Yani bence ikiz bebisle seninki cok normal... birde kac kiloyla hamile kaldiginda önemli ... benim hic almamam gerekiyor 6-10 kg alabilirsin dedi dr daha hamileligi yari etmeden yarisini aldim maalesefsymmm canim hayirli haberlerini bekliyoruz.
Kizlar size bir sorum var,kacinci haftada oldugunuzu ve toplam kac kilo aldiginizi yazabilirmisiniz hepimize fikir olsun.Birde ikizmi tekmi,oda etkiliyormus kilo artisini.
Ben basliyim,18.hafta bitti 5kilo aldim bana fazla geldi ama ikiz oldugu icin doktorum normal dedi.sizlerde durum??
Ah canim sen ve bebegin saglikli olda kilo zamanla verilir.benim korkum şuki,ikiz gebelikte fazla kilo alimi erken dogum riskini artiriyomus ve zaten ikizlerin erken dogum riski cok yuksekYani bence ikiz bebisle seninki cok normal... birde kac kiloyla hamile kaldiginda önemli ... benim hic almamam gerekiyor 6-10 kg alabilirsin dedi dr daha hamileligi yari etmeden yarisini aldim maalesefkilolu hamile kalmak daha buyuk dert yani ...
Ayni risk bende de var maalesefAh canim sen ve bebegin saglikli olda kilo zamanla verilir.benim korkum şuki,ikiz gebelikte fazla kilo alimi erken dogum riskini artiriyomus ve zaten ikizlerin erken dogum riski cok yuksekbanada doktorum 10'12kilo demisti ama daha 18.haftada 5kiloya normal dedi, bana çeliskili geldi biraz
Birde asil kilo son 3ay alınıyor diyorlar ben yaşamadım o kismini gebeligin maalesef... bizim kilo alma isini o aya kadar duraklatmamiz lazimAh canim sen ve bebegin saglikli olda kilo zamanla verilir.benim korkum şuki,ikiz gebelikte fazla kilo alimi erken dogum riskini artiriyomus ve zaten ikizlerin erken dogum riski cok yuksekbanada doktorum 10'12kilo demisti ama daha 18.haftada 5kiloya normal dedi, bana çeliskili geldi biraz
Iyiym sukur canım cigerlerim normale binmis (dr bile şaşırdı) kortizonu da kestik şükürsymmm cnm nasılsın? Doktora gittinmi?
Canım benim çok mutlu oldum inan, hadi gözünüz gözümüz aydın :)Iyiym sukur canım cigerlerim normale binmis (dr bile şaşırdı) kortizonu da kestik şüküranlatamam nasil mutlu olduğumu (1ay kullanacaksın demislerdi) bebekte iyi görünüyor... vucut kortizonu 1ayda atarmış insallah bu süreçte bebek etkilenmez... desteginiz icin hepinize tesekkur ederim M morincii T taliha21 P purple81
Canim cookk sevindim hadi gözün aydinIyiym sukur canım cigerlerim normale binmis (dr bile şaşırdı) kortizonu da kestik şüküranlatamam nasil mutlu olduğumu (1ay kullanacaksın demislerdi) bebekte iyi görünüyor... vucut kortizonu 1ayda atarmış insallah bu süreçte bebek etkilenmez... desteginiz icin hepinize tesekkur ederim M morincii T taliha21 P purple81
Canım çok sevindim Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin bebeslerimizi bize bağışlasın inşallahIyiym sukur canım cigerlerim normale binmis (dr bile şaşırdı) kortizonu da kestik şüküranlatamam nasil mutlu olduğumu (1ay kullanacaksın demislerdi) bebekte iyi görünüyor... vucut kortizonu 1ayda atarmış insallah bu süreçte bebek etkilenmez... desteginiz icin hepinize tesekkur ederim M morincii T taliha21 P purple81
Merhaba canim iyiyim teşekkür ederim sen nasilsin? Şükür hic sıkıntım yok canim simdilik sadece kortizondan dolayı biraz şiştim sanirim su tuttu vücut yoksa rahatim artik... senin bulantilar bitti mi?Kızlar napıyonuz?symmm nasılsın cnm?
Çok sevindim canım. Bende kortizonu kesince tüm şişliklerim indi. Bulantılar devam primperan içiyorum günde 3 kere ama yinede midemin almadığı bişey olursa kusuyorum, özellikle kahvaltı sonrası devam.Merhaba canim iyiyim teşekkür ederim sen nasilsin? Şükür hic sıkıntım yok canim simdilik sadece kortizondan dolayı biraz şiştim sanirim su tuttu vücut yoksa rahatim artik... senin bulantilar bitti mi?
Senin bulantilar uzun sürecek gibiÇok sevindim canım. Bende kortizonu kesince tüm şişliklerim indi. Bulantılar devam primperan içiyorum günde 3 kere ama yinede midemin almadığı bişey olursa kusuyorum, özellikle kahvaltı sonrası devam.
Canim bende 19+2 yim toplam 5kilo aldim ama doktorum ikizler icin normal dedi. Catlamaktan cok korktugum icin uzun zamandir arastiriyorum kendime bir karisim yaptim simdilik memnunum kaşıntımı ve pul pul kurulugumu gideriyor. Herbirinden 50ml olacak sekide bademyagi,kayisicekirdegi yagi,susam yagi,kantaron yagini karistirdim.sabah aksam gobek bel popo ve goguslere sürüyorum.fiyat olarak lieractan cok daha ucuza geliyor ve cok guzel nemlendirip gerginligini aliyor.Şuda bi gercekki ikiz bebek taşıdigimiz icin son aylarda karnimiz cok buyucek ve neyaparsak yapalim catlicaz diye dusunuyorum ama nekadar azaltabilirsek okadar iyiKızlar merhaba;16+6 dayım 1 kız+1erkek bebis bekliyoruz Allah nasip ederse uzun zamandır takip edemedim zor bi süreç oldu benim için,toplamda 3 kilo aldim ilk 3 ay birsey yiyememe rağmen son günlerde iştahım artti bu durum biraz canimi sıkıyor şimdiden çatlamaya basladim düzenli olarak lierac kullanmama rağmenBir de panik halindeyim bebişlerimin çok erken gelmelerinden korkuyorum..Sizler hazırliklara başladiniz mi? Ben neresinden başlayacağimı bilmiyorumm şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?