Ya bana cok acil gonal f 450 nin kullanimini anlatir misin?Ben gonal f 450 lik kullandım kızlar acaba sizin dozlar mı farklı çünkü gonal f 300 falan da var dozdan kullanım adeti değişebilir mi
İnşallah gerçekten hepimizin son olur bu endişeleri ve iyi haber alırız da hepimizin yüzü gülerSagol cnm yaa hepimizin son demesi olur insallah bebeklerimizi kucagimiza aliriz
Canım, benim doktor da herhangi bir tahlil yapmadı bana.sadece folik asit verdi.kardeşimle doktorumuz aynı.hamile kaldığında da sonra tahlil yaptırmıştı bu doktor. Demek ki o eksiklikleri sonra giderecek.
Ya bana cok acil gonal f 450 nin kullanimini anlatir misin?
Netten buldum anladim gonal f 300u kendim yaptim hep bakalim bunu yapabilicek miyim? Tek basimayim mecbur kendim yapicamBende onu kullandim ama esim esim hep 112.5 olarak vurdu. Ama ignenin neresine geldi bilmiyorum.
Netten buldum anladim gonal f 300u kendim yaptim hep bakalim bunu yapabilicek miyim? Tek basimayim mecbur kendim yapicam
Hayir ikisinin kutu icerigi ayri ignelerin hazirlanisi farkli yani neyseki internetten buldum nasil yapilicaginiCanım gonal f 300 de 300 ünite 450 de de 450 ünite ilaç var. Senin ayarladığın miktar önemli.gerisi aynı bildiğim kadarıyla .
Umutsuz olma aşılama olucak sonra eşin gidicek ise eğer neden sıkıntı yapıyorsun rahat ol cnm kötü denk gelmiş evet ama sen yine de umudunu kaybetmeSize komik bisey anlatiyim. Esimle aramizdaki sorunlar yuzunden sadece gecen hafta cinsel iliski oldu. Salin gunu asilama yapilirken spermler verilecek ve asilama aksami esim sehir disina cikiyo ve 1 ay gelmiycek. Bu asilamanin tutma sansi benim icin %1 bir ay boyunca bosuna ugrasmisim emeklerime yazik
Kızlar nasılsınız aşılamadan sonra
Neden öyle diyorsun ki?eşini takmamayı öğrenmen lazım. Ben öğrendim de çok şey kaybederek öğrendim.moralini yüksek tut. Onlardan hayır yok .benim babamın da faydası olmadı anneme eşimin de bana yok .olur bence.stres yapma lütfen.Size komik bisey anlatiyim. Esimle aramizdaki sorunlar yuzunden sadece gecen hafta cinsel iliski oldu. Salin gunu asilama yapilirken spermler verilecek ve asilama aksami esim sehir disina cikiyo ve 1 ay gelmiycek. Bu asilamanin tutma sansi benim icin %1 bir ay boyunca bosuna ugrasmisim emeklerime yazik
Düne göre daha iyiyim.ağrım çok yok şükür.ama annem kardeşim eşim hayatımı aşırı kısıtlıyor şimdiden.sürekli yat diyorlar. :) hiç birşey yapmama izin vermiyorlar .bide sabah çok güzel çok mutlu uyandım.Kızlar nasılsınız aşılamadan sonra
Dikkat et ama kendine yinede fazla hareket etme cnm vallahi duam bizimleDün ağrım vardı ama bugün iyiyim cok sükür ciktik dısari geziniyoz esimle :)
Düne göre daha iyiyim.ağrım çok yok şükür.ama annem kardeşim eşim hayatımı aşırı kısıtlıyor şimdiden.sürekli yat diyorlar. :) hiç birşey yapmama izin vermiyorlar .bide sabah çok güzel çok mutlu uyandım.
Ben kimseye söylemedim ikinci aşılama olacağını yoksa yat kalkma yürüme sırt üstü uyu gece diye iyice gerecekler beni en iyisi düşünmemek cnm dikkat et yinede inşallah hep mutlu olursun ve duam bizimle inşallah emeğimiz karşılığını bulur bu seferDüne göre daha iyiyim.ağrım çok yok şükür.ama annem kardeşim eşim hayatımı aşırı kısıtlıyor şimdiden.sürekli yat diyorlar. :) hiç birşey yapmama izin vermiyorlar .bide sabah çok güzel çok mutlu uyandım.
Dikkat et ama kendine yinede fazla hareket etme cnm vallahi duam bizimle
Hayırlısı olur inşallah cnmEvet is fln yapmicam pek bu 15 gün rabbim emeklerinimizi bosa cikarmasin insallah yarinda ilaclara baslicam hayirlisi ile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?