İnşallah canım bakalım ilk tutmadı inşallah ikinci tutar artık milletin konuşmasından yoruldum çoğu kulağıma gelen söylentiler falan çok kötü bakalım hakkımızdan hayırlısı olur inşallah da herkesin çenesi kapanır 1 tane olsun sağlıklı olsun başka birşey istemiyorumSagol canim darisi basina olsun iinsallah surekli dua ediyorum zaten bu surecin ne kadar zor yipratici oldugunu yasayip gordum . Hep dua ediyorum Allah im bu yolda caba harcayan gozyasi doken hasret ceken emek veren masraf yapan umudu olan umudu tukenen kisacasi isteyen herkese nasip et diyorum. Sende indallah tez zaman da guzel haberi verirsin bize
NedenyaMerhaba arkadaşlar,
Ben de yarın başlıyorum aşılama tedavime..burda aşılamanın sonucunu bekleyen aşılama yapacaklar, Allah emeklerini boşa çıkarmasın.. çok umutluyum hepimiz için..negatifi görenler de yılmasın lütfen. Yeniden yeniden deneyin.
Benim hikayeme gelirsek ilk, aşılamayla başladı. Hayatımda ilk defa hamile kaldım, o da ilk aşılamamla oldu. Maalesef 24. hafta erken doğumdan sonra fazla yaşayamadan vefat ettiler oğullarım..tabiki açım büyük , unutamam, benim ve eşim için büyük travma..ama ben yine umutluyum bu sefer, hayırlısı olsun hakkımızda
Iyi aksamlar kizlar 6 temmuzda ilk asilamami olmustum cok sukur tuttu hamileyim. Dun kan verdim 73 ciktibugunde netlestirip oyle yazmak istedim bugun 132 cikti cok mutluyum insallah hersey yolunda gider. Pco vardi bende de 1 senedir istiyorduk tam 1 senenin sonunda rabbim nasip etti. Ama 4-5 ay tam anlamiyla tedavi surecimiz oldu. Cunku oncesin de gittigim doktor duphaston verdi o sadece adeti duzenlemis oldu hamile kalmam icin bi etkisi yoktu bos yere kac ay onla umit ettim.yumurta lar hic buyumuyomus. Neyseki baska doktora gityik. 2 defa cat ignesi ile dogal yoldan denedik ve ilk defa asilama oldu. Cok sukur Rabbime isteyen herkese verir insallah hic bi zaman umudunuzu kesmeyin guzel gunler bir gun gelecek insallah[/QUOyaa cok sevindim insallah bende kisa sure sonra size bu mutlu haberi veririm. Cevrende kimseye soyleme ve hep ya mubdi ya evvelu ya musavvir tesbihleri cek bebegi korur bu tesbihler
Canım bende gonal f 75 lik kullanıyorum 4 değil 6 kez kullandım yani bi kutu 6 kez kullanılıyo canımKizlar ben gonal f 300 kullaniyorum hemsire her aksam 75 dozunda igne yapacaksin ve 4 gun gider bi igne dedi. Bugun 4. Kez igne oldum ve ignem bitmedi.Bu normal mi sizce. Her defasinda 75 dozu ayarlayip vurdum halbuki.
İyi akşamlar kızlar,Canım bende gonal f 75 lik kullanıyorum 4 değil 6 kez kullandım yani bi kutu 6 kez kullanılıyo canım
Allah Allah benimde aklım karıştı şimdi yalnış mı vurduk acabaİyi akşamlar kızlar,
Ben de bugün başladım gonal f 300 e. Bana da 75 vurul dedi . 4 gün yetecek dedi hemşire. 5. Gün de yeni kutuya başlarsın dedi. Anlamadım şimdi, yanlış bir şey mi yapıyoruz??
Olana kadar kimseyi dinleme sadece bebise odaklan insallah olur canim bir de meryem suresini oku insallah faydasi olur esim hergun okuyodu bende okudum ara ara. Hersey Allah in takdirinde ol derse olur insallahİnşallah canım bakalım ilk tutmadı inşallah ikinci tutar artık milletin konuşmasından yoruldum çoğu kulağıma gelen söylentiler falan çok kötü bakalım hakkımızdan hayırlısı olur inşallah da herkesin çenesi kapanır 1 tane olsun sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum
Insallah canim sen de verirsin bize el haberini. Okurum insallah bu tesbihi de sagol canimNedenya
İnşallah hayırlısı ile bakalım cuma yumurtalara bakicaz cumartesi yapar gibi düşünüyorum ya birde midem iki gündür agiriyor 6 7 tane ilaç alıyorum hergunOlana kadar kimseyi dinleme sadece bebise odaklan insallah olur canim bir de meryem suresini oku insallah faydasi olur esim hergun okuyodu bende okudum ara ara. Hersey Allah in takdirinde ol derse olur insallah
Bana da aynisini dedi hemsireİyi akşamlar kızlar,
Ben de bugün başladım gonal f 300 e. Bana da 75 vurul dedi . 4 gün yetecek dedi hemşire. 5. Gün de yeni kutuya başlarsın dedi. Anlamadım şimdi, yanlış bir şey mi yapıyoruz??
Meryem suresimi bende cok duydum. Hatta bende 30 kez falan okudum. Umreden meryem ana eli otu almistim. Birazini sag gogsumde tasiyorum. Birazini da suya koydum 1 gun beklettim. 1 gun sonra otu cikarip tekrar kuruttum. O suyu her sabah ac karna yaklasik 1 cay bardagi iciyorum. Kuruttugum otu da dogumda kullanicam insallah. Dogum esnasinda suya konulursa kadin dogumu kolay yapiyomus. Ot yumruk seklinde suya girince yumrum sekli kendi kendi aciliyo dumduz el gibi oluyo. Allahin hikmeti. Umredeyken almistim otu sansima lazim olur diye.Olana kadar kimseyi dinleme sadece bebise odaklan insallah olur canim bir de meryem suresini oku insallah faydasi olur esim hergun okuyodu bende okudum ara ara. Hersey Allah in takdirinde ol derse olur insallah
Ne ilaci aliyosun bu kadar canimİnşallah hayırlısı ile bakalım cuma yumurtalara bakicaz cumartesi yapar gibi düşünüyorum ya birde midem iki gündür agiriyor 6 7 tane ilaç alıyorum hergun
Allah in hikmeti cok yoktan var eden o. Ol derse hersey bahane ama yine de elimizden geleni yapalim gerisini Allah a birakalim insallah iyi sonuc alirsinizMeryem suresimi bende cok duydum. Hatta bende 30 kez falan okudum. Umreden meryem ana eli otu almistim. Birazini sag gogsumde tasiyorum. Birazini da suya koydum 1 gun beklettim. 1 gun sonra otu cikarip tekrar kuruttum. O suyu her sabah ac karna yaklasik 1 cay bardagi iciyorum. Kuruttugum otu da dogumda kullanicam insallah. Dogum esnasinda suya konulursa kadin dogumu kolay yapiyomus. Ot yumruk seklinde suya girince yumrum sekli kendi kendi aciliyo dumduz el gibi oluyo. Allahin hikmeti. Umredeyken almistim otu sansima lazim olur diye.
Klomen alıyorum günde ikiden fazla vermiyorlar normalde ama doktor bana günde 4 tane içmemi söyledi ondan hariç de vitaminler vermiş onları da kullanıyorum ondan cnmNe ilaci aliyosun bu kadar canim
İnşallah.Bugum hastaneye gittim. 3 yumurtam olusmus. En buyugu 14 su an . Gonal f 300i 75lik dozda vurunuyorum. Carsamba gunu tekrar kontrole gidicem insallah asilamam sonuna denk gelmez. Devlet hastanesi oldugu icin.
Benim de gonal f ile bi 17 mm bi 20 mm yumurtam oluştu kızlar nasip olursa çarşamba saat oldu 11 de ikinci aşılamam yapılıcak[/QUOTE 1.aşılaman ile 2.si arasındaki zaman ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?