2018 Tup Bebek ikiz anne adaylari

Ben pgt yöntemiyle hamile kaldım canim 4 embriyoyu incelemeye göndermistik,2 tanesi sağlikli cikti transfer edildi ve çok şukur su anda 19 haftalik ikiz bebeklere hamileyim bir sorun olmuyor
Anladım canım çok tesekkürler. Benim de 2 tane kaldı 5.güne, 2 sini de gönderdik, daha sonucu çıkmadı.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Arkadaşlar bugün ikizlerim olacağını öğrendim. Ama heyecandan tekmi çiftmi sormayı unuttum sizce ?

Eklentiler

• 748F717E-F142-4804-9427-5EDC7DEFB87F.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 56
  • E2E7AF5C-E13C-430F-B7B0-503E22132AC6.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 61
  • 425373E4-7BAE-439B-AB01-9139D45B1F72.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 68
Hanimlar nasilsiniz,gebelik nasil gidiyor. Aranizda kramp yasayan varmi,ben uzun zamandir gebelikte magnezyum ve kalsiyum eksikligine bagli kramplar oldugunu okuyordum ama hic yasamamistim. Gecen ay doktorum magnorm verdi ama tadini begenmedigim icin icmiyordum,dün gece ilk defa bacagimdaki siddetli krampla bagirarak uyandim,masajla zor açıldı bacagim sizlerde durum ne

Iyiyiz canim gunleri haftalari say say gecmek bilmiyor sukur bir sikinti yok 23 haftada dahilye gorundum seker yuksek seker yuklemesi yapmammiz lazm fakat tup bebek dr um 28. Hafta ya kadar sakin seker yuklemesi yapma gelecek cuma kontrolum var o zamqndan beri tatlidan beyaz ekmek pirincten uzak duruyorum.sizler neler yapiyorsunuz morincii purple smeeye

Kızlar nasılsınız? Bebişler nasıl? Ben bu cuma şeker yüklemesi yaptıracam hayırlısıyla. Evde şeker ölçüm cihazıyla yapıyorum bir sıkıntı gözükmüyor şimdilik.

Kızlar nasılsınız? Bebişler nasıl? Ben bu cuma şeker yüklemesi yaptıracam hayırlısıyla. Evde şeker ölçüm cihazıyla yapıyorum bir sıkıntı gözükmüyor şimdilik.
Bizde iyiyiz canim.Son kontrolumde doktor bebeklerin suyu biraz fazla dedi,birde 7kilo aldim fazlaymis,seker yuklemesi istedi. Yaptirip yaptirmamakta kararsizim acikcasi.Sen kac kilo aldin,seker yuklemesini kac ml lik istedi doktorun

Bizde iyiyiz canim.Son kontrolumde doktor bebeklerin suyu biraz fazla dedi,birde 7kilo aldim fazlaymis,seker yuklemesi istedi. Yaptirip yaptirmamakta kararsizim acikcasi.Sen kac kilo aldin,seker yuklemesini kac ml lik istedi doktorun
Canım ben 3 kilo aldım, kiloluyum zaten mutlaka şeker yüklemesi şartmış bana. 75 yazdı bana canım. Yarın sabah yaptırmayı düşünüyorum.

Canım ben 3 kilo aldım, kiloluyum zaten mutlaka şeker yüklemesi şartmış bana. 75 yazdı bana canım. Yarın sabah yaptırmayı düşünüyorum.
Canim nasilsn coktandir yoksun.bendede seker yuksek cikti 23. Hafta noemal digum dr ve dahilye dr seker yuklemesini soylediler fakattup bebek drum seker yuklemesi icin erken oldugunu soylediler cuma gunu kontrolum var bakalim nasil olacak

Canim nasilsin,yükleme yaptirdinmi sonucu hemen veriyolarmi.birde benim hastanemde 3saat sürecek ve o sürede bisey yemen yasak dediler.o sekildemi yapildi sanada

Canim nasilsn coktandir yoksun.bendede seker yuksek cikti 23. Hafta noemal digum dr ve dahilye dr seker yuklemesini soylediler fakattup bebek drum seker yuklemesi icin erken oldugunu soylediler cuma gunu kontrolum var bakalim nasil olacak
Canim kac ml lik yükleme yapildi birde yüksek cikinca perhiz verdimi doktorun.toplam kac kilo aldin

Canim kac ml lik yükleme yapildi birde yüksek cikinca perhiz verdimi doktorun.toplam kac kilo aldin
50 mllik yapilcakti 23. Haftada ama yapmadik yarin yine kontrole gidecegiz 23. Haftada toplamda 7 kg almistim yarin yine tartilcm. Bu aralar vajinamda cok yanma var dahilye dedi enfeksiyon var ilacta verdi gecmedi sizde de varmi

50 mllik yapilcakti 23. Haftada ama yapmadik yarin yine kontrole gidecegiz 23. Haftada toplamda 7 kg almistim yarin yine tartilcm. Bu aralar vajinamda cok yanma var dahilye dedi enfeksiyon var ilacta verdi gecmedi sizde de varmi
Bende 23. Haftada 7kg almistim,doktorum cok diye uyardi beni vajinada yanma yokta,rahimde zonklama oluyo bazen,korkuyorum.doktora soyledim serviks ölctü açılmaya bakti,suan bir sorun görünmuyor dedi

Bende 23. Haftada 7kg almistim,doktorum cok diye uyardi beni vajinada yanma yokta,rahimde zonklama oluyo bazen,korkuyorum.doktora soyledim serviks ölctü açılmaya bakti,suan bir sorun görünmuyor dedi
Mrb serviks ölcmeyi ultrasonla ni yapıo acilmaminin olup olmadigini falan bilmiorum da :) :)

Canim nasilsin,yükleme yaptirdinmi sonucu hemen veriyolarmi.birde benim hastanemde 3saat sürecek ve o sürede bisey yemen yasak dediler.o sekildemi yapildi sanada
Bugün sabah yaptırdım cnm 8:30 da açlık kan şekeri ölçümü yapıldı sonra 75 gr lık iki bardak su içtim, bür saat sonra 2. Kan alında sonra yine bir saat sonra 3. Kan alındı, toplamda 2 saatde bitti. Sonuç da yine bir saat sonrası çıktı. Allaha şükürler referans aralığında çıktı değerlerim. Yarın 5 de doktor randevum var yarın gösterecem sonucumu. İdrar tahlili ve hemogramda istemişti doktorum onların sonucuda iyi çıktı.

Merhaba bugün Dr kontrolüne gittim benim cadı kızlarımin ikiside çıkmaya çalışıyor hele biri dayanmış kapıya rahim ağzı kapalı ama zorluyirlar 1 aya kalmadan doğum olabilir dedi Dr dualarınızı esirgemeyin nolur daha çok küçükler

Canım sen bol bol dinlen, ayakta durma ağır kaldırma, 34. Haftaya kadar dayan mutlaka. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…