- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 34
- Konu Sahibi esmerhatun66
-
Aminnn insallah canmMerhaba Gönül ben. Ben de üçüz bebek bekliyorum. 14+3 olduk bugün. Rabbim yardımcımız olsun sağlıkla gelsinler yavrularımız inşallah
Bugun mu uye oldun hamile takvimin yoktaMerhaba Gönül ben. Ben de üçüz bebek bekliyorum. 14+3 olduk bugün. Rabbim yardımcımız olsun sağlıkla gelsinler yavrularımız inşallah
Benim takvimimin altinda yazio hamilelik takvimi ekle diye ona tiklarsan yönlendiriyoNasıl yapabilirim takvimi
Merhaba! Doğal yollamı oldu yoksa ne gibi tedavi üçüzler allah yardımcınız olsun bu aradaMerhaba Gönül ben. Ben de üçüz bebek bekliyorum. 14+3 olduk bugün. Rabbim yardımcımız olsun sağlıkla gelsinler yavrularımız inşallah
Çok teşekkür ederim. Aşılama yaptırdım. Ilk denemede tuttu çok şükürMerhaba! Doğal yollamı oldu yoksa ne gibi tedavi üçüzler allah yardımcınız olsun bu arada
Maşallah sizeÇok teşekkür ederim. Aşılama yaptırdım. Ilk denemede tuttu çok şükür
Rabbim sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin inşallah, ucuz annesi olmak ayrıcalıklı. Bende çok ikiz istiyorum. Inşallah bende yakın zamanda hamile kalırımÇok teşekkür ederim. Aşılama yaptırdım. Ilk denemede tuttu çok şükür
Canım bişey sorsam nerde yaptırdın peki hangi hastane bana yazarmisin bende düşünüyorum daÇok teşekkür ederim. Aşılama yaptırdım. Ilk denemede tuttu çok şükür
Doktor Adı Nida yazarsan peki sende ne sorun var dıda aşılama yaptırdın doğal yolla olmuyomuyduCanım bişey sorsam nerde yaptırdın peki hangi hastane bana yazarmisin bende düşünüyorum da
Allahım sana Çifter Çifter evlatlar nasip etsin canım allah gönlüne göre versin inşallahArkadaslar ne olur bana da dua edin. Hayırlı sağlıklı ikiz yada ucuz olsun. Rabbim sağ salim kucağıniza bebeklrinizi almayı nasip etsin inşallah
Canm rabbim.sagsalim.kucagina almayi nasip etsin.evet hepimize teklif ettiler bir tanesini alalim.diye.allah bilir ne nasip.edrse artik.sen kac haftaliksin canmAyy burdada ücüz anneleri varmis bende 7 haftalik ücüzlere hamiş bende merional ve ovitrelle catlatmayla hamile kaldm ama kizlarr her sabah hafif lekelenmem oluyor doktorlar sizlerede bir tanesini almayi teklif ettimi pekk ??
Ben 7 haftalik hamileyimm birinden bile vazgecmeyi dusunmedim Rabbim bana onlari verdiyse herseyde hayir vardir diye dusunuyormm ama zor bir süruc siz kac haftalikk hamilesinizzCanm rabbim.sagsalim.kucagina almayi nasip etsin.evet hepimize teklif ettiler bir tanesini alalim.diye.allah bilir ne nasip.edrse artik.sen kac haftaliksin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?