2018 Tup Bebek ikiz anne adaylari

Canimm gecmis olsun maalesef bende de ayni sorun cikti benim randevum yarin endokrin dr ile bakalim bana ne dicek?? Listeyle duzelse keske ilaca gerek kalmadan...ama gerek olursa hamilelik icin ilaclar varmis... listende neler var?

Listeyi eklwyemedim kusura bakmyin .ama sotle diyeyim ara ogunlerle beraber toplam 6 ogun pirinc sekerli yiyeceklee normal ekmek yok tam bugday ekmeki kulnncm bol bol yesilik

Kızlar napıyonuz? symmm nasılsın cnm? Varmı bir gelişme?
Iyiyim canim cok sagol sen napiyorsun? Bebus nasil? Sukur bizde sorun yok canim yapilan tetkilerde ve takiplerde tansiyonumun olmadigi sadece seker oldugu o da dikkat edersem sikinti olmayacagi soylendi.. 3haftadir tatlidan cikolatadan uzak duruyorum ve sekerimde cok şükür cok iyi gidiyor... bebektede hersey normale döndü o kadar mutluyum ki.... seker tansiyondan daha kolay ve bebge daha etkisiz bence... ilk gebeligimde tansiyon vardi ve onda cok zorlanmistim ama simdi cok iyiyim şükür sizleri de merake diyorum neler yaptiniz? T taliha21 P purple81

benimde sekerden dolayi diyetisyen diyet verdi onu uyguluyorum sukur sikinti yok acaba bu diyet bebeklerin kilolarinda sikinti yaratmazmi ayin 30 unda kontrolum var

benimde sekerden dolayi diyetisyen diyet verdi onu uyguluyorum sukur sikinti yok acaba bu diyet bebeklerin kilolarinda sikinti yaratmazmi ayin 30 unda kontrolum var
Canim benim cok yuksek olmadigi icin bir diyet vermediler sadece yememem gereken seyleri soylesi diyetisyen.. beyaz un,tatli cikolata seker paketli gidalar hazir icecekler asiri yagli ve tuzlu yiyecekler falan... bende bugun tekrar gittim iste bebis cok iyiydi sukur gecen hafta 1hafta gerilemis demisti bu hafta haftasiyla uyumlu dedi ... saglikli beslenmek daha cok yariyor bebege emin ol sen proteini(ozellikle balik) süt gurubunu ve ceviz findik bademi eksik etme yeter...

Çok sevindim canım benim. Bende de herşey yolunda gidiyor allahıma şükürler olsun. Dün doktor kontrolündeydim 1kg 225 gr olmuş bebek. Boyunu ölçemedi doktor eğimli dıruyordu bebek. Artık eşim karından hareletlerini hissedebiliyor iki haftadır :) başı aşağıda ayakları yukarıda olduğu zaman tekmelerini gözle de görebiliyoruz :)

Kizlaaar ben doğum yaptım sabredemedi prensesler biri 1350 Gr diğeri 1650 Gr dualarınızı eksik etmeyin

Masallah senin bebek benimkine göre epey büyük benim gecen hafta 820gr idi... bakalım bu hafta ne diyecek? Gerci aramizdada hafta farki var ama insallah sorun olmaz bebislerde tekmeleri bizde hissediyoruz ve görüyoruz ne kadar eğlenceli. . Ayri bir sevinc kaynagi :) şükür cok şükür

Aramizda 5gun varmis hafta yokkk demekki kişiden kisiye degisiyor bu bebis beslenmesi

Kizlaaar ben doğum yaptım sabredemedi prensesler biri 1350 Gr diğeri 1650 Gr dualarınızı eksik etmeyin
Canimmm allah yardimciniz olsun... benim ilk bebegim 32.haftada doğmuştu şimdi 5yasinda bir prenses ilk asamalari (küçük dogduklari icin) biraz sikintili ama emin ol hepsi geride kalacak... allah yardimcin olsun tez zamanda bebislerinizle mutlu bir hayata baslayin ... saglikli ve mutlu bir hayat dilerim kuzucuklara ve size

Çok teşekkür ederim beklemekten başka caremiz yok iyi dileklerin için tekrar teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim beklemekten başka caremiz yok iyi dileklerin için tekrar teşekkür ederim
Mrb rabbim bebekkerinize şifa versin ins bian önce toparlanip eve donersiniz .doğum birden mi oldu daha önce ağrınız sizi bi belirti vermedi mi çele etmiş minnoslar

Mrb rabbim bebekkerinize şifa versin ins bian önce toparlanip eve donersiniz .doğum birden mi oldu daha önce ağrınız sizi bi belirti vermedi mi çele etmiş minnoslar
Merhaba çok teşekkür ederim.insallah bir önceki gün regli ağrısı gibi ağrı oldu az ama ağrı dizlerime kadar vurdu karnimda sertlesme oustu proluton yaptırdım ertesi gün akşama doğru aniden halsizlestim yemek yiyemedim WC çıktık ishal olmuştum ardından pembe akıntı ve su önce az ama sonra bacaklarından akti hastaneye geldim yarım saat sonra doğuma aldılar kızlar kendinize çok dikkat edin ben tam zamanında hastaneye yetiştim agrilariniza içinizdeki huzursuzluga kulak verin hemen hastaneye kosun

Kizlar nasilsnz benim karnim dun aksamdan beri agriyordu normalde ptesi kontrolum vardi ama bugun gittik nst yapildi tekrar oltrasunda guzel bir muayene sukur bir sey cikmadi pazarteside ciger gelistirici igneye baslatacaz bu igneye baslatab mn varmi

Aramizda 5gun varmis hafta yokkk demekki kişiden kisiye degisiyor bu bebis beslenmesi
Canım nasılsın? Herşey yolundamı? Dün yine randevum vardı benim. İyi gidiyor herşey. Doktor seZeryan tarihini verdi bana sigorta dairesine vermem için 14 temmuz. Bebek iki hafta önden gidiyormuş kafası da üç hafta önden gidiyomuş. Kilosu 1 kg 505 gr. Kafama takıldı başının büyük olması. Ama doktor önemli değil iri bebek doğacak onla alakalı diyor bana. 11 mayısda da tüp bebek doktoruma gidecem bakalım o ne diycek.

Oo masallah kilosu baya iyi seninkinin.ben 26+0 da gittigimde biri 950gr digeri 970gr di.doktorum haftalariyla uyumlu dedi ama seninkini duyunca miniklermi acaba diye dusundum 14temmuz da tam olarak kacinci haftanda oluyosun canim,birde seninki tek gebelik degilmi niye hemen sezeryan dediki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…