Aşılama 2018 TEMMUZ ayında aşılama yaptıracaklar yada yaptırmış olanlar gelin beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım özelde anezstezili yaptırmanı öneririm o zmaan. Ben devlette yaptırdım anestezisiz çok zor geçti bağırmadım dayanmaya çalıştım ama çok canım yandı. Ki dayanıklı biriyim vajinal muayene kaö kere oldum hiçbirinde zorluk yaşamadım ama rahim filmi çok ayrı bişey. Ya özel merkezlerde ağrısız film çekiyorlar özeşlmakinalarıyla onlarda çektir ya da anestezili çektir o acıyı yaşamanı istemem

Valla öyle.. Napcagimizi sasirdik artik ama 6 ay da az degil canim bize 3 ay kullan dedi 3 ay sonra gidicez.mesela bir 3 ay ya da 6 ay daha kullan dediginde psikolojik olarak zaten 3 ay daha olmicak cocuk diye bisey olusuyor kafamda mutsuz oluyorum
.icinde gieseng e vitamini cinko vs vs bisürü sey var zaten dogrudur sporcularda kullaniorsa.
Ben cok.mutsuzum canim
Ve esimin bana gore daha rahat olan davranislarina da sinir oluyorum

Anestezili çektirecem doktora soyledim zaten ufak bi anestezi vercez dedi tamam dedim. Hayatımda ilk kez anestezi alcam bu arada insallah rahim filminden baska birseye gerek.kalmaz histerokopimi ne öyle seyler okudum burda..

Hem özel daha iyi bence zaten en azindan insan gibi davraniyorlar baska yerlere gore uf ya

Anestezili çektirecem doktora soyledim zaten ufak bi anestezi vercez dedi tamam dedim. Hayatımda ilk kez anestezi alcam bu arada insallah rahim filminden baska birseye gerek.kalmaz histerokopimi ne öyle seyler okudum burda..

2 türlü histereskopi var. Ofis ve operatif. Ben 2 sini de oldum. Ofis, tanı amaçlı yani bi sorun vs var mı ona bakıyolar, normal vajinal muayene yapar gibi..
Operatif ise anestezili yapılır, ameliyathanede yapılır. Perde vs varsa kesilir yada polip vs alınır yada tüplere işlem yapılır...Ben 2 gece kalmıştım hastanede. Yani yapılan işleme göre detaylı bir operasyon olabiliyor...
özeller bu işi epey pahalıya yapıyolarmış. Devlet ise maalesef keyfi yapmıyo, gerekli görmesi gerek...

Haklısın canım ben de çok yoruldum psikokojik olarak kötü durumdayım ama elimizden gelen herşeyi yapıp hayırlısını dilemeye devam edicez inşallah yakın zamanda bize de nasip olacak annelik duygusu:* daha ağır durumlarda olup hamile kalan pek çok bayan var o yüzden ümidimizi kesmeden uğraşmaya devam.

Son düzenleme:
O zaman hiç bir acı duymayacaksın canım iyi yapmışsın anestezili ve özel hastane seçmekle. Benim tüpler açık çıktı hiçbi sorun çıkmadı çok şükür o yüzden histeroskopi falan önermedi doktor inşallah seninki de temiz çıkar canım

Merhabalar hanimlar. Var mi acaba pozitifi gorenler :) benim bugun asilamanin 11.gunu ignenim 13.gunu

Benim aşılamamın daha 6.günü test yapmana az kalmış canım hadi güzel haberler alalım senden inşallah:) aşılaman iğneden 2 gün sonra mı yapıldı senin canım

Evet canim 2 sonra yapildi. Umarim bekleyen herkesin ki hayirla sonuclanir :)) ignenin 9.ve 10.gunlerinde idrar testi yaptim silikti, amacim ilacin etkisi gecmis mi diye kontrol etmekti.

benimde aşılamamın 10. günü ve yarında adet günüm ama sanki adet olacağım bütün belirtiler o yönde bu ayda umut yok yorulduk artık rabbim güldürse yüzümüzü isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etse

olumsuz düşünmeyin. biliyorsunuzdur adet belirtileri ile gebelik belirtileri çok yakın. hatta adet günü çok şiddetli ağrı çekip pozitif görenler var :)

Evet canim 2 sonra yapildi. Umarim bekleyen herkesin ki hayirla sonuclanir :)) ignenin 9.ve 10.gunlerinde idrar testi yaptim silikti, amacim ilacin etkisi gecmis mi diye kontrol etmekti.
Amin canım inşallah. Genellikle iğnenin ertesi günü yapıyorlae aşılamayı canım sana niye iki gün sonra yaptılar. Yumurtanın çatlamasını takip edip çatladığından emin olduktan sonra mı yaptılar

Kızlar süt kesigigibi akıntı var.turumcu noktalar var.ilk defa başıma geliyor.sizce normal midir.kist felan oluşmamıştır değil mj

adet günüm bugündü zaten ve günümde oldum aşılamam 17. günümde yapılmıştı yumurtam anca o zaman çatladı. nasip değilmiş bu ay Rabbim hepimize isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…