Liste nasil gonderillirCanim sekerin cok yuksekse insulin baslaniyormus ama önce diyetle normale indirmeyi deniyolar ve genellikle diyetle birlikte normal degerlere iniyor.listeni bizimle paylasabilirmisin
Fotograf cekip ekleyebilirsin canim,zahmet olmazsaListe nasil gonderillir
Foto nasil eklenecek kiFotograf cekip ekleyebilirsin canim,zahmet olmazsa
Canimm gecmis olsun maalesef bende de ayni sorun cikti benim randevum yarin endokrin dr ile bakalim bana ne dicek?? Listeyle duzelse keske ilaca gerek kalmadan...ama gerek olursa hamilelik icin ilaclar varmis... listende neler var?Bende dun kontrolum vardi. Allaha sukur bebkler iyi gelisimleri haftri ile uyumlu Ama seker sorunu var maalesef 50 ml seker yuklemesi yapildi maalasef tokluk sekerim baya yuksek cikti dogumcu dahilye ye dahilyede diyetisyene sevk etti diuetisyen diyet verdi onu uygulycz .sorum su acaba bu seker icin ilac kullanilblrmi
Iyiyim canim cok sagol sen napiyorsun? Bebus nasil? Sukur bizde sorun yok canim yapilan tetkilerde ve takiplerde tansiyonumun olmadigi sadece seker oldugu o da dikkat edersem sikinti olmayacagi soylendi.. 3haftadir tatlidan cikolatadan uzak duruyorum ve sekerimde cok şükür cok iyi gidiyor... bebektede hersey normale döndü o kadar mutluyum ki.... seker tansiyondan daha kolay ve bebge daha etkisiz bence... ilk gebeligimde tansiyon vardi ve onda cok zorlanmistim ama simdi cok iyiyim şükür sizleri de merake diyorum neler yaptiniz? T taliha21 P purple81Kızlar napıyonuz?symmm nasılsın cnm? Varmı bir gelişme?
benimde sekerden dolayi diyetisyen diyet verdi onu uyguluyorum sukur sikinti yok acaba bu diyet bebeklerin kilolarinda sikinti yaratmazmi ayin 30 unda kontrolum varIyiyim canim cok sagol sen napiyorsun? Bebus nasil? Sukur bizde sorun yok canim yapilan tetkilerde ve takiplerde tansiyonumun olmadigi sadece seker oldugu o da dikkat edersem sikinti olmayacagi soylendi.. 3haftadir tatlidan cikolatadan uzak duruyorum ve sekerimde cok şükür cok iyi gidiyor... bebektede hersey normale döndü o kadar mutluyum ki.... seker tansiyondan daha kolay ve bebge daha etkisiz bence... ilk gebeligimde tansiyon vardi ve onda cok zorlanmistim ama simdi cok iyiyim şükür sizleri de merake diyorum neler yaptiniz? T taliha21 P purple81
Canim benim cok yuksek olmadigi icin bir diyet vermediler sadece yememem gereken seyleri soylesi diyetisyen.. beyaz un,tatli cikolata seker paketli gidalar hazir icecekler asiri yagli ve tuzlu yiyecekler falan... bende bugun tekrar gittim iste bebis cok iyiydi sukur gecen hafta 1hafta gerilemis demisti bu hafta haftasiyla uyumlu dedi ... saglikli beslenmek daha cok yariyor bebege emin ol sen proteini(ozellikle balik) süt gurubunu ve ceviz findik bademi eksik etme yeter...benimde sekerden dolayi diyetisyen diyet verdi onu uyguluyorum sukur sikinti yok acaba bu diyet bebeklerin kilolarinda sikinti yaratmazmi ayin 30 unda kontrolum var
Çok sevindim canım benim. Bende de herşey yolunda gidiyor allahıma şükürler olsun. Dün doktor kontrolündeydim 1kg 225 gr olmuş bebek. Boyunu ölçemedi doktor eğimli dıruyordu bebek. Artık eşim karından hareletlerini hissedebiliyor iki haftadır :) başı aşağıda ayakları yukarıda olduğu zaman tekmelerini gözle de görebiliyoruz :)Iyiyim canim cok sagol sen napiyorsun? Bebus nasil? Sukur bizde sorun yok canim yapilan tetkilerde ve takiplerde tansiyonumun olmadigi sadece seker oldugu o da dikkat edersem sikinti olmayacagi soylendi.. 3haftadir tatlidan cikolatadan uzak duruyorum ve sekerimde cok şükür cok iyi gidiyor... bebektede hersey normale döndü o kadar mutluyum ki.... seker tansiyondan daha kolay ve bebge daha etkisiz bence... ilk gebeligimde tansiyon vardi ve onda cok zorlanmistim ama simdi cok iyiyim şükür sizleri de merake diyorum neler yaptiniz? T taliha21 P purple81
Masallah senin bebek benimkine göre epey büyükÇok sevindim canım benim. Bende de herşey yolunda gidiyor allahıma şükürler olsun. Dün doktor kontrolündeydim 1kg 225 gr olmuş bebek. Boyunu ölçemedi doktor eğimli dıruyordu bebek. Artık eşim karından hareletlerini hissedebiliyor iki haftadır :) başı aşağıda ayakları yukarıda olduğu zaman tekmelerini gözle de görebiliyoruz :)
Aramizda 5gun varmis hafta yokkkÇok sevindim canım benim. Bende de herşey yolunda gidiyor allahıma şükürler olsun. Dün doktor kontrolündeydim 1kg 225 gr olmuş bebek. Boyunu ölçemedi doktor eğimli dıruyordu bebek. Artık eşim karından hareletlerini hissedebiliyor iki haftadır :) başı aşağıda ayakları yukarıda olduğu zaman tekmelerini gözle de görebiliyoruz :)
Canimmm allah yardimciniz olsun... benim ilk bebegim 32.haftada doğmuştu şimdi 5yasinda bir prenses ilk asamalari (küçük dogduklari icin) biraz sikintili ama emin ol hepsi geride kalacak... allah yardimcin olsun tez zamanda bebislerinizle mutlu bir hayata baslayin ... saglikli ve mutlu bir hayat dilerim kuzucuklara ve sizeKizlaaar ben doğum yaptım sabredemedi prensesler biri 1350 Gr diğeri 1650 Gr dualarınızı eksik etmeyin
Çok teşekkür ederim beklemekten başka caremiz yok iyi dileklerin için tekrar teşekkür ederimCanimmm allah yardimciniz olsun... benim ilk bebegim 32.haftada doğmuştu şimdi 5yasinda bir prenses ilk asamalari (küçük dogduklari icin) biraz sikintili ama emin ol hepsi geride kalacak... allah yardimcin olsun tez zamanda bebislerinizle mutlu bir hayata baslayin ... saglikli ve mutlu bir hayat dilerim kuzucuklara ve size
Mrb rabbim bebekkerinize şifa versin ins bian önce toparlanip eve donersiniz .doğum birden mi oldu daha önce ağrınız sizi bi belirti vermedi mi çele etmiş minnoslarÇok teşekkür ederim beklemekten başka caremiz yok iyi dileklerin için tekrar teşekkür ederim
Merhaba çok teşekkür ederim.insallahMrb rabbim bebekkerinize şifa versin ins bian önce toparlanip eve donersiniz .doğum birden mi oldu daha önce ağrınız sizi bi belirti vermedi mi çele etmiş minnoslar
Canım nasılsın? Herşey yolundamı? Dün yine randevum vardı benim. İyi gidiyor herşey. Doktor seZeryan tarihini verdi bana sigorta dairesine vermem için 14 temmuz. Bebek iki hafta önden gidiyormuş kafası da üç hafta önden gidiyomuş. Kilosu 1 kg 505 gr. Kafama takıldı başının büyük olması. Ama doktor önemli değil iri bebek doğacak onla alakalı diyor bana. 11 mayısda da tüp bebek doktoruma gidecem bakalım o ne diycek.Aramizda 5gun varmis hafta yokkkdemekki kişiden kisiye degisiyor bu bebis beslenmesi
Oo masallah kilosu baya iyi seninkinin.ben 26+0 da gittigimde biri 950gr digeri 970gr di.doktorum haftalariyla uyumlu dedi ama seninkini duyunca miniklermi acaba diye dusundumCanım nasılsın? Herşey yolundamı? Dün yine randevum vardı benim. İyi gidiyor herşey. Doktor seZeryan tarihini verdi bana sigorta dairesine vermem için 14 temmuz. Bebek iki hafta önden gidiyormuş kafası da üç hafta önden gidiyomuş. Kilosu 1 kg 505 gr. Kafama takıldı başının büyük olması. Ama doktor önemli değil iri bebek doğacak onla alakalı diyor bana. 11 mayısda da tüp bebek doktoruma gidecem bakalım o ne diycek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?