- 21 Eylül 2017
- 86
- 74
- 3
- 33
- Konu Sahibi princess--3579
-
Inşallah Canım ya yılbaşı hediyesi olurbende cnm bekliyorum aynı dönemlerdeyiz :) inşallah adet olmayız hamile haberlerimizi birbirimize veririz ..
Aminnnnn cumlemize inşallah kizlarBirbirimize dua edelim bol bol kimin duasının kabul olacağını yalnız Allah bilir. Birbirimizden nasiplenelim inşallah :)
Avrupa yakasımıİstanbul da bildiğiniz iyi bir doktor var mi tavsiye edebileceginiz
Avrupa yakasımı
Ermeni hastanesi agavni tezenli üstüne tanımam kuzenlerim ve ben dahil hepimiz ona gidiyoruz
Ermeni hastanesi agavni tezenli üstüne tanımam kuzenlerim ve ben dahil hepimiz ona gidiyoruz
Canım sen hormon testi yaptırdın mı doktorun öyle deyip göndermesi çok ilginç hadi evlendiğin için hormonların değişti varsayalım bunu kontrol altına alması gerekmez mi ? Acilen başka doktora görün derim ben kaç aydır adet olmuyorsun demek ki yolunda gitmeyen bir şeyler var vücudundaNeden oluyor dedigimde de yeni evli bayanlarda hormonlar tam rayina oturmuyormus birde yeni heyecan yeni yemekler derken dikkat edilmemesi bu sonuclari dogurur dedi
Önce muayene eder ultrason ile yumurtalıklara bakar sonra akıntı varsa alttan da bakabilir. Testi hemen yapmayabilir ben kendim adetin 3 . Günü gidip hormon testi istemiştimSelamlar
Ben de yavaştan düşünmeye başladım
20 gün sonra randevum var
Seçtiğim doktor o kadar yoğun ki en erken randevusu buymuş
Hangi testleri yaparlar acaba?
Daha önce hiç hamilelik geçirmedim
Bu ay doğum kontrol hapını bıraktım
Canım sen hormon testi yaptırdın mı doktorun öyle deyip göndermesi çok ilginç hadi evlendiğin için hormonların değişti varsayalım bunu kontrol altına alması gerekmez mi ? Acilen başka doktora görün derim ben kaç aydır adet olmuyorsun demek ki yolunda gitmeyen bir şeyler var vücudunda
Canım sen hormon testi yaptırdın mı doktorun öyle deyip göndermesi çok ilginç hadi evlendiğin için hormonların değişti varsayalım bunu kontrol altına alması gerekmez mi ? Acilen başka doktora görün derim ben kaç aydır adet olmuyorsun demek ki yolunda gitmeyen bir şeyler var vücudunda
Önce muayene eder ultrason ile yumurtalıklara bakar sonra akıntı varsa alttan da bakabilir. Testi hemen yapmayabilir ben kendim adetin 3 . Günü gidip hormon testi istemiştim
2 ay adet olmaman ilginçSimdi aklkma takildi kotu birsey olsa ultrasonda gorurdu dimi
Korkma canım görürdü tabi kist falan olsa hormanel bir şeydir ama sana adet söktürücü verip adetin 3. Günü çağırması gerekti benim bir yakınım öyle oldu sürekli ilaçla adet oldu hormon testi verdi her ay bu arada o hormon takviyesi de aldı düzelmesi içinSimdi aklkma takildi kotu birsey olsa ultrasonda gorurdu dimi
Yok canım bayan aynı sorun bizdede olduğu için bende özellikle bayana gittim:)Erkek mi peki esim cok tikli o konuda
Yok hicbirsey vermedi2 ay adet olmaman ilginç
Tarlusal da mı vermedi? Adet söktürücü?
Korkma canım görürdü tabi kist falan olsa hormanel bir şeydir ama sana adet söktürücü verip adetin 3. Günü çağırması gerekti benim bir yakınım öyle oldu sürekli ilaçla adet oldu hormon testi verdi her ay bu arada o hormon takviyesi de aldı düzelmesi için
Yok canım bayan aynı sorun bizdede olduğu için bende özellikle bayana gittim:)
Yanı tek kötü yanı muayene ücreti 135 tl ama cıvıl cıvıl ve işini çok seven biriYok hicbirsey vermedi
Bana drdigi o yumurtan buyumus dedi belki gec dollenme olmustur ilac veremem dedi benim bi arkadssmda evlendi 4 ay olmadi bi gitti dktora hamileymis ama bende sorun mu vardir bilmiyorum boyle olunca cocuk olmazm mi
Tamam canim bayan olmasi cok iyi esime hemen soyleyeyim cok saol
Olsun.napalm esim maasini.alinca gideriz artk yapcak bisey yok Allab razi olsn cok yardmci oldnYanı tek kötü yanı muayene ücreti 135 tl ama cıvıl cıvıl ve işini çok seven biri
Canım benim cumlemizden inşallah faydasını görürsün Allahın izniyleOlsun.napalm esim maasini.alinca gideriz artk yapcak bisey yok Allab razi olsn cok yardmci oldn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?