İlk aşılamada 24 saat bekledim iğne oldum ertesi günü aşılama ama bu sefer bekle dedi birgün fazla bugün akşam 7 civarı vurulsam pazartesi aşılama olana kadar 36 saat falan da oluyor geç kalmam değilmi sen mi iğneyi yaptın yoksa hastanede mi yaptırdınBen cuma öglen 12 de vuruldum bugün 10 da diyelim asilama oldu yani yaklasik 22 ssaat sonra. Ben doktoruma sordum 36 saat diye bana en gec 36 saatte olman gerektigini söyledi birde benim erken catlayabilir dedi benlik bir sey sanirim.
İlk aşılamada 24 saat bekledim iğne oldum ertesi günü aşılama ama bu sefer bekle dedi birgün fazla bugün akşam 7 civarı vurulsam pazartesi aşılama olana kadar 36 saat falan da oluyor geç kalmam değilmi sen mi iğneyi yaptın yoksa hastanede mi yaptırdın
Bende eczane de yaptırayım dedim ilaç orda yoktu getirdiler başka yere gitmeyelim dedim dahaBen normal igneleri bile kendim tapamadim hep esim yapti catlatma catlatma ignesinide gündüz 12 de vuruldugum icin esim yoktu saglik ocakgina gidip vuruldum. Doktor ne derse onu yapmamiz lazim ona nasil uygun görürse canim.
Bende eczane de yaptırayım dedim ilaç orda yoktu getirdiler başka yere gitmeyelim dedim daha
İlaç yoktu getirelim dedi bende yaparmisiniz dedim yaparız sıkıntı yok dedi cnmBen eczaneye sordum yasak yapmiyoruz dediler :)
İlaç yoktu getirelim dedi bende yaparmisiniz dedim yaparız sıkıntı yok dedi cnm
Aynen ya benimki de öyle ilk aşılamam vermedi bana jel .acıdı mı senin benim baya acıdı.Yok ilk aşılamam hic hamile kalmadim verdi ama neden bilmiyom. Bu doktorlarda aciklama yapmiyorlar hic :)
Aynen ya benimki de öyle ilk aşılamam vermedi bana jel .acıdı mı senin benim baya acıdı.
Benim zaten dünden de ağrım vardı kasıklarım da hala o mu ağrıyor yoksa aşılamadan mı bilemiyorum.Biraz cok degil anlik oda :) ama halen kasiliyor karnim ya senin nasil
Benim dun iki yumurtam vardi biri 11 digeri 15 milimdi. Bu aksama kadar insallah 17 milim olur. Bu aksam son ignemi ve yarin gece de catlatma ignemi vurunucam. Sali asilama olacak. Benim diger dusuklerdeki gebeliklerim hep gec dollenmeydi. O yuzden kucuk olan yumurtamin asilamadan sonra bana bi surpriz yapmasini umut ediyorum. Belime yaki yapistirdim bu sicaklarda hic cekilmiyor ama mecburum. Bu gece iliski olucak. Asilama sali gunu olucagi icin esimin 2-3 gun cinsel perhizi olmasi gerekiyor. Abdestten sonra yakiyi degistirip Sali gunu asilamaya gitmeden once banyo yaparken cikartcam. Bu aksam iliskiden once ve sali sabahi asilamaya gitmeden once de sicak buhara oturucam. Hadi bakalim nolcak.
Benim zaten dünden de ağrım vardı kasıklarım da hala o mu ağrıyor yoksa aşılamadan mı bilemiyorum.
Yakı ve sıcak su buharı neden yapacaksınBenim dun iki yumurtam vardi biri 11 digeri 15 milimdi. Bu aksama kadar insallah 17 milim olur. Bu aksam son ignemi ve uatin gece de catlatma ignemi vurunucam. Sali asilama olacak. Benim diger dusuklerdeki gebeliklerim hep gec dollenmeydi. O yuzden kucuk olan yumurtamin asilamadan sonra bana bi surpriz yapmasini umut ediyorum. Belime yaki yapistirdim bu sicaklarda hic cekilmiyor ama mecburum. Bu gece iliski olucak. Asilama sali gunu oluchai icin esimin 2-3 gun cinsel perhizi olmasi gerekiyor. Abdestten sonra yakiyi degistirip Sali gunu asilamaya gitmeden once banyo yaparken cikartcam. Bu aksam iliskiden once ve sali sabahi asilamaya gitmeden once de sicak buhara oturucam. Hadi bakalim nolcak.
Aynen ya benimki de öyle ilk aşılamam vermedi bana jel .acıdı mı senin benim baya acıdı.
Yaki belinde aciklik varsa onu kapatiyor. Sicak su da yumurtalsrin gelisimini ve catlamasina kstki ediyor. Yumurtalsr sicagi spermlerde tam tersi sogugu seviyor. O yuzden iliskiden 1 saat once falan yakiyi cikaricam sicak su buharina oturup yarim saat sonra iliski olursa iyi olur diye dusunuyorum. Asilama yapildiktan sonra da 3 gun yikanmayin. Kollarinizi yukayi kaldirmayin. Uzanmak yasak.Yakı ve sıcak su buharı neden yapacaksın
Ben zaten ilişkiye girememekten dolayı aşılama oldum.İlişki konusunda ne dedi doktor? Ben sordum yarin hafif bir iliski olqbilir sonrasinda yok dedi .
Ben zaten ilişkiye girememekten dolayı aşılama oldum.
Geçer inşallah canımValla benim baya baya agriyor ve gepgergin adetteki gibi karnim insallah gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?