Hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım:)Yapmadim biraz daha beklemek istiyorum
İnsallah canim :) saliya randevu aldim. Adet olmazsam 19. Gün olacak o gün zaten. Bu arada ilk aşılamam buHadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım:)
Maşallah ne sabırlısın ben 15. Güne kadar olmazsam yapıcam test :)İnsallah canim :) saliya randevu aldim. Adet olmazsam 19. Gün olacak o gün zaten. Bu arada ilk aşılamam bu
Sizin kacinci gün? :) ben garanticiyim ya biraz.testte negatifi görürsem daha çok üzülürüm hemMaşallah ne sabırlısın ben 15. Güne kadar olmazsam yapıcam test :)
Ben de öyleyim aslında aşılama olduğum günü saymazsak 9.ünümdeyim henüz. Doktor 12. Gün kan tahlili yaptır dedi ama ben de sizin gibi düşündüğüm için 15 ine kadar bekliyorum tabi regl olmazsam:)Sizin kacinci gün? :) ben garanticiyim ya biraz.testte negatifi görürsem daha çok üzülürüm hem
Insallah hayirli haberleri aliriz:)Ben de öyleyim aslında aşılama olduğum günü saymazsak 9.ünümdeyim henüz. Doktor 12. Gün kan tahlili yaptır dedi ama ben de sizin gibi düşündüğüm için 15 ine kadar bekliyorum tabi regl olmazsam:)
Silik de olsa var bisey gibi ama. Asilama mi oldunuz?Eki Görüntüle 2178376 2 hafta once çatlatma iğnesi vuruldum adetime 3 gün var idrar testi yaptım
Geçen ay oldum bu ay da olacaktım bir yumurta olustugu için iptal olduSilik de olsa var bisey gibi ama. Asilama mi oldunuz?
Hakkinizda hayirlisi olsunGeçen ay oldum bu ay da olacaktım bir yumurta olustugu için iptal oldu
İnşallah yarın yine yaparımHakkinizda hayirlisi olsun
Hadi ya tüh olsum canım hayırlsı olsun hakkımızda ne zaman hayırlsıysa o zamna olsun :*Ben adet oldum hanimlar
Insallah canim. Senin sonuclarin güzel olur insallahHadi ya tüh olsum canım hayırlsı olsun hakkımızda ne zaman hayırlsıysa o zamna olsun :*
Amin canım sağolasın Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallabInsallah canim. Senin sonuclarin güzel olur insallah
Canım hamile misin bu hamile takvimi senin mi:)
Aa cok güzelll. Bu ay kendiliginizden mi kaldiniz?evet canım henüz çok yeni inşallah değerim sağlıklı artarsa hamileyim geçen ay aşılama yaptırdım ben tutmamıştı
bu ay da femara kullandım ve çatlatma iğnesi yaptım. geçen ay 3 yumurtam vardı ve tutmadı. bu ay 1 yumurta oluştu ve doktor aşılamada şansımız düşük dediği için vazgeçtim. Kendiliğinden oldu. İnşallah kimyasal gebelik değilse.Aa cok güzelll. Bu ay kendiliginizden mi kaldiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?