hadi hayırlısı inşallahKızlar günaydin. Benimde dün kontrolüm vardi tek yumurtam varmis 12 mm . Persembe erken gel dedi catlama ihtimali var diye o gün catlama ignignesini yapicak sanirim . Hemsireye sordum büyük ihtimal cuma asilama yapılir dedi. Suan kücük kücük sanirim insallah perşembeye kadar büyür . Rabbim ugraslarimizi emeklerimizi bosa cikarmasin.
Şuan küçük canım ama inşallah o güne kadar büyür ne kadar büyük gelişmiş olur ise o kadar sans artar tabi bende cuma gidicem bakar iğne vurur cumartesi aşılama yapar inşallah hepimizin emeğini boşa cikartmasin rabbim bir kapı açsın bizleredeKızlar günaydin. Benimde dün kontrolüm vardi tek yumurtam varmis 12 mm . Persembe erken gel dedi catlama ihtimali var diye o gün catlama ignignesini yapicak sanirim . Hemsireye sordum büyük ihtimal cuma asilama yapılir dedi. Suan kücük kücük sanirim insallah perşembeye kadar büyür . Rabbim ugraslarimizi emeklerimizi bosa cikarmasin.
Şuan küçük canım ama inşallah o güne kadar büyür ne kadar büyük gelişmiş olur ise o kadar sans artar tabi bende cuma gidicem bakar iğne vurur cumartesi aşılama yapar inşallah hepimizin emeğini boşa cikartmasin rabbim bir kapı açsın bizlerede
Evet aynı zamanlara denk geliyor inşallah ikimiz de iyi haberleri alırız sonuçlar iyi olurAmin inşallah canım . aynı zamanlarda olcak sanırım aşılamamız inşallah nasip eder rabbim.
Merhaba kızlar bende aranızda yeniyim bu konuyla ilgili sayfalar arıyorum fikir sahibi olmak için burası beni ilgilendiren sayfa sanirsam bende aşılamaya yeni baslicam haftaya doktorda randevum süreç nasıl işler adetimi beklemek zorundamıyız ve ben ilaçla adet oluyordum bende progesteron eksik esimdede hız ve morfoloji sorunu var şansımız varmı hem heyecan hem korku panik hepsi var
Senin kaçıncı günün canım aşılamasa iğneler kaç gün kullandın yani adetin 3.gunu başlayıp ne kadar sürede aşılama yaptihayırlısı olsun canım. bende adet gecikmesi fln olmuyordu ama eşimde morfoloji sorunu var doktor deneyelim dedi bizde başladık . o sorular hep var acaba öle mi böylemi zor ya gerçekten düşünmekte istemiyorum ama işte ne kadar engel olabilirsek bakalım.
Senin kaçıncı günün canım aşılamasa iğneler kaç gün kullandın yani adetin 3.gunu başlayıp ne kadar sürede aşılama yapti[/
benim ilk aşılamam olcak canım. normalde 2 .günü gidilmesi gerekiyormuş ama haftasonuna geldiği için ben 3 .günü gittim kontrol edip hemen başladık ilaca. 7 gün 112,5 ml gonal f kullandım kontrole gittik dün 12 mm olmuş bir tane yumurta varmış. 3 gün daha kullan dedi perşembe gününe kontrol verdi çatlatma iğnesini vurcak o gün sanırım. cuma yada c.teside aşılama olcak nasipse. ondan sonrada beklemeye kalıyor iş . bende merak ediyorum nasıl olcak neler bekliyor bizi. rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip eder inşallah .
Asilama disinda iliski onerdiler mi size?hayırlısı olsun canım. bende adet gecikmesi fln olmuyordu ama eşimde morfoloji sorunu var doktor deneyelim dedi bizde başladık . o sorular hep var acaba öle mi böylemi zor ya gerçekten düşünmekte istemiyorum ama işte ne kadar engel olabilirsek bakalım.
Asilama disinda iliski onerdiler mi size?
Amin amin canım Allah boş cevirmesin inşallah nasibimize kavuştursun çok teşekkür ederim cvbin için ben adetine denk gelmez heralde gidişim bi au da bogecmesin istiyorum adet olmuyorum zaten ama östrojen kırılması diye bişey yaşıyorum.
Inşallah cnm hayırlısıyla bakalim...benim adette bir skıntı yok ama işte demmek ki zamanı var diyoruz Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur . seninde inşallah hayırlısı ile sonuçlanır tedavin.
Adetken iliski mi olur? Yoksa ben mi yanlis anladim. Adetiniz iki gun surdu de bir sonraki gun iliskiye mi girin dedi? Benimde esimde epididim var ve iliski de ozgursunuz dedi hemsire. Muhtemelen yumurtalar istenilen olgunluga ulasmaya yakinken bi iliski cizelgesi yapilacak.İlacı pazartesi kullanmaya başladım adetin 3. günü yani . c.tesi ilişki dedi doktor. kontrole gene pazartesi gittik bugünde ilişki istiyorum dedi sonra birdaha yok dedi aşılamaya kadar . daha sonra ne olcak bende bilmiyorum.
Allah yardimcin olsun canim dualarim sizinleKlomen alıyorum günde ikiden fazla vermiyorlar normalde ama doktor bana günde 4 tane içmemi söyledi ondan hariç de vitaminler vermiş onları da kullanıyorum ondan cnm
Adetken iliski mi olur? Yoksa ben mi yanlis anladim. Adetiniz iki gun surdu de bir sonraki gun iliskiye mi girin dedi? Benimde esimde epididim var ve iliski de ozgursunuz dedi hemsire. Muhtemelen yumurtalar istenilen olgunluga ulasmaya yakinken bi iliski cizelgesi yapilacak.
Hayırlısı olur inşallah ilk güzel haberi senden duyarız dikkat et kendine bu süre içinde benim ilk aşılamada ağrım olmuştu inşallah bu sefer olmazSelam kızlar aşılamadan yeni çıktım 15 dk oluyo hiç ağrım sızım olmadı iyiyim çok şükür iki yumurtam vardı bi 17 bi 20 mm 12 gün sonra kan testi yaptiricam hayırlısı InşAllah meraklı bekleyiş başladı
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Umarım mutlu sonuçlar alırsınSelam kızlar aşılamadan yeni çıktım 15 dk oluyo hiç ağrım sızım olmadı iyiyim çok şükür iki yumurtam vardı bi 17 bi 20 mm 12 gün sonra kan testi yaptiricam hayırlısı InşAllah meraklı bekleyiş başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?