İyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor benim de kasıklarda baskı var belim bazen çok ağrıyor .senin kontrol ne zaman canımBugün nasılsın canım geçtimi ağrıların? Benimde bıçak saplanır gibi kasıklarımda ağrı oluyor. Sanırım bebek büyüyor bu hafta ve kalça kemiğini doldurduğu için baskı oluyor kasıklara. Tabi soğuğunda etkisi olabilir, havalar iyiyden değişti çünkü.
Hapşurduğumda bıçak gibi kramplar giriyor kasıklarıma, kontrolüm yarın soracam doktoruma bakalım normalmi bu durum diye. İlk defa böyle şiddetli oluyor günlerdir geçmedi. Belki ufaklık cinsiyetinide belli eder bu hafta :)İyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor benim de kasıklarda baskı var belim bazen çok ağrıyor .senin kontrol ne zaman canım
Sizin cinsiyet yapilan bi testte belli olmamismiydiHapşurduğumda bıçak gibi kramplar giriyor kasıklarıma, kontrolüm yarın soracam doktoruma bakalım normalmi bu durum diye. İlk defa böyle şiddetli oluyor günlerdir geçmedi. Belki ufaklık cinsiyetinide belli eder bu hafta :)
Yaptırmadım canım o testi eşim istemedi :)Sizin cinsiyet yapilan bi testte belli olmamismiydi
Canim benimde karin agrim cok oluyor ya bebek biryerlere baski yapiyor ondan heralde bazen hem agrim hem batmam oluyor sukur bir problem yok gibi simdilik... insallah hic olmaz :)Kızlar ya birşey soracağım sizde karın ağrısı oluyor mu benim bugün karnım çok ağrıyor du çok şükür mide bulantılarım kesildi bu karın ağrısı beni endişelendiriyor.Gerci serum icin hast gelmistik karnim afriyinca kdn dogumada gorundum sukur birsey yok dedi ama iste yinede endise var
Canim bebeklerin ilk hareketi seyirme seklinde oluyor bende esime dedim artik hissediyorum diye "daha erken " dedi o daKizlarrr bugun tam 14haftalik olduk ve ilk defa karnimin icinde seyirme gibi minik hareketlilikler hissettimacaba bebeklerimi hissetmeye baslamis olabilirmiyim sizlerde durum ne
Gunaydin canimmmGunaydin kizlar nasilsnz sesiniz cikmiyor
Günaydın cnm. Nasılsın?Gunaydin kizlar nasilsnz sesiniz cikmiyor
Sanırım benimkinin sağ tarafda ayakları çünkü uzun süredir hep aynı yerde hafif bir tekme gibi bişey hissediyorum ve ultrasonda ekran karşımda olduğunda ayakları sol tarafda gözüküyor heralde tam ters açıyı yansıtıyor tv gibi.Canim bebeklerin ilk hareketi seyirme seklinde oluyor bende esime dedim artik hissediyorum diye "daha erken " dedi o daamaaaa kontrolde bebek ultrasondan bakarken karnima dogru tekme attı veee hissettigim sey bebisimdi resmen gördüm onu öyle ... simdi de ozellikle soluma dogru yattigimda hissediyorum cunku benimkinin ayaklari o tarafta oluyor :)
Masaallah canimCanim bebeklerin ilk hareketi seyirme seklinde oluyor bende esime dedim artik hissediyorum diye "daha erken " dedi o daamaaaa kontrolde bebek ultrasondan bakarken karnima dogru tekme attı veee hissettigim sey bebisimdi resmen gördüm onu öyle ... simdi de ozellikle soluma dogru yattigimda hissediyorum cunku benimkinin ayaklari o tarafta oluyor :)
Yok canim maalesefMasaallah canimcinsiyetiniz belli oldumu
Bunlar yer de değiştiriyor aslinda ama iste ben sola yatiyorum hep solumda hissediyorum o yuzden yoksa hala o kadar buyumediler karindaki alanlari var daha ama bi tarafa kayınca hissediyorum :) bakalim neler görücez daha :) buarada benim karnim artik resmen belli oluyor yahu sende durumlar nasil?Sanırım benimkinin sağ tarafda ayakları çünkü uzun süredir hep aynı yerde hafif bir tekme gibi bişey hissediyorum ve ultrasonda ekran karşımda olduğunda ayakları sol tarafda gözüküyor heralde tam ters açıyı yansıtıyor tv gibi.
Vallahi beni gören hayırlısı olsun diyor :) yüzüm şişdi zaten ama günüme göre değişiyor. Göbeğim bariz belli, bir küçük top var göbeğimin üzerinde :)Bunlar yer de değiştiriyor aslinda ama iste ben sola yatiyorum hep solumda hissediyorum o yuzden yoksa hala o kadar buyumediler karindaki alanlari var daha ama bi tarafa kayınca hissediyorum :) bakalim neler görücez daha :) buarada benim karnim artik resmen belli oluyor yahu sende durumlar nasil?
Canım sen Dr gittim mi bebeğin cinsiyeti belli oldu muVallahi beni gören hayırlısı olsun diyor :) yüzüm şişdi zaten ama günüme göre değişiyor. Göbeğim bariz belli, bir küçük top var göbeğimin üzerinde :)
Canım benim ufaklık yine uyuyodu doktora gittiğimde. Göremedik yani cinsiyeti yine. Doktor ilk kız dedi sonra erkek geçen gün yine kız dedi, kemik yapısına göre konuşuyor tabi. Perşembe günü diğer doktorumda randevum var belki o söyler bize pıtırcık uyanıksa :)Canım sen Dr gittim mi bebeğin cinsiyeti belli oldu mu
Bana 13.haftada ikiside erkek dedi ve net konustu ama ben yinede biri kizdir diye umutla bekliyorumYok canim maalesefçatlıyorum meraktan... yakindaki dr um tahminde bulundu 2kez ilkinde erkek dedi ikincisinde kiz yaniii elde var sıfır ... zaten kendi de diyor ilk tahminimle ikinci tutarsa dogrudur diye hayirlisi bakalim beklemedeyiz... senin bebisler belli mi?
Hayırlısı olsun hakkinda canim ... ama tabi hir kiz bir erkek enfesss olurdu senin icin neyse saglikli olsunlardaBana 13.haftada ikiside erkek dedi ve net konustu ama ben yinede biri kizdir diye umutla bekliyorum
Benimde öyle canim sağımda hep bir baski var soluma yatinca da hissediyorum bebegimi :) birde 2.gebelikte daha cabuk hissedersin demisti dr um ... kizimi daha gec hissetmistim ama bilmediğimden tabiiii... e şükür sende yasadin daha once gebelik bence hissettigin bebislerdirNasılsınız kızlar nasıl gidiyor benim gobuste baya çıktı kendime ilk gebeligimi aldım sizde durumlar nasıl . benim de hep soluma yaptığım da seğirmeleri his ediyorum kendi kendime diyorum daha çok erken hissetmek için sağ kasigim'da hep baskı var sizde de böyle oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?