Aşılama 2018 TEMMUZ ayında aşılama yaptıracaklar yada yaptırmış olanlar gelin beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Fazla üzme kendini olur mu canım... bi daha denersin...daha vakti zamanı değilmiş demek

ben mi yanlış yazdım bilemedim 36 saat sonra yapıldı aşılamam :) Çarşamba akşam iğne, cuma sabah aşılama şeklinde.

dün benimde aşılamanın 11.günüydü. çok fazla adet ağrısı oldu. akıntının rengi de çok hafif koyulaştı. jel kullanırken mi adet oldunuz acaba? yoksa bu jel engelliyor mu adet olmamızı?

dün benimde aşılamanın 11.günüydü. çok fazla adet ağrısı oldu. akıntının rengi de çok hafif koyulaştı. jel kullanırken mi adet oldunuz acaba? yoksa bu jel engelliyor mu adet olmamızı?
bana hap verdi jel vermedi, inşallah olmazsın ama olursanda üzülme rabbimin vardır bi hikmeti

Bende dün oldum.10.gün .
nasip herşey üzülsek te kader değişmez, hayırlı zamanı ayarlıyordur rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etmek için düşünsene herkes evlat istiyo illa evladım olsun diye değil sağlıklı hayırlı olsun die istemek lasım, hemen olur sağlıksız olur daha çok üzülürüz yada hayırsız bi evlat olur ne bilim rabbimin işine karışılmaz üzülme ve ümidini yitirme rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat versin en güzel zamanda

ben mi yanlış yazdım bilemedim 36 saat sonra yapıldı aşılamam :) Çarşamba akşam iğne, cuma sabah aşılama şeklinde.
Anladım canım iyi yapmşsın bizde bir gün sonra yani iğneden 24 saat sonra yapıyorlar aşılamayı henüz yumurta çatlamadan sizin aşılamanızı yapab daha mantıklı yapmış hayırlsıysa tutar inşallah hepimiizinki de:)

Maalesef canim benim olmadi 12.gun de adet oldum. insaallah sizinkiler tutar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…