Ayy benimkinden erkenmiş seninki.Bize de en geç sekiz buçukta burda olun eşin spermi versin.spermin işlemi bitince de 10 da yapalım aşılamanı dedi.duygularımı tanımlayamıyorum.mutlu muyum heyecanlı mıyım korkuyor muyum hatta mutsuz muyum bilemiyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım.
Canim ya ne kadar dusuncelisin cok tesekkur ederim. Allah kalbinin iyiligini guzelligini goruyor. Insallah bana gondermedigin ignelerin sifasiyla tez zamanda sende anne olursun.Ben haftaya cumartesi diye algıladım canım ya.biraz önce de iki kargo şirketini aradım.dediğin gibi yarına yetişmez pazartesiye varır dediler.
Canim ya ne kadar dusuncelisin cok tesekkur ederim. Allah kalbinin iyiligini guzelligini goruyor. Insallah bana gondermedigin ignelerin sifasiyla tez zamanda sende anne olursun. Ayrica bu igne soguk zincir ilaci oldugu icin kargoyla ilacin bu mesafeye gelmesi cok cok zor.
Canım ne demek. Amin canım inşallah Sana da Rabbim hayırlısıyla evladına kavuşmayı nasip etsin.Canim ya ne kadar dusuncelisin cok tesekkur ederim. Allah kalbinin iyiligini guzelligini goruyor. Insallah bana gondermedigin ignelerin sifasiyla tez zamanda sende anne olursun.
Hadi hayırlısı olur inşallah da güzel haber alırsın canımKızlar günaydin . Yeni eve geldim dinleniyorum. İslem cok kisa sürdü 2 dakika anca . Doktor güzel dedi beklemeye kaldi iş. Folik adit ve jel verdi pazartesi kullanmaya baslıycam . Rabbim hakkimizızda hayırlı olani nasip etsin.
Hayırlısıyla olur inşallah canım.jel ne için ?Kızlar günaydin . Yeni eve geldim dinleniyorum. İslem cok kisa sürdü 2 dakika anca . Doktor güzel dedi beklemeye kaldi iş. Folik adit ve jel verdi pazartesi kullanmaya baslıycam . Rabbim hakkimizızda hayırlı olani nasip etsin.
Kanaman oldu mu?Kızlar günaydin . Yeni eve geldim dinleniyorum. İslem cok kisa sürdü 2 dakika anca . Doktor güzel dedi beklemeye kaldi iş. Folik adit ve jel verdi pazartesi kullanmaya baslıycam . Rabbim hakkimizızda hayırlı olani nasip etsin.
Benim de bitti aşılamam 2saat önce.biraz sancım var ama dayanılmayacak kadar değil.şimdi de avm de geziyorum yavaş yavaş :)doktorum normal hayatına devam et deyince geldim bende.biraz kanamam oldu.doktor ona da normal dedi.12 gün sonra gel dedi.
Kanaman oldu mu?
Kanaman oldu mu?
10 yada 12 gün sonra tahlil yaptırıp öğrenebilirsiniz hayırlı olur inşallah asilaman sen de yaptırdın Allah bana kolaylık versin pazartesi bakalım ne olcakSana 12 gün sonra demis bana gün vermedi :) normal adet zamani zekleniyor sanirim demi ?
10 yada 12 gün sonra tahlil yaptırıp öğrenebilirsiniz hayırlı olur inşallah asilaman sen de yaptırdın Allah bana kolaylık versin pazartesi bakalım ne olcak
Kaç yumurtaniz oluştu kızlar
Düşük mü yapmıştın önceden. Neden verdi ki jeli. Bana vermedi .10.30 da bittti beninde dinlendim yarim saat :) beninde sol tarafimda sanci var kasilma gibi uzaniyorum . Benimde kanama oldu doktor normal korkma dedi. Jel verdi bebegin tutunmasi icinmis sanirim aciklamada öle yaziyor . Vajinadan kullanilcak 15 tane . Hayirlisi bakalim ikimiz icinde.
Düşük mü yapmıştın önceden. Neden verdi ki jeli. Bana vermedi .
Benim iki tane oluşmuş biri 25 biri 16 doktor bekleyelim buyusunler dedi bugün çatlatma iğnesi olcam saat belirledinizmi 36 saat falanBenim tek yumurta persembe günü 16 mm idi. Persembe aksamida vuruldum 18 olmustur herhalde.
Benim iki tane oluşmuş biri 25 biri 16 doktor bekleyelim buyusunler dedi bugün çatlatma iğnesi olcam saat belirledinizmi 36 saat falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?