- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
Iyi cok sukur canim. Bakici bulabildin mi pekiCuma akşam eve gelince yaparım diye düşünmüştüm. Sanırım sabredebileceğim. Bugün biraz üstüme bir sakinlik geldi Allah'a şükür
4te degil ama 5te gordum canimMrb arkadaşlar 4 günü idrarda pozitif gören oldumu aranızda
. Benim bugün 4. Günüm çift yanıyor ilaçlardan olabileceğini düşünüyorum senin kaçıncı denemen bide kanda ne çıkmıştı4te degil ama 5te gordum canim
Ovitrelle catlama ignesi yapmadiysan gebesindir canim :) ben 4. Gun hic denemedim belki denesem cikardi bilemiyorum. 2. Denemem benim. Kanda da pozitif cikti. Benim bugün 4. Günüm çift yanıyor ilaçlardan olabileceğini düşünüyorum senin kaçıncı denemen bide kanda ne çıkmıştı
Kaç gün geçti iğnenin üstünden etkisi 10 gün kadar sürüyor canımEvet çatlatma iğnesi yapdim benimde ikinci bu dondurulmus vardı
O zaman su an onun etkisidirEvet çatlatma iğnesi yapdim benimde ikinci bu dondurulmus vardı
8_9 gün sanırım net bişey hatirlmyrmKaç gün geçti iğnenin üstünden etkisi 10 gün kadar sürüyor canım
Hic duymadim sen gördün mü ?Mrb arkadaşlar 4 günü idrarda pozitif gören oldumu aranızda
Mrb arkadaşlar 4 günü idrarda pozitif gören oldumu aranızda
3.gun embiriyosu canım 1. Kalite 2 tane transfer edilmişti ignenin etkisiyle sevindim işte birazKacinci gun transferi oldu ? 10 gun sürüyor catlama ignesi etkisi
3.gun embiriyosu canım 1. Kalite 2 tane transfer edilmişti ignenin etkisiyle sevindim işte biraz
1 saat sonra kan vericem 2. Kez kizceler dua edin bana
Sagol bebeeeegiiiimmmmm insallah guzel cikarOhh ohh hemen haber et
Dualar seninle ve ikizlerle
İnşallah kat kat artmıştır sonucu bize de söyle canım1 saat sonra kan vericem 2. Kez kizceler dua edin bana
Soylerim tabii kizlar Allah yuzume baksin insallah. Evlat yoklugu vermesin kimseyeİnşallah kat kat artmıştır sonucu bize de söyle canım
1 saat sonra kan vericem 2. Kez kizceler dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?