Aşılama 2018 TEMMUZ ayında aşılama yaptıracaklar yada yaptırmış olanlar gelin beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Yani iyi bir sey demi ?

Asilama sonucu bekleyen arkadaslar bekleme surecinde d , b12 ve omega 3 vitamin degerlerinizi kontrol ettirin. Ozellikle d vitamini eksikliginde dusuk oluyor.

Ben 3 4 ay önce gitmistim saglik ocaginda tahlil olmustum d vitamini eksikligi vardi doktor bi ilac verdi ekmege sürülüyodu bir qy sonra bitane daha ictim ondan aslinda bidaha gitsem iyi olcak

Bu yapacaklarını doktora sormadan yapmamalısın.yanlış bişeyler yapıyor olabilirsin .yakıdan ve bahardan bahsediyorum .

İnşallah bu son denemen olur ve bebişini alırsın kucağına :)

Simdi fazla düsünmemek normal yaşantımıza devam etmek lazim. Stresten uzak durmak lazim.

Ben 3 4 ay önce gitmistim saglik ocaginda tahlil olmustum d vitamini eksikligi vardi doktor bi ilac verdi ekmege sürülüyodu bir qy sonra bitane daha ictim ondan aslinda bidaha gitsem iyi olcak
Bu vitaminler eksikse ve doktorunuzda onay verirse ozellikle bu vitaminlerin ignesini isteyin. Igne daha hizli etki ediyor vucuda. Doktor gerek yok dese bile herhangi bir zarari yoksa yine de yaptirin.

Bu vitaminler eksikse ve doktorunuzda onay verirse ozellikle bu vitaminlerin ignesini isteyin. Igne daha hizli etki ediyor vucuda. Doktor gerek yok dese bile herhangi bir zarari yoksa yine de yaptirin.

Gidip konusayim saglik ocaginda ki doktorla yaptirayim ona göre dedigin gibi derim.

Evet evet pazartesi gidip yaptirayim gene bakalim ne cikcak .
Canım, benim doktor da herhangi bir tahlil yapmadı bana.sadece folik asit verdi.kardeşimle doktorumuz aynı.hamile kaldığında da sonra tahlil yaptırmıştı bu doktor. Demek ki o eksiklikleri sonra giderecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…