2018 Tup Bebek ikiz anne adaylari

Ben 3 temmuza gun aldim bakalim ins o zamama kadar bir sikinti cikmmaz

Ben 3 temmuza gun aldim bakalim ins o zamama kadar bir sikinti cikmmaz
Ayyy ne guzel masallah size... gun epey az kalmis :) boyle mesajlari gorunce bi hopluyor icim heyecan hat safhada yeni bir hayata basliyoruz... hakkimizda hayirlisi bakalim

Sen nasilsin canim nasil gidiyor dr gun verdimi sana
Canim en erken 14temmuz dedi ama ondan sonra ne kadar bekleyebilirsek o kadar iyi dusuncesinde sagolsun dr um... Dogum tarihi 28temmuz aslinda ama sezeryan iste erken olacak... birde benim sipa kanala indi biara sanci falanda yaptı ama şükür gecti simdi endisem bundan... gerci haftamiz artik iyi şükür ama benim kiz biraz zayif oyle olunca mumkun oldugunca kalsin istiyorum

Büyüyeceklerine hic inanamiyorum insallah dedigin gibi olur 32 haftalik baya erken gelmis yavrucak. Kac kiloydu,suan beslerken bile hep uyuyolar kac ayda biraz canlanirlar acaba

Büyüyeceklerine hic inanamiyorum insallah dedigin gibi olur 32 haftalik baya erken gelmis yavrucak. Kac kiloydu,suan beslerken bile hep uyuyolar kac ayda biraz canlanirlar acaba
Canim benim kiz iri bi bebekti haftasina gore 2400 dogdu sukur kilosu iyi olunca daha cabuk toparladi... emme konusu bizde de dertti ... hep uyurdu ve zaten emme refleksi gelişmediğinden baya sorun yasadim bu konuda surekli gogsumde tutuyordum 4.ay gibi hersey normale dönmüştü canin hic sikma canini emin ol cabucak gececek... yaninda mi bebekler simdi kuvozde mi?

Bir hafta kuvozde kaldilar 4 gündür birlikteyiz ama iki tane oldugu icin iki saatte bir süt sağ içir altlarini al gaz cikar derken nerdeyse uyumaya vakit kalmiyor.hersey zamanla normallesecek insallah

Bir hafta kuvozde kaldilar 4 gündür birlikteyiz ama iki tane oldugu icin iki saatte bir süt sağ içir altlarini al gaz cikar derken nerdeyse uyumaya vakit kalmiyor.hersey zamanla normallesecek insallah
Cok sukur erken cikmislar :) bebekler dunyaya alışınca ve beslenmeleri duzene girince hersey normallesecek canini sıkma lutfen... evet suan zordur eminim ustelik 2tane ama cok cok bikac au sonra hersey kendiliginden yoluna girecek... isimlerini ne koydunuz buarada?

Günaydın arkadaşlar. Doğumu yaklaşanlara Allah güç versin, sağlıkla kucağınıza alın inşallah yavruları. Bana zaman çok yavaş geçiyor henüz başındayım. 5+2 bugün. Ultrasonda iki kese gördük fakat birinin içinde bebek vardı diğeri için gelişecek mi haftaya görücez dedi DR um. Gerçi bana sanki diğeri küçük değil de arkada kalıyor gibi geldi, ya da 2 gün geriden geliyor. Ne dersiniz tecrübeli anneler ikiz annesi olur muyum sizce? resim tam 5 haftada.

oyyy maşallah keseleri bile çok tatlı :) olursun büyük ihtimalle canım hayırlısıyla inşallah ikizlerin biri zaten hep geriden gelir normal bir durum

oyyy maşallah keseleri bile çok tatlı :) olursun büyük ihtimalle canım hayırlısıyla inşallah ikizlerin biri zaten hep geriden gelir normal bir durum

Çok saol canım ya, geriden gelmesi normal yani... :) Ay inşallah yetişir öbürü de

Kizlar nasilsiniz allaha sukur dun dogumu yaptim sezeryan oldum bugunde taburcu oldum bebeklerim iyi ama ben pek iyi degilim her yerim agriyor kimildayamiyum .sizler nasilsnz

Hayırlısı olsun canım. Nasılsın şimdi? Bebekler iyilermi? Kısmetse bende 14 ünde doğurcam.
Allaha sukur bebekler iyi idi bugun isitme testi icin dr getirdim dr dedi sariiklari var tahlil yapti sarilik baya varmis bu aksam isin tedavisi icin hastanede yatirdilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…