İnşallah sağlıklı gebeliktir canım hayırlo olsun:)bu ay da femara kullandım ve çatlatma iğnesi yaptım. geçen ay 3 yumurtam vardı ve tutmadı. bu ay 1 yumurta oluştu ve doktor aşılamada şansımız düşük dediği için vazgeçtim. Kendiliğinden oldu. İnşallah kimyasal gebelik değilse.
Benimki de tutmadı malesef
Amin canım inşalllah hayırlsıı bakalım. Evet canım adet oldumÜzme kendini canım bi daha kine tutar inşallah. Adet mi oldun yoksa tahlil mi yaptirdin
Bende arı sütü kullanıyorum faydası olduİkiz isteyenler süt ürünleri tüketin diyorlar bunun ne kadar faydası var bilmiyorum ama paylaşmak istedim
Benimki tutmadı önümüzdeki ay 2.ye başlıycaz inşallah hadi hayırlıysa olur inşallah seninki canmMerhaba Hanimlar bende agustos ayinda yaptirdim 8.gun bugun geriye 6 gun kaldi cok heycanliyim yeni asilama yaptiran yada asilamasi tutan varmi bende cok belirti olmadigi icin endiseliyim
İkinci aşılamanız tuttu mu acaba? İnşallah hayırlı haber almışsınızdır.Benimki tutmadı önümüzdeki ay 2.ye başlıycaz inşallah hadi hayırlıysa olur inşallah seninki canm
HamilesinnnnAcilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????
Yaşasinnnnnn insallahhhhh bugunde kan verdim 16.gun kan tahlilimde artar inssssHamilesinnnn
Benim de 5.gunum hicbir agri sizi yok. Sadece goguslerim şiş. Benim de sadece asilama gunu ve ertesi gunu biraz agri oldu.Canım inşallah bu tedavin olumlu olur. Valla bende hiç bi değişiklik yok zaten o yüzden bi umudumda yok herkeste belirtiler olmuş ama benim ilk aşılama yaptırdığım gün biraz ağrım olmuştu onun dışında bişeyim yok bugün 7.günüm sadece göğüslerim biraz dolgun o da kullanılan ilaçların etkisi. Öyle boş boş bekliyorum bakalım hayırlısı ama hiç bişeye adapte olamıyorum bütün gün internette geziniyorum
Cok sevindimmm hayirli olsun :)Yeni test sonucum 228 sjkurff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?