2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ilk 10 dk da idrar testi sağlıklı sonuç verir mi?Dünden beri kafam karışık. Test yaptım 1 dk geçmeden baktım hic bisi yoktu bıraktım moralim bozuldu. Buraya yaDim sonra bir arkadaş 8. Gün negatif çıkabilir idrar testinde dedi. Emin olamadim geri alıp baktığımda hayali bir çizgi gördüm. İnanamadım anneme gösterdim oda zorda olsa gördü. Simdi 10dk içinde bozulabilir mi test.
Aşağıya çektiğim görüntüyü atayim bakabilir misiniz. Boşa mi umutlanıyorum.

belli olsun diye siyah beyaz yaptım fotoyu

Cizgi cikmazdi bence hiç benimde 8. Gun hayalet vardi bi kac saat sonra iyice belirginlesti
Bence 2gun sonra tekrarla var gibi bence

benim de sen gibi sayılır. 2 tane 20 mm üzeri, birkaç tane de 16.5 mm vardı. bi gonal f daha yaptım ben. gece de çatlatmayı vurdum. yarın toplanacak. senin de yarın mı?

Bugün geçti :) yine sessizlik

asilsoy bence yarin sabah idraryla bidaha yap belirginlesir

Esim idrar testi yapmamı istemedi o sonucuda dikkate almadı. Yarin 10. Gün guy kan ver dedi.
Cizgi cikmazdi bence hiç benimde 8. Gun hayalet vardi bi kac saat sonra iyice belirginlesti
Bence 2gun sonra tekrarla var gibi bence

Ya iste zaten beklemeden baktım ama sonra 5-10 dk geçti o yüzden emin olamadim. İnşallah vardır. Allah nasip eder inşallah

Esim idrar testi yapmamı istemedi o sonucuda dikkate almadı. Yarin 10. Gün guy kan ver dedi.

Ya iste zaten beklemeden baktım ama sonra 5-10 dk geçti o yüzden emin olamadim. İnşallah vardır. Allah nasip eder inşallah
En dogrusu kan ver sen sabah
Ben 9. gun vermistim cikmisti
Bizlerede haber et
Hatta imkanin varsa bugun ver 5 üstü gebesin

FKG
Tatlimmm dualarim seninle kaldi 2 saat
Ins sıkı sıkı tutunsun bebisin sanaaaaa
Canımmm hiç de unutmamış transferim oldu bakalim şimdi 12 gün nasıl geçecek Darısı sana olsun kuzum. Sıkı sıkı tutundular annelerine inş. Bi de kabak çekirdeği ve ananasa başlıyorum deme

En dogrusu kan ver sen sabah
Ben 9. gun vermistim cikmisti
Bizlerede haber et
Hatta imkanin varsa bugun ver 5 üstü gebesin

İnşallah güzel haber vermek nasip olur. Bu 5. Denemem hayırlısı bakalım. Eşimi dinleyip yarin vereceğim kanı. Oapaz olmayayim

Canımmm hiç de unutmamış transferim oldu bakalim şimdi 12 gün nasıl geçecek Darısı sana olsun kuzum. Sıkı sıkı tutundular annelerine inş. Bi de kabak çekirdeği ve ananasa başlıyorum deme

Hayirli ugurlu olsun tatlim benim
Aynen ananas kabak cekirdegi ve bol su
Ins sıkı sıkı tutunurda hic birakmaz
Ayni zamanda doğurmayı nasip eder Allahim hepimize

Bisey dicem kizlar simdi kan degeri suydu buydu oldu filan diyorsunuz ya kan degerinde direk sen hamilesin demiyorlar mi bikac kere daha mi kan veriyoruz

En az iki kez kan testi yapmak gerekiyor gun aşırı. Bu gebeliğin saglikli olup olmadığıyla ilgili ipucu veriyor. Genelde ikiye katlaması olumlu fikir veriyor. Ancak artisin az olmasi ya da degerin düşmesi akla kimyasal ve dis gebelik ihtimallerini getiriyor.

Aynen rahatlama amacli 2inci verilebilir
Soru isareti kalmaz bizler malum herseyden korkuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…