2018 Tup Bebek ikiz anne adaylari

Yani bence ikiz bebisle seninki cok normal... birde kac kiloyla hamile kaldiginda önemli ... benim hic almamam gerekiyor 6-10 kg alabilirsin dedi dr daha hamileligi yari etmeden yarisini aldim maalesef kilolu hamile kalmak daha buyuk dert yani ...

Ah canim sen ve bebegin saglikli olda kilo zamanla verilir.benim korkum şuki,ikiz gebelikte fazla kilo alimi erken dogum riskini artiriyomus ve zaten ikizlerin erken dogum riski cok yuksek banada doktorum 10'12kilo demisti ama daha 18.haftada 5kiloya normal dedi, bana çeliskili geldi biraz

Ayni risk bende de var maalesef hen kilodan hemde kizimda premature doğmuştu ondan cok zor erken dogum aylarca kuvöz kapisinda beklemek cok zor allah kimseye yasatmasin... kilo tum gebeliklerde erken dogumu tetikliyor dikkat etmekte fayda var. Benim de elim yuregimde yine ayni şeyleri yasarsak diye...allah kimseye yasatmasin...

Birde asil kilo son 3ay alınıyor diyorlar ben yaşamadım o kismini gebeligin maalesef... bizim kilo alma isini o aya kadar duraklatmamiz lazim

symmm cnm nasılsın? Doktora gittinmi?
Iyiym sukur canım cigerlerim normale binmis (dr bile şaşırdı) kortizonu da kestik şükür anlatamam nasil mutlu olduğumu (1ay kullanacaksın demislerdi) bebekte iyi görünüyor... vucut kortizonu 1ayda atarmış insallah bu süreçte bebek etkilenmez... desteginiz icin hepinize tesekkur ederim M morincii T taliha21 P purple81

Canım benim çok mutlu oldum inan, hadi gözünüz gözümüz aydın :)

Canim cookk sevindim hadi gözün aydin

Canım çok sevindim Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin bebeslerimizi bize bağışlasın inşallah

Merhaba hanımlar doğum ücretlerini araştırmaya başladınız mı hangi hastanelerde düşünüyorsunuz fiyat ortalaması nedir istanbul avrupa yakası tarafındaki hastanelerden varsa bilginiz paylaşır mısınız

Kızlar napıyonuz? symmm nasılsın cnm?
Merhaba canim iyiyim teşekkür ederim sen nasilsin? Şükür hic sıkıntım yok canim simdilik sadece kortizondan dolayı biraz şiştim sanirim su tuttu vücut yoksa rahatim artik... senin bulantilar bitti mi?

Merhaba canim iyiyim teşekkür ederim sen nasilsin? Şükür hic sıkıntım yok canim simdilik sadece kortizondan dolayı biraz şiştim sanirim su tuttu vücut yoksa rahatim artik... senin bulantilar bitti mi?
Çok sevindim canım. Bende kortizonu kesince tüm şişliklerim indi. Bulantılar devam primperan içiyorum günde 3 kere ama yinede midemin almadığı bişey olursa kusuyorum, özellikle kahvaltı sonrası devam.

Çok sevindim canım. Bende kortizonu kesince tüm şişliklerim indi. Bulantılar devam primperan içiyorum günde 3 kere ama yinede midemin almadığı bişey olursa kusuyorum, özellikle kahvaltı sonrası devam.
Senin bulantilar uzun sürecek gibi benim ilk kizimda 6.aya kadar sürmüştü ve cok zorlanmistim insallah en kisa zamanda rahatlarsın canim

Kızlar merhaba;16+6 dayım 1 kız+1erkek bebis bekliyoruz Allah nasip ederse uzun zamandır takip edemedim zor bi süreç oldu benim için,toplamda 3 kilo aldim ilk 3 ay birsey yiyememe rağmen son günlerde iştahım artti bu durum biraz canimi sıkıyor şimdiden çatlamaya basladim düzenli olarak lierac kullanmama rağmenBir de panik halindeyim bebişlerimin çok erken gelmelerinden korkuyorum..Sizler hazırliklara başladiniz mi? Ben neresinden başlayacağimı bilmiyorumm şahsen

Kızlar ikiz bebiş embriyolarına pgt yaptırmış mıydınız? Daha doğrusu pgt yapılan 2 embriyonun transfer edilmesinde sakınca var mı biliyo musunuz acaba

Canim bende 19+2 yim toplam 5kilo aldim ama doktorum ikizler icin normal dedi. Catlamaktan cok korktugum icin uzun zamandir arastiriyorum kendime bir karisim yaptim simdilik memnunum kaşıntımı ve pul pul kurulugumu gideriyor. Herbirinden 50ml olacak sekide bademyagi,kayisicekirdegi yagi,susam yagi,kantaron yagini karistirdim.sabah aksam gobek bel popo ve goguslere sürüyorum.fiyat olarak lieractan cok daha ucuza geliyor ve cok guzel nemlendirip gerginligini aliyor.Şuda bi gercekki ikiz bebek taşıdigimiz icin son aylarda karnimiz cok buyucek ve neyaparsak yapalim catlicaz diye dusunuyorum ama nekadar azaltabilirsek okadar iyi

Hazirlik olarakta henüz bisey almadim biraz daha beklemeyi düsünüyorum,sonrada bebek odasi puset gibi büyük parcalari almayi planliyorum.kıyafet cok almicam,hediye cok geliyor giyemeden buyuyorlar zaten.birde ikiz alisverisi ile ilgili acilmis topikler var orayida incelemeyi dusunuyorum,sen de bir bak istersen E efital42

Slm kizlar bir sorum olacakti bugun kalp atisi icin gittik 2 kese vardi icinde bebekte var ama bir kalp atisi duyduk diger kese cok kucuk bebek var ama kalp atisi olusmamis dediler boyle olup sonrasinda devam eden varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…