- 4 Kasım 2017
- 123
- 135
- 103
Olumlu bak. Moralini yüksek tut. Hayırlısı olsun hakkımızdaAnladım ben iğneyi bilmiyordum siz yazınca sormak istedim ben ilaç kullandım klomen çatlatma iğnesi olmadı aşılama dedi doktor ilk aşılamayı yaptık aynı şekilde çatlatma iğnesi klomen kullandım olmadı şimdi yeniden aşılama yapılacak
Bende pco var esim de bir sorun yok ilk asilamada hamile kaldim canim gonlunu ferah tutKızlar iyi günler. Bende ilk aşılamaya başladım bu ay. Perşembe gününde beri merional 75 kullanıyorum.cuma kontrolüm var. Asilamayla hamile kalan var mi acaba. Sorun cikmadi Sebebsiz inferlite.cok korkuyorum. Ignelerde sersem etti beni.
Bugun yumurta kontrolune gittim. Yumurtalarim ayni 2 gundur igne yapmama ragmen gelismemis. Halbuki benle birlikte baslayanlar bu hafta asilama yaptiricaklar. Cok skldm ve cok uzuldum. Haftaya cuma gunu tatile cikiyorum. Cumaya kadar olur insallah. Kizlar bana dua edin nolur. Doktor pko lumusun dedi. Hormon tahlillerimi kontrol etti. Bende hayir herseyim normal sadece 3 dusugum var kese olusmuyo dedim. Doktor ignenin dozunu yukseltti. Cuma gunu yine gel dedi. Zaten gecen hafta adet oldugumda kananmam diger aylara gore azdi. Moralim bozuk
Benimde bir kontrolümde çok düşük gelmişti iğne daha sonra doktorum artırdı normal boyutlara ulaşmıştı.Benim yarin yumurta kontrolum var carsamba gunu 14 du yumurta buyuklugum. Ignenin dozu artirildi muhtemelen cuma gunu istenilen boyuta ulasir. Devlet hastanesinde islem yapildigi icin asilamam pazartesiye kalir muhtemelen. Igneyi cumartesi yap pazartesi asilama icin gel derlerse napcam yaa bosuna 1 gun yani pazar gunu beklemis olucam
Allah dualariniz i kabul eder insallah kavusursunuz bebisinizeKizlar merhaba. Bu gün kontrol vardi 16 mm olmus yumurtam yarin catlatma ignesini olcam c.tesi sabahtan asilama olcak dua edin rabbim kavusturaun bizi muradımiza
Boyutu uygunsa c.tesi igne pztsi asilama uygun zaten canim 1 gun bekliyosun diger gun yapiliyo. Benim de cat. Ignesi carsamba gece vurdum cuma asilama oldumBenim yarin yumurta kontrolum var carsamba gunu 14 du yumurta buyuklugum. Ignenin dozu artirildi muhtemelen cuma gunu istenilen boyuta ulasir. Devlet hastanesinde islem yapildigi icin asilamam pazartesiye kalir muhtemelen. Igneyi cumartesi yap pazartesi asilama icin gel derlerse napcam yaa bosuna 1 gun yani pazar gunu beklemis olucam
Ben de cumartesi sabah aşılama olacam.inşallah ikimiz de hamile kalır sağlıklıca alırız bebiklerimizi kucağımıza.Kizlar merhaba. Bu gün kontrol vardi 16 mm olmus yumurtam yarin catlatma ignesini olcam c.tesi sabahtan asilama olcak dua edin rabbim kavusturaun bizi muradımiza
Ben bu gece 10 da vuruldum iğnemi.yani üç saat önce. Cumartesi de sabah 10 da aşılamam olacak. Tam 36 saat sonra. Normalde de öyle yazıyor internette. Sizin doktor neden öyle uygun gördü acaba. Biliyor musunuz?Kizlar merhaba. Bu gün kontrol vardi 16 mm olmus yumurtam yarin catlatma ignesini olcam c.tesi sabahtan asilama olcak dua edin rabbim kavusturaun bizi muradımiza
Igneler cok sinirlerimi bozdu. Normaldede gergin bi yapim var ama adet oldugumda ozellikle bu ignelere basladiktan sorna cok gerilmeye basladim esimle gun asiri kavga edip sinir krizi geciriyorum. Butun gun ev temizlemisim ignelerden dolayi kasiklarim cok agriyo yolumu zor yuruyorum namazi bile oturarak kac kere yanlis kildim adama canim cok yaniyor yuruyemiyorum su getir dedigimde adam resmen kufrediyo. Yine sinir krizi gecirdim. En son kasiklarima yumruk attim lanet olsun sana da cocugunada dedim. Bi de ben dusuk yaptigim icin bi dahaki gebeligimde yatmam gerekiyor dedim. Ignelere baslamadan once ignelerin yan etkisi yuzunden cok gerilicem beni idare et dedim. Tamam dedi ama mal iste anlamiyor. Ben hamile kalsam bu gerizekalinin yaninda tekrar dusuk yapicam biliyorum. Asilamadan sonra yuzunu gormuycem bu salagin. Asilamada tutarsa tutar. Tutmazsa bu gerizekali icin kendimi parcalamiycam. 1.5 yildir bebek konusunda cektiklerimi bi ben bi Allah biliyor ama bu mal hala anlamiyor.Benimde bir kontrolümde çok düşük gelmişti iğne daha sonra doktorum artırdı normal boyutlara ulaşmıştı.
Amin cümlemizin emekleri boşa çıkmasın. Hepimiz icin hayirlisi olsun. Inslalah.Hayırlı olsun canım..ben bir defa hamile kaldım o da aşılamayla oldu. İlk aşılamamda.24. Hafta erken doğum yaptım. Bebeklerim Doğumdan sonra fazla yaşamadan vefat ettiler.
Hayırlı olsun canım..allah gönlüne göre versin. Emeklerimiz boşa çıkmasın..ben de 21/07/2018 de başladım 75 gonal f vurulmaya.. yarın kontrol var. Hayırlısı olsun hepimiz için..
AY NE GÜZEL sevindim. darısı başımaBende pco var esim de bir sorun yok ilk asilamada hamile kaldim canim gonlunu ferah tut[/QUOTE
AY NE GÜZEL sevindim. darısı başıma
Ben de cumartesi sabah aşılama olacam.inşallah ikimiz de hamile kalır sağlıklıca alırız bebiklerimizi kucağımıza.
Ben bu gece 10 da vuruldum iğnemi.yani üç saat önce. Cumartesi de sabah 10 da aşılamam olacak. Tam 36 saat sonra. Normalde de öyle yazıyor internette. Sizin doktor neden öyle uygun gördü acaba. Biliyor musunuz?
aynı şeyleri yaşıyoruz takma kafana benim ki de aynı anlamıyolar aslında bizi stresten uzak tutmaları gerekiyo zaten bu ilaçlar heryerimizi şişirip ruh halimizi allak bullak ediyo üsütüne bunlarla uğraşıyoz valla biliyosun geçen ay ilk aşılamamdı tutmadı zaten ama kaç kere ağlattı beni bi de salak salak şundan mı tutmadı bundan mı tutmadı diyo şimdi pazartesi doktora gidicem ikinciyi bu aymı yapıcak bilmiyorum tüp bebek merkeziyle görüştüm en az bi aşılama daha yaptır sonra iki ay dinlen öyle gel diyo o yüzden eşim ne demiş hiiiiç umrumda değil zaten ona değil kendim için istiyorum Allah da hepimize nasip eder inşallah. sen de üzülme zaten moral önemliIgneler cok sinirlerimi bozdu. Normaldede gergin bi yapim var ama adet oldugumda ozellikle bu ignelere basladiktan sorna cok gerilmeye basladim esimle gun asiri kavga edip sinir krizi geciriyorum. Butun gun ev temizlemisim ignelerden dolayi kasiklarim cok agriyo yolumu zor yuruyorum namazi bile oturarak kac kere yanlis kildim adama canim cok yaniyor yuruyemiyorum su getir dedigimde adam resmen kufrediyo. Yine sinir krizi gecirdim. En son kasiklarima yumruk attim lanet olsun sana da cocugunada dedim. Bi de ben dusuk yaptigim icin bi dahaki gebeligimde yatmam gerekiyor dedim. Ignelere baslamadan once ignelerin yan etkisi yuzunden cok gerilicem beni idare et dedim. Tamam dedi ama mal iste anlamiyor. Ben hamile kalsam bu gerizekalinin yaninda tekrar dusuk yapicam biliyorum. Asilamadan sonra yuzunu gormuycem bu salagin. Asilamada tutarsa tutar. Tutmazsa bu gerizekali icin kendimi parcalamiycam. 1.5 yildir bebek konusunda cektiklerimi bi ben bi Allah biliyor ama bu mal hala anlamiyor.
36 saat sonra yazıyor okuduğum yazılarda ama sıkıntı yaratan birşey olsa öyle yapmaz heralde.koskoca doktor sonuçta.bide sperm hücreleri 24 saat canlı kalma özelliğine sahip.inşallah güzel haberlerimiz olur. Çok heyecanlıyım.Bilmiyorum ki canim ilk asılamam ailgim yok ne derse doktorum onu yapiyoruz öylemi oluyor muş
Üzme kendini bu kadar.inançlı birisin anladığım kadarıyla.senin Allahın var.kimseye ihtiyacın yok.ben boşanmayı düşündüğüm adamdan aşılama yaptırıyorum düşün artık.kendinden başka kimseyi düşünmüyor çoğu.sevgi merhamet yoksunu bunlar.vurma karnına falan nolur.Allahı aklından çıkarma.çocuğuna odaklan.çocuğu kendin için yapıyorsun bunu unutma.Igneler cok sinirlerimi bozdu. Normaldede gergin bi yapim var ama adet oldugumda ozellikle bu ignelere basladiktan sorna cok gerilmeye basladim esimle gun asiri kavga edip sinir krizi geciriyorum. Butun gun ev temizlemisim ignelerden dolayi kasiklarim cok agriyo yolumu zor yuruyorum namazi bile oturarak kac kere yanlis kildim adama canim cok yaniyor yuruyemiyorum su getir dedigimde adam resmen kufrediyo. Yine sinir krizi gecirdim. En son kasiklarima yumruk attim lanet olsun sana da cocugunada dedim. Bi de ben dusuk yaptigim icin bi dahaki gebeligimde yatmam gerekiyor dedim. Ignelere baslamadan once ignelerin yan etkisi yuzunden cok gerilicem beni idare et dedim. Tamam dedi ama mal iste anlamiyor. Ben hamile kalsam bu gerizekalinin yaninda tekrar dusuk yapicam biliyorum. Asilamadan sonra yuzunu gormuycem bu salagin. Asilamada tutarsa tutar. Tutmazsa bu gerizekali icin kendimi parcalamiycam. 1.5 yildir bebek konusunda cektiklerimi bi ben bi Allah biliyor ama bu mal hala anlamiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?