Allah razı olsun. İnşallah güzel sonuçlanırEn saglikli sonuç da kanda olur zaten canim
Hadi ins bu kez olmuştur dualarim seninle
Evet oldu bileayy ne kadar şu içtiysem yarim saatte bir sürgü geliyor bu problemi bi tek ben yaşıyorum sandım.. birazdan taburcuyum diğer transfer kim canim ?
Ben yaptım vala canim odaya geçince sürgü geldi hemen zaten. Hatta bi yaptım ki sormaBana sürgü verdiler yapamadim o yüzden 40 dk sonra wc ye gittim. Çok kötü oldum bu sefer felaket sıkışmıştım bir de 1 saati askin beklettiler sen surguyle iyi idare etmissin4. İnşallah güzel sonuç alırsın canım.
Insallah oyledir ya kuzum cok sagolTutunma olmustur canım ins kafana takma o agrilar normal
2 gun daha dayan test yap
Insallah dediğin gibidir biraz rahatladım sabah uyandigimda kötü olmustumCanim zaten oyle bi agri oluyor rahmin yaniyo gibi oluyo kasiklar agriyo ara ara. Insallah su an icerde yerlerini yapiyolardir guzel dusun sen. Adet sancisi oldugunda kanama basliyo zaten sanciyi cekip cekip adet olmuyoruz ki. Adet gelince sancimiz oluyo
Araştırdığımda az bisey kan gelirse veya kahverengi lekelenme olursa korkmayin tutundugunu gösterir diye okumustum cok fazla kan gelmediyse sıkıntı olmaz insallahhh ama sen yine de doktora git bence bugunKizlar transferden sonra 4. Gunum az evvel tuvalette benden kan geldi acik renkte cok korktum doktoru arayamadim ulasacagim numarasi yok devlette oldugum icin tedaviyi cok endiseliyim basina boyle bise gelen var mi cok korkuyorum
Hazirlanip cikicam simdi icim darlandi acik pembe gibi kanamam gunluk pedimi lekelemis yineAraştırdığımda az bisey kan gelirse veya kahverengi lekelenme olursa korkmayin tutundugunu gösterir diye okumustum cok fazla kan gelmediyse sıkıntı olmaz insallahhh ama sen yine de doktora git bence bugun
Kac gun oldu idrar teati belki yapabilirsin?Bugün geçti :) yine sessizlik
Kuzum sabah ilk idrar konsantre oldugu icin en iyisi sabah bida yap ama bence var. Olmasa ikinci cizgi asla ama asla cikmazdiArkadaşlar bir şey sormak istiyorum ilk 10 dk da idrar testi sağlıklı sonuç verir mi?Dünden beri kafam karışık. Test yaptım 1 dk geçmeden baktım hic bisi yoktu bıraktım moralim bozuldu. Buraya yaDim sonra bir arkadaş 8. Gün negatif çıkabilir idrar testinde dedi. Emin olamadim geri alıp baktığımda hayali bir çizgi gördüm. İnanamadım anneme gösterdim oda zorda olsa gördü. Simdi 10dk içinde bozulabilir mi test.
Aşağıya çektiğim görüntüyü atayim bakabilir misiniz. Boşa mi umutlanıyorum.
Eki Görüntüle 2174180
belli olsun diye siyah beyaz yaptım fotoyu
Yogun degilse ve durduysa tutunma olabilir. Doktoruna gidebilme durumun var mi su an?Kizlar transferden sonra 4. Gunum az evvel tuvalette benden kan geldi acik renkte cok korktum doktoru arayamadim ulasacagim numarasi yok devlette oldugum icin tedaviyi cok endiseliyim basina boyle bise gelen var mi cok korkuyorum
Kizlar transferden sonra 4. Gunum az evvel tuvalette benden kan geldi acik renkte cok korktum doktoru arayamadim ulasacagim numarasi yok devlette oldugum icin tedaviyi cok endiseliyim basina boyle bise gelen var mi cok korkuyorum
Kan rengi normal adet kanın renginden açık ise o tutunma kanamasıdır. Kahve de olabilir. Rahat ol bence o tuttu seni bırakmayacak artıkKizlar transferden sonra 4. Gunum az evvel tuvalette benden kan geldi acik renkte cok korktum doktoru arayamadim ulasacagim numarasi yok devlette oldugum icin tedaviyi cok endiseliyim basina boyle bise gelen var mi cok korkuyorum
Yarin bebis sana enjekte edildiginde heyecan tavan olur :) ultrasondan bak sev minnosuTedavi sürem su ana kadar cok monoton du ama suan yarinin heycanı bastı kizlar
Emoji çıldırmış gibi ay çok güldümTedavi sürem su ana kadar cok monoton du ama suan yarinin heycanı bastı kizlar
Hadi bakalim hayirli haberlerini aliriz insallah saglikla tutunurlar insallahhhTedavi sürem su ana kadar cok monoton du ama suan yarinin heycanı bastı kizlar
Geçen sefer ultrason resmini elime verdi doktorum al şimdi hamilesin dediYarin bebis sana enjekte edildiginde heyecan tavan olur :) ultrasondan bak sev minnosu
Geçmiş olsun canım. Allah gönlüne gore versin inşallah mutluluğunu paylaşırsın buradaBen yaptım vala canim odaya geçince sürgü geldi hemen zaten. Hatta bi yaptım ki sormayatak falan bırakmadım. Utandım vala bu sefer ağlamaya başladım ama sağolsun rahatlattilar.bende bi yarım saat bekledim. Ama ben normalde de tutamayan biriyim yani ay çok zordu neyse ki geçti. 12 gün sonra herşeye değer didem inşallah
Emoji çıldırmış gibi ay çok güldüm
Benimde öyle oldu vala
Bakmadım doktor yerleştirme yaparken çünkü tek derdim o an çişimi tutmaktı
Sen güçlü bir kadınsı git bebişini al evine getir tatlım
Çok güzel olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?