İlk başta proxed plus kullandı sonra neofortil m ye geçti canım 6 aydır falan kullanıyor. Bunlarda da ilaç değildir yazıyor sporcuların da kullandığı bir takviye aslında bunlar ama spermi iyileştirmeye de yarıyorlar. Pahalılar evet bebiş olsun da yeter ki feda olsun:)
Anestezili çektirecem doktora soyledim zaten ufak bi anestezi vercez dedi tamam dedim. Hayatımda ilk kez anestezi alcam bu arada insallah rahim filminden baska birseye gerek.kalmaz histerokopimi ne öyle seyler okudum burda..Canım özelde anezstezili yaptırmanı öneririm o zmaan. Ben devlette yaptırdım anestezisiz çok zor geçti bağırmadım dayanmaya çalıştım ama çok canım yandı. Ki dayanıklı biriyim vajinal muayene kaö kere oldum hiçbirinde zorluk yaşamadım ama rahim filmi çok ayrı bişey. Ya özel merkezlerde ağrısız film çekiyorlar özeşlmakinalarıyla onlarda çektir ya da anestezili çektir o acıyı yaşamanı istemem
Hem özel daha iyi bence zaten en azindan insan gibi davraniyorlar baska yerlere gore uf yaCanım özelde anezstezili yaptırmanı öneririm o zmaan. Ben devlette yaptırdım anestezisiz çok zor geçti bağırmadım dayanmaya çalıştım ama çok canım yandı. Ki dayanıklı biriyim vajinal muayene kaö kere oldum hiçbirinde zorluk yaşamadım ama rahim filmi çok ayrı bişey. Ya özel merkezlerde ağrısız film çekiyorlar özeşlmakinalarıyla onlarda çektir ya da anestezili çektir o acıyı yaşamanı istemem
Anestezili çektirecem doktora soyledim zaten ufak bi anestezi vercez dedi tamam dedim. Hayatımda ilk kez anestezi alcam bu arada insallah rahim filminden baska birseye gerek.kalmaz histerokopimi ne öyle seyler okudum burda..
Haklısın canım ben de çok yoruldum psikokojik olarak kötü durumdayım ama elimizden gelen herşeyi yapıp hayırlısını dilemeye devam edicez inşallah yakın zamanda bize de nasip olacak annelik duygusu:* daha ağır durumlarda olup hamile kalan pek çok bayan var o yüzden ümidimizi kesmeden uğraşmaya devam.Valla öyle.. Napcagimizi sasirdik artik ama 6 ay da az degil canim bize 3 ay kullan dedi 3 ay sonra gidicez.mesela bir 3 ay ya da 6 ay daha kullan dediginde psikolojik olarak zaten 3 ay daha olmicak cocuk diye bisey olusuyor kafamda mutsuz oluyorum
.icinde gieseng e vitamini cinko vs vs bisürü sey var zaten dogrudur sporcularda kullaniorsa.
Ben cok.mutsuzum canim
Ve esimin bana gore daha rahat olan davranislarina da sinir oluyorum
O zaman hiç bir acı duymayacaksın canım iyi yapmışsın anestezili ve özel hastane seçmekle. Benim tüpler açık çıktı hiçbi sorun çıkmadı çok şükür o yüzden histeroskopi falan önermedi doktor inşallah seninki de temiz çıkar canımAnestezili çektirecem doktora soyledim zaten ufak bi anestezi vercez dedi tamam dedim. Hayatımda ilk kez anestezi alcam bu arada insallah rahim filminden baska birseye gerek.kalmaz histerokopimi ne öyle seyler okudum burda..
Benim aşılamamın daha 6.günü test yapmana az kalmış canım hadi güzel haberler alalım senden inşallah:) aşılaman iğneden 2 gün sonra mı yapıldı senin canımMerhabalar hanimlar. Var mi acaba pozitifi gorenler :) benim bugun asilamanin 11.gunu ignenim 13.gunu
Benim aşılamamın daha 6.günü test yapmana az kalmış canım hadi güzel haberler alalım senden inşallah:) aşılaman iğneden 2 gün sonra mı yapıldı senin canım
benimde aşılamamın 10. günü ve yarında adet günüm ama sanki adet olacağım bütün belirtiler o yöndebu ayda umut yok yorulduk artık rabbim güldürse yüzümüzü isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etse
Amin canım inşallah. Genellikle iğnenin ertesi günü yapıyorlae aşılamayı canım sana niye iki gün sonra yaptılar. Yumurtanın çatlamasını takip edip çatladığından emin olduktan sonra mı yaptılarEvet canim 2 sonra yapildi. Umarim bekleyen herkesin ki hayirla sonuclanir :)) ignenin 9.ve 10.gunlerinde idrar testi yaptim silikti, amacim ilacin etkisi gecmis mi diye kontrol etmekti.
Normal aşılamaya göre farki neMikrocip aşılama yaptıran varmi
11. günü aşılamamın ne yazık ki adet oldum bugün
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Üzülme canım olacak inşallah en yakın hayırlı zamanda. Benim de tutacağına hiç ümidim yok ama devam edeceğim olana kadar. Sen de devam et sakın pes etmek yok:) :*11. günü aşılamamın ne yazık ki adet oldum bugün
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?