Ben aldim yaaa 3kg aldim ama vücudum su tutuyor ondanmidir cok yiyorum ondan midir bilemedimAlmadım canım benim. Dikkat ediyorum çok almayım diye , yanlız kortizonu azaltmaya başladı bana doktorum o yüzden ödem oluşmaya başladı bir kilo kadar.
Doktorum 6-9 kg arası alman lazım dedi bana. Dikkat ediyorum bende çok. Zaten sabah kusmaları devam, öğlene kadar ne yesem çıkıyor. Öğlen yemeği akşam yemeği normal yiyorum, aralarda meyve badem ceviz falan yiyorum bide içebildiğim kadar süt içiyorum.Ben aldim yaaa 3kg aldim ama vücudum su tutuyor ondanmidir cok yiyorum ondan midir bilemedimneyse dikkat edeyim artik madem
Banada 9-10 kg hakkin var dedi... ama benim istahim cok acik ee oyle bulantim falanda yok bu hamileligimde?? Almamam lazim anlayacağın. . Kizimda 7 kg almistim sonrasinda da cabuk toparladim... bunda da insallah cok almadan saglicakla kavuşuruz bebeğimle vee cümlemizle beraber insallahhhhDoktorum 6-9 kg arası alman lazım dedi bana. Dikkat ediyorum bende çok. Zaten sabah kusmaları devam, öğlene kadar ne yesem çıkıyor. Öğlen yemeği akşam yemeği normal yiyorum, aralarda meyve badem ceviz falan yiyorum bide içebildiğim kadar süt içiyorum.
Canim bende bir hafta o ilaci kullandim bende asiri bulanti yapti 1 hafta sonra tekrar test yaptik hicbir yarari olmamisti kusma oldugu icin dr soyledi bundan dolayi baska bir ilac demir icin verdiler serum seklinde 2 gun hastanede gunubirlik yatis yapildi serum icin serum yapildiktan sonra kendimi daha iyi hissediyorimKizlar nasilsiniz.size birkac sorum olacak
-doktorum gyno ferro sanol adinda bir demir b12 folik asit icerikli hap vermisti,aç karna icilecek ama bende cok siddetli bulanti ve ögürme yapiyor 15gündür haptan nefret ettim siz demir icin ne kullaniyosunuz bi sikinti yasiyomusunuz.
Diger sorum, ozellikle ikizlerde bebeklerimizin minik dogma riskine karsi beslenme önerilerimiz varmi,bize degilde bebeklere kilo aldiran besinler neler.benim doktorum beslenmeyle ilgili hicbir tavsiyede bulunmadi sizinkiler bisey dedimi
Canım şuan kullandığım demir ilacı yok üç ay sonra tekrar serum yoluyla demir ilacı verilecek
Canım şuan kullandığım demir ilacı üç ay sonra tekrar serum yoluyla demir ilacı verilecek
T yok sadece o serum sanirsam 3 ayda bir veriliyor baska ilac kullanmaya gerek yok
Evet duzenli bir artis olursa ins hamilesunMerhaba kızlar
Daha sonucu yarın kan verip tekrarlayacağım
Artış devam ederse hamileyim
Ama tecrübesiz olunca sorudan çok birşey yok
Cevaplayabilecek birileri var mı bilmiyorum
Hayırlı olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsin Rabbim hiç kimsenin emeğini boşa cikarmasinMerhaba kızlar
Daha sonucu yarın kan verip tekrarlayacağım
Artış devam ederse hamileyim
Ama tecrübesiz olunca sorudan çok birşey yok
Cevaplayabilecek birileri var mı bilmiyorum
İnşallah artar yarın kan vereceğimEvet duzenli bir artis olursa ins hamilesun
Aminn inşallah canımHayırlı olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsin Rabbim hiç kimsenin emeğini boşa cikarmasin
canim hayirli olsun,benimde iki oglum olacak insallahikiz gebelikler bölümunde alisveris topikleri var,orayi bi incele istersen fikir olur
Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah . bakalım benimde cuma kontrolum var inşallah bizde öğreniriz cinsiyetlerini Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Amiiin cümlemize insallahCanım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah . bakalım benimde cuma kontrolum var inşallah bizde öğreniriz cinsiyetlerini Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Canimmm hadi gözün aydiinnn
Allah hepimize nasip etsin canim .. benim bir kizim var zaten ama kızım o kadar cok dua etti ki kiz kardeşim olsun diye şükür kabul oldu dualari evde bir bayram havasi :) hakkimizda hayirlisi buymuşCanimmm hadi gözün aydiinnnvalla kiz cocuk ugruna ikiz ogluslarimi biran önce büyütüp tekrar hamile kalma hayalleri kuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?