Aşılama 2018 TEMMUZ ayında aşılama yaptıracaklar yada yaptırmış olanlar gelin beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar günaydin. Benimde dün kontrolüm vardi tek yumurtam varmis 12 mm . Persembe erken gel dedi catlama ihtimali var diye o gün catlama ignignesini yapicak sanirim . Hemsireye sordum büyük ihtimal cuma asilama yapılir dedi. Suan kücük kücük sanirim insallah perşembeye kadar büyür . Rabbim ugraslarimizi emeklerimizi bosa cikarmasin.

hadi hayırlısı inşallah

Şuan küçük canım ama inşallah o güne kadar büyür ne kadar büyük gelişmiş olur ise o kadar sans artar tabi bende cuma gidicem bakar iğne vurur cumartesi aşılama yapar inşallah hepimizin emeğini boşa cikartmasin rabbim bir kapı açsın bizlerede

Amin inşallah canım . aynı zamanlarda olcak sanırım aşılamamız inşallah nasip eder rabbim.

Merhaba kızlar bende aranızda yeniyim bu konuyla ilgili sayfalar arıyorum fikir sahibi olmak için burası beni ilgilendiren sayfa sanirsam bende aşılamaya yeni baslicam haftaya doktorda randevum süreç nasıl işler adetimi beklemek zorundamıyız ve ben ilaçla adet oluyordum bende progesteron eksik esimdede hız ve morfoloji sorunu var şansımız varmı hem heyecan hem korku panik hepsi var

hayırlısı olsun canım. bende adet gecikmesi fln olmuyordu ama eşimde morfoloji sorunu var doktor deneyelim dedi bizde başladık . o sorular hep var acaba öle mi böylemi zor ya gerçekten düşünmekte istemiyorum ama işte ne kadar engel olabilirsek bakalım.

Senin kaçıncı günün canım aşılamasa iğneler kaç gün kullandın yani adetin 3.gunu başlayıp ne kadar sürede aşılama yapti

Amin amin canım Allah boş cevirmesin inşallah nasibimize kavuştursun çok teşekkür ederim cvbin için ben adetine denk gelmez heralde gidişim bi au da bogecmesin istiyorum adet olmuyorum zaten ama östrojen kırılması diye bişey yaşıyorum.

Asilama disinda iliski onerdiler mi size?

Asilama disinda iliski onerdiler mi size?

İlacı pazartesi kullanmaya başladım adetin 3. günü yani . c.tesi ilişki dedi doktor. kontrole gene pazartesi gittik bugünde ilişki istiyorum dedi sonra birdaha yok dedi aşılamaya kadar . daha sonra ne olcak bende bilmiyorum.

benim adette bir skıntı yok ama işte demmek ki zamanı var diyoruz Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur . seninde inşallah hayırlısı ile sonuçlanır tedavin.

Adetken iliski mi olur? Yoksa ben mi yanlis anladim. Adetiniz iki gun surdu de bir sonraki gun iliskiye mi girin dedi? Benimde esimde epididim var ve iliski de ozgursunuz dedi hemsire. Muhtemelen yumurtalar istenilen olgunluga ulasmaya yakinken bi iliski cizelgesi yapilacak.

yok ben c.tesi adet oldum pazartesi gittik doktora yani 3. gün. pazartesi başladık ilaca c.tesi ilişki istiyorum dedi doktor :)

Hayırlısı olur inşallah ilk güzel haberi senden duyarız dikkat et kendine bu süre içinde benim ilk aşılamada ağrım olmuştu inşallah bu sefer olmaz

Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Umarım mutlu sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…