Aşılama 2018 TEMMUZ ayında aşılama yaptıracaklar yada yaptırmış olanlar gelin beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben cuma öglen 12 de vuruldum bugün 10 da diyelim asilama oldu yani yaklasik 22 ssaat sonra. Ben doktoruma sordum 36 saat diye bana en gec 36 saatte olman gerektigini söyledi birde benim erken catlayabilir dedi benlik bir sey sanirim.
İlk aşılamada 24 saat bekledim iğne oldum ertesi günü aşılama ama bu sefer bekle dedi birgün fazla bugün akşam 7 civarı vurulsam pazartesi aşılama olana kadar 36 saat falan da oluyor geç kalmam değilmi sen mi iğneyi yaptın yoksa hastanede mi yaptırdın

Ben normal igneleri bile kendim tapamadim hep esim yapti catlatma catlatma ignesinide gündüz 12 de vuruldugum icin esim yoktu saglik ocakgina gidip vuruldum. Doktor ne derse onu yapmamiz lazim ona nasil uygun görürse canim.

Ben normal igneleri bile kendim tapamadim hep esim yapti catlatma catlatma ignesinide gündüz 12 de vuruldugum icin esim yoktu saglik ocakgina gidip vuruldum. Doktor ne derse onu yapmamiz lazim ona nasil uygun görürse canim.
Bende eczane de yaptırayım dedim ilaç orda yoktu getirdiler başka yere gitmeyelim dedim daha

Benim dun iki yumurtam vardi biri 11 digeri 15 milimdi. Bu aksama kadar insallah 17 milim olur. Bu aksam son ignemi ve uatin gece de catlatma ignemi vurunucam. Sali asilama olacak. Benim diger dusuklerdeki gebeliklerim hep gec dollenmeydi. O yuzden kucuk olan yumurtamin asilamadan sonra bana bi surpriz yapmasini umut ediyorum. Belime yaki yapistirdim bu sicaklarda hic cekilmiyor ama mecburum. Bu gece iliski olucak. Asilama sali gunu oluchai icin esimin 2-3 gun cinsel perhizi olmasi gerekiyor. Abdestten sonra yakiyi degistirip Sali gunu asilamaya gitmeden once banyo yaparken cikartcam. Bu aksam iliskiden once ve sali sabahi asilamaya gitmeden once de sicak buhara oturucam. Hadi bakalim nolcak.

Yakı ve sıcak su buharı neden yapacaksın

Yakı ve sıcak su buharı neden yapacaksın
Yaki belinde aciklik varsa onu kapatiyor. Sicak su da yumurtalsrin gelisimini ve catlamasina kstki ediyor. Yumurtalsr sicagi spermlerde tam tersi sogugu seviyor. O yuzden iliskiden 1 saat once falan yakiyi cikaricam sicak su buharina oturup yarim saat sonra iliski olursa iyi olur diye dusunuyorum. Asilama yapildiktan sonra da 3 gun yikanmayin. Kollarinizi yukayi kaldirmayin. Uzanmak yasak.

Kizlar o jel progesteron jel. Rahim duvarini kalinlastirarak embroyonun rahme tutunmasini kolaylastiriyor. Dusugu onluyor. Mesela ben 3 kez hamile kaldim 2 gebeligim kanamali sekilde dusukle sonuclandi son gebeligimde bu jelin ilac versiyonunu kullandim. Ilac sayesinde dusuk olmadi ama bebek gelismeyince ilk defa kurtaj olmak zorunda kaldim. Ilaci kullanmasam ve dusuk olsaydi muhtemelen kurtaj olmiycaktim.

Asilama sonucu bekleyen arkadaslar bekleme surecinde d , b12 ve omega 3 vitamin degerlerinizi kontrol ettirin. Ozellikle d vitamini eksikliginde dusuk oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…