- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Tamam iste o yuzden 2 gun dolmadan katlamis sekerim harikaKiz ama iki katindan az fazla nasil 1.91 hesapliyor
Simdi anladim kiz. Ben ingilizce ogretmeniyim matematigim hic yok hahahaha su an daha iyi anladm
Simdi anladim kiz. Ben ingilizce ogretmeniyim matematigim hic yok hahahaha su an daha iyi anladm
Maşallah maşallah kuzum, ben kendimi tekiz hissediyorum ana senin ikiz bak gör:)) dr kese görmeye ne zaman çağırdı?1553 cikti canim :)
Bisey dicem kizlar simdi kan degeri suydu buydu oldu filan diyorsunuz ya kan degerinde direk sen hamilesin demiyorlar mi bikac kere daha mi kan veriyoruz
Anladim gayet açıklayıcı oldu teşekkür ederimAslina bakarsan 1 defa bakıyorlar hamilesin diyorlar
Bi kac hafta sonra usg ye çağırıyorlar
Ama biz zor kavustugumuz icin inanamıyoruz
Katladimi diye kan veriyoruz
Dis gebelikli yok kimyasal gebelik mi derken baya strese giriyoruz
En sagliklisi 1 defa verip usg yi beklemek
Evet çok şükür buldum gibi. 3 hafta sonra gelebilecek inşallah. İzin alıp adaptasyonunu sağlayacağım. Yatılı buldum bu defa. İnşallah hamile kalırsam da çok ihtiyacım olacakIyi cok sukur canim. Bakici bulabildin mi peki
Amin kuzum insallah sevinclerimizi arka arkaya yasarizOhh my dear teacher
Ben örtmen degilim ama matemetik benim isim
Hadi gozun aydin olsun tatlim artik kan verme usg de de tatlis yiğenlerimizi yasa yigenimizi tez zamanda gör ins
Daha yarin aricam kuzum dru. Haberibyokk. Aslinda test gunum yarindiMaşallah maşallah kuzum, ben kendimi tekiz hissediyorum ana senin ikiz bak gör:)) dr kese görmeye ne zaman çağırdı?
Harika canim. Gebe kalacak burda herkes insallah :)Evet çok şükür buldum gibi. 3 hafta sonra gelebilecek inşallah. İzin alıp adaptasyonunu sağlayacağım. Yatılı buldum bu defa. İnşallah hamile kalırsam da çok ihtiyacım olacak
Daha yarin aricam kuzum dru. Haberibyokk. Aslinda test gunum yarindi
Amin canimm hepimizin anne olmasi dilegiyle.. pozitifi gormek guzel Rabbim herkese nasip etsin onca emek var ortada ama kalbini duymak daha onemli benim icin cunku ilkinde yine pozitifi gormustum ama kalbi yavas atiyodu sonra da durdu kuzumun. Allah verecekse saglikli bebeklr versin hepimize yoksa negatifi gormek kurtaj olmaktan cidden daha az uzucu biseydir. Sabah sabah iclenmisim kuzum :)Yarabbim ne güzel bir sevinç masaallâh yaa darısı bizlere insaallah bir bir
Amin canimm hepimizin anne olmasi dilegiyle.. pozitifi gormek guzel Rabbim herkese nasip etsin onca emek var ortada ama kalbini duymak daha onemli benim icin cunku ilkinde yine pozitifi gormustum ama kalbi yavas atiyodu sonra da durdu kuzumun. Allah verecekse saglikli bebeklr versin hepimize yoksa negatifi gormek kurtaj olmaktan cidden daha az uzucu biseydir. Sabah sabah iclenmisim kuzum :)
Hadi insaallah yok bol bol su içiyorsunKızlar gidiyorum bebeklerimi almaya inşaAllah :)) aç mı gidiliyor transfere sormadım ben
Yarin tatlim daha bugun kan tahlili yapacaklar yenidenhatice-yakup canim saat kacta transferin? Dualarimiz seninle. Kap yavrunu gel. Burda on gundur beni bekledik simdi de seji bekleyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?