2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

üzülme canım benimde 3 tane toplandı 2 si döllendi ve 2 side maşallah azimle 4. güne kadar geldi durumları da çok iyiymiş çok şükür

Aynen öyle sayının bi önemi yok yeterli kaliteli olsunda istediğimiz 1 tane evlat

aynen kızlar bende öyle diyorum sağlıklı olsun bir tane olsun sağlıkla doğsun hayırlı evlat olsun hep duam bu
nasipte de yoksa hepsi boş zaten rabbim ne takdir ettiyse o

canım işte o konuda çok kararsızım ben 1 ini dondurup orda bırakmak içime sinmiyor 2 si de olsun istiyorum tutmayacağını düşünmüyorum hep olumlu hissediyorum ama hayırlısı artık

Doktorun ne diyor ?? Valla kalacaksan teklede kalirsin ama 1 tane dondurmaya degermi bilemedim
Bence ikisinide koydur olmusken 2 olsun

Doktorun ne diyor ?? Valla kalacaksan teklede kalirsin ama 1 tane dondurmaya degermi bilemedim
Bence ikisinide koydur olmusken 2 olsun
Bende öyle düşünüyorum hem tek te tutar tabii ama sonra dondurulan ne olacak kıyamam imha edilmesine daha bir daha da doğuramam zaten gelmişim 38 yaşına 2 side olsun olmazsa baştan başlarız artık ama olur inşaAllah

Çok güzel canım MaşaAllah hayır 2 katı değil en az %60 artmalı

%70ten fazla yukselmesi yeterli canim

Ya sana bi de bisey sorcam. Iki gun once ayni saatte mi verdin? Saatler bile onemli

Canim 2 gunde 60% artmali hesaplayip dönüyorum

Bence normal canim yada ikisi tuttu biri birakti belki oda olabilir
Az bi artis yok yine de 3.27 günde ikiye katlamış
Bence hic sıkıntı etme tadını cikar

Kızlar transferim gerçekleşti çok şükür eve gidiyorum 10 ağustosta tahlil yaptır dediler rahim ağzımda yara varmış doktor hafif kanatmış yarayı transferi yaparken morali baya bozuktu korktum kötü birşey oldu diye hemşireler anlattı bir sıkıntı olmaz demi

hayırlı olsun canım transferin
bilgim yok ama sen iyiyi düşün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…