Aşılama 2018 TEMMUZ ayında aşılama yaptıracaklar yada yaptırmış olanlar gelin beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hakkimizda hayırlı olani versin rabbim insallah :)

Ben haftaya cumartesi diye algıladım canım ya.biraz önce de iki kargo şirketini aradım.dediğin gibi yarına yetişmez pazartesiye varır dediler.
Canim ya ne kadar dusuncelisin cok tesekkur ederim. Allah kalbinin iyiligini guzelligini goruyor. Insallah bana gondermedigin ignelerin sifasiyla tez zamanda sende anne olursun.

Canim ya ne kadar dusuncelisin cok tesekkur ederim. Allah kalbinin iyiligini guzelligini goruyor. Insallah bana gondermedigin ignelerin sifasiyla tez zamanda sende anne olursun.
Canım ne demek. Amin canım inşallah Sana da Rabbim hayırlısıyla evladına kavuşmayı nasip etsin.

Kızlar günaydin . Yeni eve geldim dinleniyorum. İslem cok kisa sürdü 2 dakika anca . Doktor güzel dedi beklemeye kaldi iş. Folik adit ve jel verdi pazartesi kullanmaya baslıycam . Rabbim hakkimizızda hayırlı olani nasip etsin.

Hadi hayırlısı olur inşallah da güzel haber alırsın canım

Benim de bitti aşılamam 2saat önce.biraz sancım var ama dayanılmayacak kadar değil.şimdi de avm de geziyorum yavaş yavaş :)doktorum normal hayatına devam et deyince geldim bende.biraz kanamam oldu.doktor ona da normal dedi.12 gün sonra gel dedi.

Hayırlısıyla olur inşallah canım.jel ne için ?

10.30 da bittti beninde dinlendim yarim saat :) beninde sol tarafimda sanci var kasilma gibi uzaniyorum . Benimde kanama oldu doktor normal korkma dedi. Jel verdi bebegin tutunmasi icinmis sanirim aciklamada öle yaziyor . Vajinadan kullanilcak 15 tane . Hayirlisi bakalim ikimiz icinde.

Düşük mü yapmıştın önceden. Neden verdi ki jeli. Bana vermedi .

Benim iki tane oluşmuş biri 25 biri 16 doktor bekleyelim buyusunler dedi bugün çatlatma iğnesi olcam saat belirledinizmi 36 saat falan

Ben cuma öglen 12 de vuruldum bugün 10 da diyelim asilama oldu yani yaklasik 22 ssaat sonra. Ben doktoruma sordum 36 saat diye bana en gec 36 saatte olman gerektigini söyledi birde benim erken catlayabilir dedi benlik bir sey sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…