2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Evet oldu bile ayy ne kadar şu içtiysem yarim saatte bir sürgü geliyor bu problemi bi tek ben yaşıyorum sandım.. birazdan taburcuyum diğer transfer kim canim ?

Bana sürgü verdiler yapamadim o yüzden 40 dk sonra wc ye gittim. Çok kötü oldum bu sefer felaket sıkışmıştım bir de 1 saati askin beklettiler sen surguyle iyi idare etmissin4. İnşallah güzel sonuç alırsın canım.

Ben yaptım vala canim odaya geçince sürgü geldi hemen zaten. Hatta bi yaptım ki sorma yatak falan bırakmadım. Utandım vala bu sefer ağlamaya başladım ama sağolsun rahatlattilar.bende bi yarım saat bekledim. Ama ben normalde de tutamayan biriyim yani ay çok zordu neyse ki geçti. 12 gün sonra herşeye değer didem inşallah

Insallah dediğin gibidir biraz rahatladım sabah uyandigimda kötü olmustum

Kizlar transferden sonra 4. Gunum az evvel tuvalette benden kan geldi acik renkte cok korktum doktoru arayamadim ulasacagim numarasi yok devlette oldugum icin tedaviyi cok endiseliyim basina boyle bise gelen var mi cok korkuyorum

Kizlar transferden sonra 4. Gunum az evvel tuvalette benden kan geldi acik renkte cok korktum doktoru arayamadim ulasacagim numarasi yok devlette oldugum icin tedaviyi cok endiseliyim basina boyle bise gelen var mi cok korkuyorum
Araştırdığımda az bisey kan gelirse veya kahverengi lekelenme olursa korkmayin tutundugunu gösterir diye okumustum cok fazla kan gelmediyse sıkıntı olmaz insallahhh ama sen yine de doktora git bence bugun

Araştırdığımda az bisey kan gelirse veya kahverengi lekelenme olursa korkmayin tutundugunu gösterir diye okumustum cok fazla kan gelmediyse sıkıntı olmaz insallahhh ama sen yine de doktora git bence bugun
Hazirlanip cikicam simdi icim darlandi acik pembe gibi kanamam gunluk pedimi lekelemis yine

Kuzum sabah ilk idrar konsantre oldugu icin en iyisi sabah bida yap ama bence var. Olmasa ikinci cizgi asla ama asla cikmazdi

Yogun degilse ve durduysa tutunma olabilir. Doktoruna gidebilme durumun var mi su an?

Bence yerlesme de olabilir ayaklarinin altina yastik koy dinlen bolca
Doktorunada ulas en kisa zamanda
Progesteron kullanıyor musun ? Kullanıyorsan adet gelmez

Kan rengi normal adet kanın renginden açık ise o tutunma kanamasıdır. Kahve de olabilir. Rahat ol bence o tuttu seni bırakmayacak artık

Tedavi sürem su ana kadar cok monoton du ama suan yarinin heycanı bastı kizlar
Emoji çıldırmış gibi ay çok güldüm
Benimde öyle oldu vala
Bakmadım doktor yerleştirme yaparken çünkü tek derdim o an çişimi tutmaktı
Sen güçlü bir kadınsı git bebişini al evine getir tatlım
Çok güzel olacak...

Geçmiş olsun canım. Allah gönlüne gore versin inşallah mutluluğunu paylaşırsın burada

Reactions: FKG

Ins inanıyorum hersey güzel olacak
Rabbim hepimizin yuzune baksin anneligi o kadar hakediyoruz ki

Reactions: FKG
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…