- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 53
- 33
- Konu Sahibi esmerhatun66
-
Ben adete 7 gün kala öğrendim ilk betamda 81 mi ne gelmişti sonradan hep yükseldiPeki beta hcg ye ilk ne zaman baktirdin degerin kac cikmisti
Rabbim yardimcimiz olsun bizde bebeklerimizi saglik bir şekilde elimize aliriz inss hepiniz dualarimdasiniz Rabbim yardimcimiz olsunnBen cok sık idrara cıkıyorum bir saatte iki defa cıkıyorum idrara
Ins benimde ikiz yada ucuz olur hakkimizda hayirlisiyla insBen adete 7 gün kala öğrendim ilk betamda 81 mi ne gelmişti sonradan hep yükseldi
Neden ikiz üçüz dye istyran hayırlısını iste allahtan canımIns benimde ikiz yada ucuz olur hakkimizda hayirlisiyla ins
Hamilesin dua et bana
Sende saglicakla ol kucagina ins bebisleri
Bir kaç gün öncesine kadar bende 3 üz biliyordum 3 kese vardı son gittigimde keseler 2 ye düşmüş bebekler 4 e cıkmış tek yumurta 3üzü be cift yumurta ikizi dedi dr 7. Haftadayız spontane gelisen bir hamilelik oldugu için cok heyecanlandı dr lar ama anladıgım kadarı ile tek kesede 3 bebek tehlikeliymiş beni uyarmadılar konu ile ilgili bilgisi olan varmı
Teşekkür ettim .. hayır tüp bebek degil hatta tamamen kaza kursunlarım ..Hayırlı olsun Bebislerin canım tüp bebek tedavisi mi?
hayirli olsun saglicakla al kucagina insTeşekkür ettim .. hayır tüp bebek degil hatta tamamen kaza kursunlarım ..
Hayır hiç bir sey kullanmadım plansız bir gebelik korunuyorduk hatta adetime 2 gün kala acile gittim tansiyon için hcg baktılar orda 1578.00 cıktı direk 4 gün sonra 19959.00 bizde ikiz coktur ilk kızımda ikizdi ikizi doğumda vefat etmişti ama ilk dördüz benimhayirli olsun saglicakla al kucagina ins
Ilac falan kullandin mi canim ozellikle klomen
Valla o zaman masallah diyim aman kimseye deme nazar degmesinHayır hiç bir sey kullanmadım plansız bir gebelik korunuyorduk hatta adetime 2 gün kala acile gittim tansiyon için hcg baktılar orda 1578.00 cıktı direk 4 gün sonra 19959.00 bizde ikiz coktur ilk kızımda ikizdi ikizi doğumda vefat etmişti ama ilk dördüz benim
Tesekkür ettim allah sag saglim doğurmayı nasip etsin hayırlı evlat olsunlar baska birsey istemiyorum ilk cocugum otizmli benim onum için cesaret edemiyordum ikinciye simdi daha büyük korkularım var sürec zor ve stresli bol bol dua istiyorumValla o zaman masallah diyim aman kimseye deme nazar degmesin
Canim otizmli cocugun kac yasinda ve hamileliginde su cicegi yada kizamik geciren bir cocugun yada yetiskinin yaninda bulundun mu bi dusunup yazar misin bana?Tesekkür ettim allah sag saglim doğurmayı nasip etsin hayırlı evlat olsunlar baska birsey istemiyorum ilk cocugum otizmli benim onum için cesaret edemiyordum ikinciye simdi daha büyük korkularım var sürec zor ve stresli bol bol dua istiyorum
Otüzmli cocugum 8 yasında su cicegi kızamık yada herhangi bir rahatsızlık geciren kimsenin yanında durmadım ama kuzıma yapılan 9 ay ve 18. Ay karma asılarının sebep olduguna eminimben otizmin en büyük tetikleyicisinin asılar oldugunu düşünüyorumCanim otizmli cocugun kac yasinda ve hamileliginde su cicegi yada kizamik geciren bir cocugun yada yetiskinin yaninda bulundun mu bi dusunup yazar misin bana?
Allah in izniyle bisey olmaz ins canim dualarim seninle
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin oyle zorki bizzat icindeyim seni cok iyi anliyorum korkularini tereddutlerini endiseni canim benim dua dua dua
Yer gok dua üstüne kurulu baska ilacimiz yok
Yigenim otizmli ve o da 8 yasinda .Cok arastirdik hacettepe de bi profesore gidiyoruz epey yol katettik benim oglumda 8 yasinda benim oglumunda baska bir ozel durumu var bizim doktor otizmin nedeni olarak yurtdisi arastirmalarinda gebelikte birinden gecen kizamik yada su ciceginden kaynaklandigini soyluyor.zaten anne karninda gecirdigi icin bu yasina kadar gecirmedi kizamik.Ama oglumda 6 yasindaki kizimda cikardilar yigenim cikarmadi.Doktorun soyledigini bizzat yigenim ispatlayarak kanitlamis oldu.Bi kac kisiye daha denk geldim onlarda cikarmadigini soylefiler otizmli cocuklarinin.Bu yuzden her karsilastigim kisiye soruyorum.Otüzmli cocugum 8 yasında su cicegi kızamık yada herhangi bir rahatsızlık geciren kimsenin yanında durmadım ama kuzıma yapılan 9 ay ve 18. Ay karma asılarının sebep olduguna eminimben otizmin en büyük tetikleyicisinin asılar oldugunu düşünüyorum
Ben dernekten de cok kişiye sordum sizden sonra hepsi benim gibi ama benim fikrimle sizin dr bir boktada uyusuyor ki oda ben otizmi karma ası su cicegi ve hepatit a asısının tetikledigini düşünüyorum prospektüslerinde de yazıyor yanlış hatırlamıyorsam karma asının yan etkisi otizmYigenim otizmli ve o da 8 yasinda .Cok arastirdik hacettepe de bi profesore gidiyoruz epey yol katettik benim oglumda 8 yasinda benim oglumunda baska bir ozel durumu var bizim doktor otizmin nedeni olarak yurtdisi arastirmalarinda gebelikte birinden gecen kizamik yada su ciceginden kaynaklandigini soyluyor.zaten anne karninda gecirdigi icin bu yasina kadar gecirmedi kizamik.Ama oglumda 6 yasindaki kizimda cikardilar yigenim cikarmadi.Doktorun soyledigini bizzat yigenim ispatlayarak kanitlamis oldu.Bi kac kisiye daha denk geldim onlarda cikarmadigini soylefiler otizmli cocuklarinin.Bu yuzden her karsilastigim kisiye soruyorum.
Bizlere cocuk buyutmede bisey yok ama kardesim ve sen elleri opulesi annelersiniz.Cunku otizmli diye cocugunu yurda verip tekrar dogurana bile sahit oldum
Degil cocugumu kesip attigim tirnagini vermem
Evet dusununce soylediklerin tespitlerin mantikli.Ben bide bu aşı olayina el atayim bakayim tsk ettim kizina guzel basarili saglikli bi omur diliyorum.yigenim epey gelisme gosterdi daha fazla gelisme basari kizin icin olsun insBen dernekten de cok kişiye sordum sizden sonra hepsi benim gibi ama benim fikrimle sizin dr bir boktada uyusuyor ki oda ben otizmi karma ası su cicegi ve hepatit a asısının tetikledigini düşünüyorum prospektüslerinde de yazıyor yanlış hatırlamıyorsam karma asının yan etkisi otizm
O günleri saglıklı sıhhatli görürüm inşallah daha 8. Haftada ödem olusmaya basladı bile ya uyuyorum ya kusuyorum bütün yaptıgım iş bu kadarKizlarrr hamilelikler nasil gidiyo :) valla karninizdayken bol bol sevin dogunca sevmeye firsatiniz kalmiyo bi bosluk buluyumda kafami suraya koyuyum diye bekliyorum.allahtan yatdim edenlerim var hic yanliz kalmadim yoksa kafayi yer insan cok zor.buyudukce uslancaklar sandim ama sanirim dahada zorlasiyo.. ama sole bisey var mukemmel bi duygu.. simdiden size onerim birer puset ortusu almaniz ve kucuk kur an lardan bulundurmaniz.cunku hastane isleri 3uzlerde cok oluyo malesef her goren pesininze dusecek bunlar 3 uzmu diye nazar oluyo valla cocuklarin duzeni alt ust oluyo
Normal canm inan bu gunlerini aricaksin ki zaten bol bol uyu yani hic bise yapma baska cok ozliceksin :)O günleri saglıklı sıhhatli görürüm inşallah daha 8. Haftada ödem olusmaya basladı bile ya uyuyorum ya kusuyorum bütün yaptıgım iş bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?