- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
Yarib yapacağım cuma da kan testi yapacağım insallah tutmustur gercekten cok umutluydumTutunma olmustur canım ins kafana takma o agrilar normal
2 gun daha dayan test yap
Yarib yapacağım cuma da kan testi yapacağım insallah tutmustur gercekten cok umutluydum
Çok sıkışık gittim ama transferden sonra sonda takıp boşalttılar canım rahatladımIdrara sıkışık ol kuzum. Ben bir litre icti. Yarim saat oncesinden. Catlicaktim tuvalete gittim birazini biraktim
Bence direkt kanda baktır bir daha idrarla uğraşma yanlış çıkar üzülürsün boşunaYarib yapacağım cuma da kan testi yapacağım insallah tutmustur gercekten cok umutluydum
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ilk 10 dk da idrar testi sağlıklı sonuç verir mi?Dünden beri kafam karışık. Test yaptım 1 dk geçmeden baktım hic bisi yoktu bıraktım moralim bozuldu. Buraya yaDim sonra bir arkadaş 8. Gün negatif çıkabilir idrar testinde dedi. Emin olamadim geri alıp baktığımda hayali bir çizgi gördüm. İnanamadım anneme gösterdim oda zorda olsa gördü. Simdi 10dk içinde bozulabilir mi test.
Aşağıya çektiğim görüntüyü atayim bakabilir misiniz. Boşa mi umutlanıyorum.
Eki Görüntüle 2174180
belli olsun diye siyah beyaz yaptım fotoyu
benim de sen gibi sayılır. 2 tane 20 mm üzeri, birkaç tane de 16.5 mm vardı. bi gonal f daha yaptım ben. gece de çatlatmayı vurdum. yarın toplanacak. senin de yarın mı?canım muayene çok hayal ettiğim gibi değil
diğer gittiğimde 8 yumurta görmüştü
bu defa 3 ü büyümüş gördük diğerleri geride kalmış
olanla idare edeceğiz dedi dr
buna şükür az olsun kaliteli olsun inşallah boş çıkmaz
sen ne yaptın ?
Bugün geçti :) yine sessizlikCanim zaten oyle bi agri oluyor rahmin yaniyo gibi oluyo kasiklar agriyo ara ara. Insallah su an icerde yerlerini yapiyolardir guzel dusun sen. Adet sancisi oldugunda kanama basliyo zaten sanciyi cekip cekip adet olmuyoruz ki. Adet gelince sancimiz oluyo
asilsoy bence yarin sabah idraryla bidaha yap belirginlesir
Cizgi cikmazdi bence hiç benimde 8. Gun hayalet vardi bi kac saat sonra iyice belirginlesti
Bence 2gun sonra tekrarla var gibi bence
En dogrusu kan ver sen sabahEsim idrar testi yapmamı istemedi o sonucuda dikkate almadı. Yarin 10. Gün guy kan ver dedi.
Ya iste zaten beklemeden baktım ama sonra 5-10 dk geçti o yüzden emin olamadim. İnşallah vardır. Allah nasip eder inşallah
Ben sabah birşeyler atıştırdım canim yoksa o kadar suyla miden bulanır. Çok sıkışık alıyorlar çünküHadi insaallah yok bol bol su içiyorsun
Canımmm hiç de unutmamış transferim oldu
En dogrusu kan ver sen sabah
Ben 9. gun vermistim cikmisti
Bizlerede haber et
Hatta imkanin varsa bugun ver 5 üstü gebesin
Evet oldu bileBugun iki transfer mi var :) ohhh ohh
Canımmm hiç de unutmamış transferim oldubakalim şimdi 12 gün nasıl geçecek Darısı sana olsun kuzum. Sıkı sıkı tutundular annelerine inş. Bi de kabak çekirdeği ve ananasa başlıyorum deme
En saglikli sonuç da kanda olur zaten canimİnşallah güzel haber vermek nasip olur. Bu 5. Denemem hayırlısı bakalım. Eşimi dinleyip yarin vereceğim kanı. Oapaz olmayayim
Bisey dicem kizlar simdi kan degeri suydu buydu oldu filan diyorsunuz ya kan degerinde direk sen hamilesin demiyorlar mi bikac kere daha mi kan veriyoruz
Aslina bakarsan 1 defa bakıyorlar hamilesin diyorlar
Bi kac hafta sonra usg ye çağırıyorlar
Ama biz zor kavustugumuz icin inanamıyoruz
Katladimi diye kan veriyoruz
Dis gebelikli yok kimyasal gebelik mi derken baya strese giriyoruz
En sagliklisi 1 defa verip usg yi beklemek
En az iki kez kan testi yapmak gerekiyor gun aşırı. Bu gebeliğin saglikli olup olmadığıyla ilgili ipucu veriyor. Genelde ikiye katlaması olumlu fikir veriyor. Ancak artisin az olmasi ya da degerin düşmesi akla kimyasal ve dis gebelik ihtimallerini getiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?