2018 ücüz anne adayi arkadaslar ariyorum hadi gelin bu zorlu süreci beraber basaralim :)

Merhaba Gönül ben. Ben de üçüz bebek bekliyorum. 14+3 olduk bugün. Rabbim yardımcımız olsun sağlıkla gelsinler yavrularımız inşallah
Merhaba! Doğal yollamı oldu yoksa ne gibi tedavi üçüzler allah yardımcınız olsun bu arada

Arkadaslar ne olur bana da dua edin. Hayırlı sağlıklı ikiz yada ucuz olsun. Rabbim sağ salim kucağıniza bebeklrinizi almayı nasip etsin inşallah

Bende 3 emriyo transferi olucam inşallah kızlar çok heyecanlıyım 1 hafta sonra dondurulmuşlarimla 2. tedavime başlıcam

İnşallah hayirlisiyla 3 tanesi birden tutunur

benim için dua edermisiniz kızlar

Arkadaslar ne olur bana da dua edin. Hayırlı sağlıklı ikiz yada ucuz olsun. Rabbim sağ salim kucağıniza bebeklrinizi almayı nasip etsin inşallah
Allahım sana Çifter Çifter evlatlar nasip etsin canım allah gönlüne göre versin inşallah

Kızlar yine ben ama son yazışım sizleri de bıktırmak istemiyorum habire . 41 Meryem suresi okuyoruz
Her hafta bir kişiye
Herkes birer ikişer okuyor
Bir hafta boyunca niyetimizde sadece bir kişi oluyor
1 okuyun 41 kazanın daha ne diyim
Hamile olanlara da lazım bu dua onlar içim de yararlı
İsteyenler dmden msj atsın ya da etiketlesin beni farkedemeyenilirim
Tekrardan kusura bakmayın hepinizin allah gönlüne göre versin amin

Kızlar nasıl üçüz anneleri nasıl gidiyor ,bize bir tanesi çok zor geliyor allah yardımcıları olsun bıdıklarla

Ayy burdada ücüz anneleri varmis bende 7 haftalik ücüzlere hamiş bende merional ve ovitrelle catlatmayla hamile kaldm ama kizlarr her sabah hafif lekelenmem oluyor doktorlar sizlerede bir tanesini almayi teklif ettimi pekk ??

Ayy burdada ücüz anneleri varmis bende 7 haftalik ücüzlere hamiş bende merional ve ovitrelle catlatmayla hamile kaldm ama kizlarr her sabah hafif lekelenmem oluyor doktorlar sizlerede bir tanesini almayi teklif ettimi pekk ??
Canm rabbim.sagsalim.kucagina almayi nasip etsin.evet hepimize teklif ettiler bir tanesini alalim.diye.allah bilir ne nasip.edrse artik.sen kac haftaliksin canm

Canm rabbim.sagsalim.kucagina almayi nasip etsin.evet hepimize teklif ettiler bir tanesini alalim.diye.allah bilir ne nasip.edrse artik.sen kac haftaliksin canm
Ben 7 haftalik hamileyimm birinden bile vazgecmeyi dusunmedim Rabbim bana onlari verdiyse herseyde hayir vardir diye dusunuyormm ama zor bir süruc siz kac haftalikk hamilesinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…