Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamlar
Ben de yavaştan düşünmeye başladım
20 gün sonra randevum var
Seçtiğim doktor o kadar yoğun ki en erken randevusu buymuş
Hangi testleri yaparlar acaba?
Daha önce hiç hamilelik geçirmedim
Bu ay doğum kontrol hapını bıraktım

Neden oluyor dedigimde de yeni evli bayanlarda hormonlar tam rayina oturmuyormus birde yeni heyecan yeni yemekler derken dikkat edilmemesi bu sonuclari dogurur dedi
Canım sen hormon testi yaptırdın mı doktorun öyle deyip göndermesi çok ilginç hadi evlendiğin için hormonların değişti varsayalım bunu kontrol altına alması gerekmez mi ? Acilen başka doktora görün derim ben kaç aydır adet olmuyorsun demek ki yolunda gitmeyen bir şeyler var vücudunda

Önce muayene eder ultrason ile yumurtalıklara bakar sonra akıntı varsa alttan da bakabilir. Testi hemen yapmayabilir ben kendim adetin 3 . Günü gidip hormon testi istemiştim

Hormon testi verdi ama adet olunca git dedi bende bekliyorum iste

Doğru mecbur gidecez artik korkuyorum da ya Allahim tez vakitte kucaklarkmizi gobislerimizi bebekle doldursun ins

Önce muayene eder ultrason ile yumurtalıklara bakar sonra akıntı varsa alttan da bakabilir. Testi hemen yapmayabilir ben kendim adetin 3 . Günü gidip hormon testi istemiştim

Hmmm temmuzda vajinal muayene oldum bi sıkıntı yoktu ama aradan 6 ay geçti neredeyse
6 sene doğum kontrol hapı kullandım
Kendiliğimden bi kaç kere adet olmak istiyorum hamilelikten önce

Simdi aklkma takildi kotu birsey olsa ultrasonda gorurdu dimi

Simdi aklkma takildi kotu birsey olsa ultrasonda gorurdu dimi
Korkma canım görürdü tabi kist falan olsa hormanel bir şeydir ama sana adet söktürücü verip adetin 3. Günü çağırması gerekti benim bir yakınım öyle oldu sürekli ilaçla adet oldu hormon testi verdi her ay bu arada o hormon takviyesi de aldı düzelmesi için

2 ay adet olmaman ilginç
Tarlusal da mı vermedi? Adet söktürücü?
Yok hicbirsey vermedi

Bana drdigi o yumurtan buyumus dedi belki gec dollenme olmustur ilac veremem dedi benim bi arkadssmda evlendi 4 ay olmadi bi gitti dktora hamileymis ama bende sorun mu vardir bilmiyorum boyle olunca cocuk olmazm mi

Yok canım bayan aynı sorun bizdede olduğu için bende özellikle bayana gittim:)

Tamam canim bayan olmasi cok iyi esime hemen soyleyeyim cok saol

Yanı tek kötü yanı muayene ücreti 135 tl ama cıvıl cıvıl ve işini çok seven biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…