- 3 Ağustos 2018
- 45
- 18
- 88
- 39
adet günüm bugündü zaten ve günümde oldum aşılamam 17. günümde yapılmıştı yumurtam anca o zaman çatladı. nasip değilmiş bu ay Rabbim hepimize isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amin canım inşallah. Genellikle iğnenin ertesi günü yapıyorlae aşılamayı canım sana niye iki gün sonra yaptılar. Yumurtanın çatlamasını takip edip çatladığından emin olduktan sonra mı yaptılar
Bende dün oldum.10.gün .11. günü aşılamamın ne yazık ki adet oldum bugün
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
bana hap verdi jel vermedi, inşallah olmazsın ama olursanda üzülme rabbimin vardır bi hikmetidün benimde aşılamanın 11.günüydü. çok fazla adet ağrısı oldu. akıntının rengi de çok hafif koyulaştı. jel kullanırken mi adet oldunuz acaba? yoksa bu jel engelliyor mu adet olmamızı?
nasip herşey üzülsek te kader değişmez, hayırlı zamanı ayarlıyordur rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etmek için düşünsene herkes evlat istiyo illa evladım olsun diye değil sağlıklı hayırlı olsun die istemek lasım, hemen olur sağlıksız olur daha çok üzülürüz yada hayırsız bi evlat olur ne bilim rabbimin işine karışılmaz üzülme ve ümidini yitirme rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat versin en güzel zamandaBende dün oldum.10.gün .
Anladım canım iyi yapmşsın bizde bir gün sonra yani iğneden 24 saat sonra yapıyorlar aşılamayı henüz yumurta çatlamadan sizin aşılamanızı yapab daha mantıklı yapmış hayırlsıysa tutar inşallah hepimiizinki de:)ben mi yanlış yazdım bilemedim 36 saat sonra yapıldı aşılamam :) Çarşamba akşam iğne, cuma sabah aşılama şeklinde.
Maalesef jele ragmen bende 12.gunde adet oldum, soyledigin gibi vardir elbet rabbimin bi bildigibana hap verdi jel vermedi, inşallah olmazsın ama olursanda üzülme rabbimin vardır bi hikmeti
Anladım canım iyi yapmşsın bizde bir gün sonra yani iğneden 24 saat sonra yapıyorlar aşılamayı henüz yumurta çatlamadan sizin aşılamanızı yapab daha mantıklı yapmış hayırlsıysa tutar inşallah hepimiizinki de:)
Olsun canım pes etmek yok denemeye devam bu ay kalamasak da önümüzdeki aylardan birinde olcaz inşallah:*Maalesef canim benim olmadi 12.gun de adet oldum. insaallah sizinkiler tutar :)
Merhaba arkadaşlar 3 yıldır hasretime son vermek için yarın sabah aşılama için tedaviye başlıyorum tavsiyesi olanlar yada benle beraber bilgi edinip paylaşmak isteyenler gelin derdimize ortak olalim...[/QUOTE
Merhaba serpil hanim sonucunuz belli oldumu benimde bugun 6.gunumdu 5 gundur iyiydim bugun cok Kasik karin bel agri old acaba bi sknti mi var sizde oyle oldumu
Ahsencigim imzandan gordugum kadariyla Hamilesin hayirli Olsun canim banada dua et olurmu hamislerin duasi kabul olurmus17sinde belli olacak benimkiMerhaba kizlar bende6 temmuzda asilama yaptirdim ilk asilamam. Polikistik over var . hayirlisii beklemedeyim.
Merhaba benimde bugun 6.gunumdu 5 gundur iyiydim bugun cok Kasik karin bel agri old acaba bi sknti mi var sizde oyle oldumu
Merhaba sizde nerede yaptirdiniz kacinci asilamaniz ay ayni giden biriyle karsilastigim icin cok mutlu oldumSeninle aynı gidiyoruz demek. Bende de aynı bel ve kasık ağrısı var.
Ilk aşılamam ve özelde yaptırdımMerhaba sizde nerede yaptirdiniz kacinci asilamaniz ay ayni giden biriyle karsilastigim icin cok mutlu oldum
Merhaba hanimlar. Ben de Temmuz ayinda asilamami oldum. Bugün 14. Günüm.
Yapmadim biraz daha beklemek istiyorumTest yapmadın mi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?