondurmaya degermi bilemedim
Bence ikisinide koydur olmusken 2 olsun
Çok güzel canım MaşaAllah hayır 2 katı değil en az %60 artmalıKuzular cuma günü değerim 721 di...bugün 1363 ..normal mi , yükselme az mı olmuş?48 saate iki katı olmalı diye okumuştum :/ Dr. Um normal dedi, pzt kese görmeye çağırdı .. Allah ım inşallah o günleri görürüm, isteyen herkesle birlikte :)
İnşallah canım Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın hayırlısı ile nasip etsincanım iyi geçer inşallah
darısı başımıza olsun ay benim heycanım sizlerle beraber pik yapıyor :))
Çık şükür içimi rahatlattın.. pzt ler gelmez şimdi :)Çok güzel canım MaşaAllah hayır 2 katı değil en az %60 artmalı
Allah ım bana da nasip etsin hayırlısıyla inşallah yarın transferim var :)Çık şükür içimi rahatlattın.. pzt ler gelmez şimdi :)
Kan sonucun ne cikti canim. Biz de senle ayni gidiyoruzRica ederim, senin 5. Günse yarını bekleyip kan verebilirsin.. ben kandan sonra 10. Gün sırf çift çizgiyi görmek için yapmıştım
%70ten fazla yukselmesi yeterli canimKuzular cuma günü değerim 721 di...bugün 1363 ..normal mi , yükselme az mı olmuş?48 saate iki katı olmalı diye okumuştum :/ Dr. Um normal dedi, pzt kese görmeye çağırdı .. Allah ım inşallah o günleri görürüm, isteyen herkesle birlikte :)
Ya sana bi de bisey sorcam. Iki gun once ayni saatte mi verdin? Saatler bile onemliKuzular cuma günü değerim 721 di...bugün 1363 ..normal mi , yükselme az mı olmuş?48 saate iki katı olmalı diye okumuştum :/ Dr. Um normal dedi, pzt kese görmeye çağırdı .. Allah ım inşallah o günleri görürüm, isteyen herkesle birlikte :)
Kuzular cuma günü değerim 721 di...bugün 1363 ..normal mi , yükselme az mı olmuş?48 saate iki katı olmalı diye okumuştum :/ Dr. Um normal dedi, pzt kese görmeye çağırdı .. Allah ım inşallah o günleri görürüm, isteyen herkesle birlikte :)
Kuzular cuma günü değerim 721 di...bugün 1363 ..normal mi , yükselme az mı olmuş?48 saate iki katı olmalı diye okumuştum :/ Dr. Um normal dedi, pzt kese görmeye çağırdı .. Allah ım inşallah o günleri görürüm, isteyen herkesle birlikte :)
Ben de gece kan vericem bakim benim ne cikacakBence normal canim yada ikisi tuttu biri birakti belki oda olabilir
Az bi artis yok yine de 3.27 günde ikiye katlamış
Bence hic sıkıntı etme tadını cikar
Vavvv harika tebrik ederim :) keseyi de görürsün inş. Doğumunu da :) sağlıkla insEvet canım, henüz kese görmedim ama kan sonuçlarım bunu işaret ediyor:)
hayırlı olsun canım transferinKızlar transferim gerçekleşti çok şükür eve gidiyorum 10 ağustosta tahlil yaptır dediler rahim ağzımda yara varmış doktor hafif kanatmış yarayı transferi yaparken morali baya bozuktu korktum kötü birşey oldu diye hemşireler anlattı bir sıkıntı olmaz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?