Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bende de aynı durumlar var cnm sanırım piskolojik 26-27 aralık bat tarihim kasıklarda inceden inceye ağrılar bi anda ağrı girmeleri büyük ihtimal üşüttüm diyorum çok fazla kafaya takınca da olmuyo aslında akışınıa bırakmamız gerekiyo.. inşallah hamişizdir sabırsızlıkla bekliyorum ay sonunu bakalım belkide yeni yıla hamiş olarak gireriz... :) benim bu ay ilk denemem kısmet..

Kızlar bunu hep merak etmişimdir bir kaç kişiden duydum ama doğrumu acaba her ay olduğu gibi normal adet sancısı çekip hamile olduğunu öğrenenler varmış. Bu konuda fikri olan var mı?

umutlandırmak istemem ama sanki bana hamilesin gibi geldi cnm hamile kalınca da adet ağrısına benzer ağrılar olabiliyormuş..

Kızlar bunu hep merak etmişimdir bir kaç kişiden duydum ama doğrumu acaba her ay olduğu gibi normal adet sancısı çekip hamile olduğunu öğrenenler varmış. Bu konuda fikri olan var mı?

evet bende duymuştum.. arkadaşlarımın çoğundan adet olacağını zanneden ağrı çeken ama gecikme olunca test yapıp hamile olduğunu öğrenen... doruluk payı var demekki

Bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor zaten takma kafana diyo hepsi. Hatta benim doktorum nolur başka birşeylerle meşgul ol bi aktivite yap unut artık diye yalvarıyo bana

evet ne zaman kafaya takmamayı bırakıyosun o ay hamile kalıyosun öle diyolr piskoloji de çok fazla etkiliyoo cnm insanın elinde olmuyo oo ayrı bişi tabii...

cnm ne kadarlık evlisin ?? hapı bıraktıktan sonra hemen hamile kalan arkadaşlarım var.. ama genelinde biraz bekleyenlerde var etkisinin geçmesi için.. doktorun tabi sana daha detaylı bilgi verecektir...
bende bu ay ilk defa deniyorum bi 6 ay kadar denemek istiyrum sonrasında doktora giderim diye düşünüyrum..

umutlandırmak istemem ama sanki bana hamilesin gibi geldi cnm hamile kalınca da adet ağrısına benzer ağrılar olabiliyormuş..
Canım normal adet günüm yarın ama ben dayanamayıp salı günü evde test yaptım çıkmadı bir arkadaşımda idrar testi çoğu zaman geç sonuç veriyo umudunu kaybetme dedi bende bekliyorum sabırsızlıkla

erken hamilelik testimi yaptın cnm yoksa normal test mi yaptın ?? erken hamilelik testini yaptıysan eğer adete 1 hafta kala belli oluyomuş.. ama normal test yaptıysan onda hemen belli olamayabilirmiş inşallah hamişsindir cnm

yok canım erken değil normal test yaptım inşallah canım inşallah ay nolur dua edin bana. En başta kanser hastası anneciğim sevinecek onun için o kadar istiyorum ki

yok canım erken değil normal test yaptım inşallah canım inşallah ay nolur dua edin bana. En başta kanser hastası anneciğim sevinecek onun için o kadar istiyorum ki

normal teste çok güvenme cnm erken sonuç vermez.. erken gebelik testi çıkıyormuş..
inşallah cnm benim yeni yıl bize uğurlu gelsin sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olsun.... Allahım aratmasın çok bekletmesin

amin canım hepimize inşallah yüreğine sağlık Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

inşallah cnm benim... allah hepimizin yüzünü güldürsün.. artk hamile haberleri alalım yaaa grubumuzda.. neşelensin birazzz grubumuz
Kulun kula duası kabul olurmuş hepimizin derdide ortak olunca bence hepimizde içten dua ediyoruz birbirimiz için inşallah hayırlısıyla kabul olur dualarımız canım

Kulun kula duası kabul olurmuş hepimizin derdide ortak olunca bence hepimizde içten dua ediyoruz birbirimiz için inşallah hayırlısıyla kabul olur dualarımız canım

inşallah cnm benim...hayırlısıyla tüm dualarımız kabul olsun...
Allah'ım geciktiriyor sa güzelleştiriyordur..

canım sen en son ne zaman gebelik testi yaptın?

Inşallah canım benim adam akıllı 9. Denemem kısmet artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…