Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Umarım mutlu sonuçlar alırsın
Selam kızlar aşılamadan yeni çıktım 15 dk oluyo hiç ağrım sızım olmadı iyiyim çok şükür iki yumurtam vardı bi 17 bi 20 mm 12 gün sonra kan testi yaptiricam hayırlısı InşAllah meraklı bekleyiş başladı
Hayırlı olsun inşallah olumlu sonuç alırsınız.Selam kızlar aşılamadan yeni çıktım 15 dk oluyo hiç ağrım sızım olmadı iyiyim çok şükür iki yumurtam vardı bi 17 bi 20 mm 12 gün sonra kan testi yaptiricam hayırlısı InşAllah meraklı bekleyiş başladı
Adetinizin 2. Günü kadın doğuma gitmeniz lazım doktor nasıl bi tedavi uyguluycak ise hap yada iğne sizi yönlendiricektir. Tedavi sürecinde ara kontrolle hormon durumunuza ve yumurta büyüklüğüne bakicaktir. Yumurta çatlamasından iki gün önce son kontrolde catlatma iğnesi vurulup iki gün sonrası eşiniz 4 gunluk cinsel perhizden sonra semen verip o yıkanır ve aşılama yapılır . Spekulum diye bi aletle rahminizi aralayıp ince uzun katatel adında borudaki spermleri enjekte eder rahminize 20 dk doğum çatalında dinlendirir evinize gecersinizHayırlı olsun inşallah olumlu sonuç alırsınız.
Bu arada merhabalar ben de 3.5 4 senedir bebek sahibi olamadım.
Eşimde sayı ve hareket azlığı yanında morfoloji sorunu da var.
Dün adet oldum. Bir sonraki ay için aşılama mı denesek diye düşünüyoruz. Fakat benim hiçbir bilgim yok bu hususta.Ne zaman gitmeli, süreç nasıl işliyor, işlem nasıl yapılıyor...vs.
Vaktiniz varsa biraz bilgi edinmek isterim arkadaşım.
cevabınız için çok teşekkür ederim.Adetinizin 2. Günü kadın doğuma gitmeniz lazım doktor nasıl bi tedavi uyguluycak ise hap yada iğne sizi yönlendiricektir. Tedavi sürecinde ara kontrolle hormon durumunuza ve yumurta büyüklüğüne bakicaktir. Yumurta çatlamasından iki gün önce son kontrolde catlatma iğnesi vurulup iki gün sonrası eşiniz 4 gunluk cinsel perhizden sonra semen verip o yıkanır ve aşılama yapılır . Spekulum diye bi aletle rahminizi aralayıp ince uzun katatel adında borudaki spermleri enjekte eder rahminize 20 dk doğum çatalında dinlendirir evinize gecersiniz
Ben özel hastanede yaptırdım aşılama yı bulunduğum yerde tüp bebek merkezi yok. Geç kalmış değilsiniz yarın tam vakti gidin bence. Adetli iken alttan folikül kontrolü için bakmıştı doktorumcevabınız için çok teşekkür ederim.
peki adetliyken doktora gidince muayene ediyor mu doktor?
dün lekem geldi bugün tam manasıyla söküldü yarın gitsem olmaz mı acaba, kaçırdım mı
bir de tüp bebek merkezinden randevu alınıyor aşılama için de değil mi?
Siz hangi ildesiniz ve hangi hastaneye gitmeyi planliyosunuz?cevabınız için çok teşekkür ederim.
peki adetliyken doktora gidince muayene ediyor mu doktor?
dün lekem geldi bugün tam manasıyla söküldü yarın gitsem olmaz mı acaba, kaçırdım mı
bir de tüp bebek merkezinden randevu alınıyor aşılama için de değil mi?
oncelikle esinizin sperm sonuclarina gore asilama karari verilir. Esinizdeki sorun hallolmiyosa direk tup bebek daha akillica gibi geldi bana.Hayırlı olsun inşallah olumlu sonuç alırsınız.
Bu arada merhabalar ben de 3.5 4 senedir bebek sahibi olamadım.
Eşimde sayı ve hareket azlığı yanında morfoloji sorunu da var.
Dün adet oldum. Bir sonraki ay için aşılama mı denesek diye düşünüyoruz. Fakat benim hiçbir bilgim yok bu hususta.Ne zaman gitmeli, süreç nasıl işliyor, işlem nasıl yapılıyor...vs.
Vaktiniz varsa biraz bilgi edinmek isterim arkadaşım.
Yani bugün .Çok heyecanlı hayırlısıyla tutar inşallah.Benim de gonal f ile bi 17 mm bi 20 mm yumurtam oluştu kızlar nasip olursa çarşamba saat oldu 11 de ikinci aşılamam yapılıcak
Anladım teşekkür ederim. ben de özele gideceğim fakat gideceğim hastanade de tüp bebek bölümü ayrı imiş.Ben özel hastanede yaptırdım aşılama yı bulunduğum yerde tüp bebek merkezi yok. Geç kalmış değilsiniz yarın tam vakti gidin bence. Adetli iken alttan folikül kontrolü için bakmıştı doktorum
İstanbuldayım. Özel Emsey Hastanesine gitmeyi düşünüyorum.Siz hangi ildesiniz ve hangi hastaneye gitmeyi planliyosunuz?
direkt tüp bebek bölümüne aşılama amaçlı gitsek tekrar eşimden sperm testleri istemezler mi zaten.oncelikle esinizin sperm sonuclarina gore asilama karari verilir. Esinizdeki sorun hallolmiyosa direk tup bebek daha akillica gibi geldi bana.
Hayırlı olsun canm hadi bakalım senle beraber bu heyecana ortagizSelam kızlar aşılamadan yeni çıktım 15 dk oluyo hiç ağrım sızım olmadı iyiyim çok şükür iki yumurtam vardı bi 17 bi 20 mm 12 gün sonra kan testi yaptiricam hayırlısı InşAllah meraklı bekleyiş başladı
Proxed i kullanip dusuk yapanlarda var. Olumsuz dusunmeyin. Direk tup bebek bolumuyle gorusun bence. Devlet hastanesinde asilama yaptiriyorum ve asilama esnasinda sadece kaliteli spermler seciliyor. Diger zamanlarda normal iliskiye devam diyolar.Anladım teşekkür ederim. ben de özele gideceğim fakat gideceğim hastanade de tüp bebek bölümü ayrı imiş.
Ay adetliyken zor olmuyor mu muayene, petler falan. Ah Rabbim ne işler...
İstanbuldayım. Özel Emsey Hastanesine gitmeyi düşünüyorum.
direkt tüp bebek bölümüne aşılama amaçlı gitsek tekrar eşimden sperm testleri istemezler mi zaten.
sayı hareketlilik morfoloji hepsi sorunluydu 7 ay kadar öne son testinde doktor biraz daha bekleyebilir ya da aşılama yapabilirsiniz demişti. o zamandan beri proxeed plus kullandı eşim. gebelik olmadı yine ama değerler en son ne durumda bilmiyorum.
sağolun canım. ilk aşılamanız mı?Proxed i kullanip dusuk yapanlarda var. Olumsuz dusunmeyin. Direk tup bebek bolumuyle gorusun bence. Devlet hastanesinde asilama yaptiriyorum ve asilama esnasinda sadece kaliteli spermler seciliyor. Diger zamanlarda normal iliskiye devam diyolar.
Evet daha once dogal yolla 3 kimyasla gebeligim var.sağolun canım. ilk aşılamanız mı?
Hayırlı olsun canım..ben bir defa hamile kaldım o da aşılamayla oldu. İlk aşılamamda.24. Hafta erken doğum yaptım. Bebeklerim Doğumdan sonra fazla yaşamadan vefat ettiler.Kızlar iyi günler. Bende ilk aşılamaya başladım bu ay. Perşembe gününde beri merional 75 kullanıyorum.cuma kontrolüm var. Asilamayla hamile kalan var mi acaba. Sorun cikmadi Sebebsiz inferlite.cok korkuyorum. Ignelerde sersem etti beni.
Hayırlı olsun canım..allah gönlüne göre versin. Emeklerimiz boşa çıkmasın..ben de 21/07/2018 de başladım 75 gonal f vurulmaya.. yarın kontrol var. Hayırlısı olsun hepimiz için..Kızlar iyi günler. Bende ilk aşılamaya başladım bu ay. Perşembe gününde beri merional 75 kullanıyorum.cuma kontrolüm var. Asilamayla hamile kalan var mi acaba. Sorun cikmadi Sebebsiz inferlite.cok korkuyorum. Ignelerde sersem etti beni.
Vuruldugunuz iğneler yumurtaları büyümesi için değilmi iğne mi ilaç mı daha iyi acaba bana hep ilaç veriyor artık midem kaldırmıyor ilaçHayırlı olsun canım..ben bir defa hamile kaldım o da aşılamayla oldu. İlk aşılamamda.24. Hafta erken doğum yaptım. Bebeklerim Doğumdan sonra fazla yaşamadan vefat ettiler.
Hayırlı olsun canım..allah gönlüne göre versin. Emeklerimiz boşa çıkmasın..ben de 21/07/2018 de başladım 75 gonal f vurulmaya.. yarın kontrol var. Hayırlısı olsun hepimiz için..
Bana iğne çıktı heyet raporunda. Hiç hap verilmediVuruldugunuz iğneler yumurtaları büyümesi için değilmi iğne mi ilaç mı daha iyi acaba bana hep ilaç veriyor artık midem kaldırmıyor ilaç
Anladım ben iğneyi bilmiyordum siz yazınca sormak istedim ben ilaç kullandım klomen çatlatma iğnesi olmadı aşılama dedi doktor ilk aşılamayı yaptık aynı şekilde çatlatma iğnesi klomen kullandım olmadı şimdi yeniden aşılama yapılacakBana iğne çıktı heyet raporunda. Hiç hap verilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?