- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Kızlar gidiyorum bebeklerimi almaya inşaAllah :)) aç mı gidiliyor transfere sormadım ben
Idrara sıkışık ol kuzum. Ben bir litre icti. Yarim saat oncesinden. Catlicaktim tuvalete gittim birazini biraktimKızlar gidiyorum bebeklerimi almaya inşaAllah :)) aç mı gidiliyor transfere sormadım ben
Bugun iki transfer mi var :) ohhh ohh
Idrara sıkışık ol kuzum. Ben bir litre icti. Yarim saat oncesinden. Catlicaktim tuvalete gittim birazini biraktim
Bugun iki transfer mi var :) ohhh ohh
Kiz aglicaktm zaten azini birakmak can acitiyomusBen o riske giremezdim
Azicigini salsam hepsi giderdi hahahahhah iyi cesaret
Sana bugun ne tahlili yapilacak canimAynen bebisler yavas yavas analarina kavuşuyor
Kiz aglicaktm zaten azini birakmak can acitiyomus
Transferden 3 dk sonra beni kaldirdilar idrara cikabilirsin dediler ben 1 saat tuttum nolur nolmaz diye sonra oteli bulamadik 1 saat de oyle gecti ankaranin gobeginde yapacaktim altima bi kafeye kostum biseyler icmeden tuvaletimizi kullanamazsiniz dedilerHahhah ben transfer sonrasi kotu oldum o idrar varya o idrar
Canim zaten oyle bi agri oluyor rahmin yaniyo gibi oluyo kasiklar agriyo ara ara. Insallah su an icerde yerlerini yapiyolardir guzel dusun sen. Adet sancisi oldugunda kanama basliyo zaten sanciyi cekip cekip adet olmuyoruz ki. Adet gelince sancimiz oluyoKizlar ya adet olacam gbi hssdyrm adetten önceki gbi her zaman olan agrilarim basladi bu durumu yasadigi halde pozitifi gören var mi aşırı moralim bozuldu ya sabah sabah bütün emeklerim bosa mi gitti şimdi
canım muayene çok hayal ettiğim gibi değilSvltr muayeneniz nasıl geçti ?
hakkında hayırlısı canım seni yoruyorsa en iyisini yapmışsınİşten çıkardım 1.5 yılın sonunda. Zaten gerginim çok kızdım bu tavrınaAnnem geldi çocuğa bakıyor ben de rahat ettim ilk defa
Genel kan tahlili canimSana bugun ne tahlili yapilacak canim
Transferden 3 dk sonra beni kaldirdilar idrara cikabilirsin dediler ben 1 saat tuttum nolur nolmaz diye sonra oteli bulamadik 1 saat de oyle gecti ankaranin gobeginde yapacaktim altima bi kafeye kostum biseyler icmeden tuvaletimizi kullanamazsiniz dedilerbakin tuvalette cikinca cok sey icicm soz dedim de anca girebildim. Sanirim 10 dk idrarim surmustur hahahaha
Ben canim aha geldi gelecek derken gebeydimKizlar ya adet olacam gbi hssdyrm adetten önceki gbi her zaman olan agrilarim basladi bu durumu yasadigi halde pozitifi gören var mi aşırı moralim bozuldu ya sabah sabah bütün emeklerim bosa mi gitti şimdi
canım muayene çok hayal ettiğim gibi değil
diğer gittiğimde 8 yumurta görmüştü
bu defa 3 ü büyümüş gördük diğerleri geride kalmış
olanla idare edeceğiz dedi dr
buna şükür az olsun kaliteli olsun inşallah boş çıkmaz
sen ne yaptın ?
5.gun embriyosuydu 7.gunumdeyimBen canim aha geldi gelecek derken gebeydim
Suan kaçıncı gundesin bide kacinci gun embriyosuydu
Kacinciya soruyorum kusura bakma kafam karışıyor
Tutunma olmustur canım ins kafana takma o agrilar normal5.gun embriyosuydu 7.gunumdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?