Aşılama 2018 TEMMUZ ayında aşılama yaptıracaklar yada yaptırmış olanlar gelin beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar gonal f 450 kullanimini bilen bana tarif edebilir mi cok acil?

Canım, benim doktor da herhangi bir tahlil yapmadı bana.sadece folik asit verdi.kardeşimle doktorumuz aynı.hamile kaldığında da sonra tahlil yaptırmıştı bu doktor. Demek ki o eksiklikleri sonra giderecek.

Evet olabilir .s bakalim 15 günü tamamlıyalimda hayirlisi ile :)

Canım gonal f 300 de 300 ünite 450 de de 450 ünite ilaç var. Senin ayarladığın miktar önemli.gerisi aynı bildiğim kadarıyla .

Canım gonal f 300 de 300 ünite 450 de de 450 ünite ilaç var. Senin ayarladığın miktar önemli.gerisi aynı bildiğim kadarıyla .
Hayir ikisinin kutu icerigi ayri ignelerin hazirlanisi farkli yani neyseki internetten buldum nasil yapilicagini

Size komik bisey anlatiyim. Esimle aramizdaki sorunlar yuzunden sadece gecen hafta cinsel iliski oldu. Salin gunu asilama yapilirken spermler verilecek ve asilama aksami esim sehir disina cikiyo ve 1 ay gelmiycek. Bu asilamanin tutma sansi benim icin %1 bir ay boyunca bosuna ugrasmisim emeklerime yazik

Umutsuz olma aşılama olucak sonra eşin gidicek ise eğer neden sıkıntı yapıyorsun rahat ol cnm kötü denk gelmiş evet ama sen yine de umudunu kaybetme

Neden öyle diyorsun ki?eşini takmamayı öğrenmen lazım. Ben öğrendim de çok şey kaybederek öğrendim.moralini yüksek tut. Onlardan hayır yok .benim babamın da faydası olmadı anneme eşimin de bana yok .olur bence.stres yapma lütfen.

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız aşılamadan sonra
Düne göre daha iyiyim.ağrım çok yok şükür.ama annem kardeşim eşim hayatımı aşırı kısıtlıyor şimdiden.sürekli yat diyorlar. :) hiç birşey yapmama izin vermiyorlar .bide sabah çok güzel çok mutlu uyandım.

Yat dinlen canım sende keyfini cikar :)

Ben kimseye söylemedim ikinci aşılama olacağını yoksa yat kalkma yürüme sırt üstü uyu gece diye iyice gerecekler beni en iyisi düşünmemek cnm dikkat et yinede inşallah hep mutlu olursun ve duam bizimle inşallah emeğimiz karşılığını bulur bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…