Geçer inşallah canım
Kizlar o jel progesteron jel. Rahim duvarini kalinlastirarak embroyonun rahme tutunmasini kolaylastiriyor. Dusugu onluyor. Mesela ben 3 kez hamile kaldim 2 gebeligim kanamali sekilde dusukle sonuclandi son gebeligimde bu jelin ilac versiyonunu kullandim. Ilac sayesinde dusuk olmadi ama bebek gelismeyince ilk defa kurtaj olmak zorunda kaldim. Ilaci kullanmasam ve dusuk olsaydi muhtemelen kurtaj olmiycaktim.
Canım ben ilişki esnasında aşırı bir acı ve zorlama hissettiğim için ilişkiye giremiyoruz.benden kaynaklı malesef.Nasıl yani .
Asilama sonucu bekleyen arkadaslar bekleme surecinde d , b12 ve omega 3 vitamin degerlerinizi kontrol ettirin. Ozellikle d vitamini eksikliginde dusuk oluyor.
Bu yapacaklarını doktora sormadan yapmamalısın.yanlış bişeyler yapıyor olabilirsin .yakıdan ve bahardan bahsediyorum .Benim dun iki yumurtam vardi biri 11 digeri 15 milimdi. Bu aksama kadar insallah 17 milim olur. Bu aksam son ignemi ve uatin gece de catlatma ignemi vurunucam. Sali asilama olacak. Benim diger dusuklerdeki gebeliklerim hep gec dollenmeydi. O yuzden kucuk olan yumurtamin asilamadan sonra bana bi surpriz yapmasini umut ediyorum. Belime yaki yapistirdim bu sicaklarda hic cekilmiyor ama mecburum. Bu gece iliski olucak. Asilama sali gunu oluchai icin esimin 2-3 gun cinsel perhizi olmasi gerekiyor. Abdestten sonra yakiyi degistirip Sali gunu asilamaya gitmeden once banyo yaparken cikartcam. Bu aksam iliskiden once ve sali sabahi asilamaya gitmeden once de sicak buhara oturucam. Hadi bakalim nolcak.
Canım ben ilişki esnasında aşırı bir acı ve zorlama hissettiğim için ilişkiye giremiyoruz.benden kaynaklı malesef.
Tabiki iyi bisey. Dusuk tehlikesi oldugu zamanda doktorlsr bunun ignesini yapiyolar korkmaYani iyi bir sey demi ?
İnşallah bu son denemen olur ve bebişini alırsın kucağına :)Kizlar o jel progesteron jel. Rahim duvarini kalinlastirarak embroyonun rahme tutunmasini kolaylastiriyor. Dusugu onluyor. Mesela ben 3 kez hamile kaldim 2 gebeligim kanamali sekilde dusukle sonuclandi son gebeligimde bu jelin ilac versiyonunu kullandim. Ilac sayesinde dusuk olmadi ama bebek gelismeyince ilk defa kurtaj olmak zorunda kaldim. Ilaci kullanmasam ve dusuk olsaydi muhtemelen kurtaj olmiycaktim.
Amin canım sağol.Anladim canim rabbim sifa versin
Doktorlar sadece hormon dengesini bozacak seylere karsi.Bu yapacaklarını doktora sormadan yapmamalısın.yanlış bişeyler yapıyor olabilirsin .yakıdan ve bahardan bahsediyorum .
Tabiki iyi bisey. Dusuk tehlikesi oldugu zamanda doktorlsr bunun ignesini yapiyolar korkma
Rica ederim cnm. O yazdigim vitaminleri de saglik ocaginda yaptir.Çok sagol allah razi olsun . Birseyi bilmemek cok zor .
Bana iki kez rahim kalınlığın iyi demişti doktor .ondan vermedi jeli demek kiÇok sagol allah razi olsun . Birseyi bilmemek cok zor .
Bana iki kez rahim kalınlığın iyi demişti doktor .ondan vermedi jeli demek ki
Rica ederim cnm. O yazdigim vitaminleri de saglik ocaginda yaptir.
Bu vitaminler eksikse ve doktorunuzda onay verirse ozellikle bu vitaminlerin ignesini isteyin. Igne daha hizli etki ediyor vucuda. Doktor gerek yok dese bile herhangi bir zarari yoksa yine de yaptirin.Ben 3 4 ay önce gitmistim saglik ocaginda tahlil olmustum d vitamini eksikligi vardi doktor bi ilac verdi ekmege sürülüyodu bir qy sonra bitane daha ictim ondan aslinda bidaha gitsem iyi olcak
Bu vitaminler eksikse ve doktorunuzda onay verirse ozellikle bu vitaminlerin ignesini isteyin. Igne daha hizli etki ediyor vucuda. Doktor gerek yok dese bile herhangi bir zarari yoksa yine de yaptirin.
Sagol cnm yaa hepimizin son demesi olur insallah bebeklerimizi kucagimiza alirizİnşallah bu son denemen olur ve bebişini alırsın kucağına :)
Canım, benim doktor da herhangi bir tahlil yapmadı bana.sadece folik asit verdi.kardeşimle doktorumuz aynı.hamile kaldığında da sonra tahlil yaptırmıştı bu doktor. Demek ki o eksiklikleri sonra giderecek.Evet evet pazartesi gidip yaptirayim gene bakalim ne cikcak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?