Aşılama 2018 TEMMUZ ayında aşılama yaptıracaklar yada yaptırmış olanlar gelin beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugun z.kamil de tedaviye basliyorum. Hadi bismillah. Merak edenler icin soyluyorum. Ilk 3 asilamada ilaclarin ucretinin bir kismini devlet karsiliyor. Yumurta buyutme ignesi 3 kutu+ 1 catlatma ignesi 280 tl civari tuttu.

Bugun z.kamil de tedaviye basliyorum. Hadi bismillah. Merak edenler icin soyluyorum. Ilk 3 asilamada ilaclarin ucretinin bir kismini devlet karsiliyor. Yumurta buyutme ignesi 3 kutu+ 1 catlatma ignesi 280 tl civari tuttu.
ya pekişey sorcam belki biliyosundur. Şimdi ben ilk aşılamayı özel hastanede yaptırdım.ilaçlar için 700-800 arası bişey ödedim. Hatta eczanede rapor için biraz bekledim. Bana eczacı üç aşılama hakkın var onlarda indirim alınca bir daha tüp bebek için devlet katkısı alamıyosun dedi. Bu süreç nasıl ilerliyor biliyormusun. Ayrıca tedavin de hayırlı olsun umarım sağlıkla mutlulukla al kucağına

Ay canim sen boyle yazinca sanki simdiden hamileymisim gibi hissettim cok tesekkur ederim. Allah kimsenin kucagini bos birakmaz insallah. Eczaciya sordum. 3 kez asilama hakkim oldugu icin ilaclari bu sekilde indirimli alacakmisim. Tup bebek kismini pek anlamadim ama onu da yekrar sorarim.

çok teşekkür ederim. doktorların ağzından cımbızla laf alıyoruz ya da ben panik olduğumdan adamın söylediklerini anlamıyorum. Nefret ediyorum doktora gitmekten ama şu 1 senedir gitmediğim kadar gitmek zorunda kaldım malesef

Selam kızlar ilk aşılama başarısız yarın yeniden ikinci aşılama için tedaviye başlayacagim aşılama yaptırıp bekleyenler ne durumda

Selam kızlar ilk aşılama başarısız yarın yeniden ikinci aşılama için tedaviye başlayacagim aşılama yaptırıp bekleyenler ne durumda
Canım inşallah bu tedavin olumlu olur. Valla bende hiç bi değişiklik yok zaten o yüzden bi umudumda yok herkeste belirtiler olmuş ama benim ilk aşılama yaptırdığım gün biraz ağrım olmuştu onun dışında bişeyim yok bugün 7.günüm sadece göğüslerim biraz dolgun o da kullanılan ilaçların etkisi. Öyle boş boş bekliyorum bakalım hayırlısı ama hiç bişeye adapte olamıyorum bütün gün internette geziniyorum

Öyle yapma işte kafandan çıkarıp at bende senin gibi o yazıyı oku buna bak nasıl tutan varmı diye hep kafamda kurcaladim sonuç sıfır etki ediyor emin ol uğraş bul kendine uzaklaştır o düşünceden kendini

Bende hep senin gibi diyorum ama dinleyen yok

Valla dinlemeyi çok isterdim ama elde değil ki bi de gerçekten stresli bi ortamda çalışıyorum işim çok stresli eşim çok stresli sanki herkes birlik olup delirtmeye çalışıyor. üstüne bi de bu durumlar hunileri takarım yakında :) ama Allah'a sığınıyorum herşeyden önce vardır elbet bir bildiği diyorum

Bence en mantiklisi yumurtalarini dondur ne zaman gebelik dusunursen o zqman tup bebek yaptir. Oncelikle kafan rahat olmali isini degistir stressiz bi ortam olamli oncelikle esinde seni hic strese sokmamali. Yumurtalari dondurunca menapoza girsen bile tup bebekle hamile kalabiliyorsun.

valla canım herkesin kendine göre bi karakteri belli şartları var. çok şükür şuanlık menepozluk bi durumum yok tabi hiç bişeyin garantisi de yok. ama sen biraz fazla biliyosun galiba moral mi veriyosun gömüyo musun pek de anlaşılmıyo gerçi. yani kısaca kimse burda 3 yaşında değil tabiki fikir alışverişi yapıyoruz ama inan bana bu yola giren herkes çeşitli tedavi yöntemlerini biliyor. demin de dediğim gibi herkesin şartlarını bilemezsin canım.

ben de bu ay öyle yapmayı düşünmüyorum hiçbirşey araştırmayacağım ve hergünü dolu dolu geçireceğim ki düşünmeyim :)

Herkese merhaba. Bu başlığı görünce kendimi anlatmak istedim. İki yıllık evliyiz geçen yıl normal yolla olan bebeğimin kalp atışı durduğu için kürtaj oldum. Bir yıl boyunca korunmadık ama bebek olmadı. Bu yıl da nisan da klomen kullanıp çatlatma iğnesi oldum ama olmadı sonraki ay femara kullanıp çatlatma iğnesi oldum ve maalesef dış gebelik oldu.. iç kanamaya kadar vardığı için ameliyat oldum ve sol tüpüm alındı. Bu ay da aşılama yaptırmak istiyorum Femara yı kullandım cuma günü kontrole gideceğim inşallah güzel yumurtalarım olmuştur. Allah’ım kimsenin kucağını boş bırakmasın

çok geçmiş olsun Rabbim inşallah hayırla sonuçlandırsın. Bende 5 temmuzda Femara ile ilk aşılamamı yaptırdım ve çok güzel yumurtalarım oluşmuştu ama tutmadı bu ay aynı işlemi tekrarlayacağız inşallah olur.

Hayat şartları ev durumu aile yakın akraba derken çok etkileniyorsun biliyorum bende senin gibiyim bir sürü sıkıntı ile uğraşıyorum insanın elinden birşey de gelmiyor kafaya takıyorsun bu elde de değil ama çocuk düşünüyor isek biraz takmamaya calisicaz tabi söylüyorum böyle ama uygulayamiyoruzda

Ya kirdiysam gercekten cok ozur dilerim. Amacim fikir vermek sadece. Yumurta dondurma islemini bilmeyenler var sonucta. Amacim gercekten moralini bozmak degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…