Aşılama 2018 TEMMUZ ayında aşılama yaptıracaklar yada yaptırmış olanlar gelin beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah sağlıklı gebeliktir canım hayırlo olsun:)

Merhaba Hanimlar bende agustos ayinda yaptirdim 8.gun bugun geriye 6 gun kaldi cok heycanliyim yeni asilama yaptiran yada asilamasi tutan varmi bende cok belirti olmadigi icin endiseliyim

Kızlar benim yumurta gelişimimde herhangi bir sorun yok ama bana 2. Aşılamada iğneli yönteme geçicez dediler. Yumurtası klomenle gelişmeyenlere yapılmıyor mu ki iğne?

Acilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????

Kaç yumurtan vardi ne kadar ilaç kullandın catlatma iğnesinden kaç saat sonra aşılama oldu anlatsana

2 yumurta vardi 75carpi5gun igne kullanddim yumurtlama ignesinden 36 saat sonra asilama oldum

Benim de 5.gunum hicbir agri sizi yok. Sadece goguslerim şiş. Benim de sadece asilama gunu ve ertesi gunu biraz agri oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…