- 10 Ocak 2017
- 121
- 80
- 98
- 34
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Canım benim yaş 26 ilk tüp bebek denememiz olacak ondan önce ilaç tedavisi gördüm klomen - gonal f. - letu - biostren gibi ilaçlar kullandım fakat yumurtam büyümedi bu sebeplede gebelik oluşmadı ilkk kullandığım klomen ile sadece 1 adet 18 mm lik yumurtam büyüdü çatlatma iğnesi yapıldı olmadı tutmadı 2. Ay ben kafama göre klomen aldım kullandım çatlatma iğnesi yapılmadan tuttu fakat kimyasal gebelik oluştu 4 hafta sonra teşhis dış gebelikte olabilir diye kürtaj oldum ama patoloji kimyasal gebelik dedi... bende polikistik over varHayırlısıolsun cnm ilk deneme mi olacak yaş kaç özel değilse sorun ne bizde yeni yıldan bikaç gün sonra gidecez eşim kendi tedavisine başlayacak hayırlısı ile inşallah
Slm kizlar napiyorsunuz neler yapiyorsunuz? Tedaviye baslayanlar oldumu hangi asamalardasiniz paylasalim ben hala adetimi beklemekteyim:)
Ayy hadi bakalim canim persembe gunu muayenemi adete ne kadar var asilama icin ignelere baslaman gerek. Ayy heyecanlandim canim:) hadi baslangici sen yap sirayla hepimiz yeni yilda hamis olucazCanım ben şimdi uludağ üniversitesine geldim bilgi almaya randevu verdiler perşembeye kontrolüm var sanırım öncelik aşılama olcak pazarteside prf. Dr osman devilioğluna randevum var bakalım süreç nasıl olacak
Valla canım benim şimdi ilk muayene olacak ne olcak ne bitçek belli değil hayırlısı bakalımmmAyy hadi bakalim canim persembe gunu muayenemi adete ne kadar var asilama icin ignelere baslaman gerek. Ayy heyecanlandim canim:) hadi baslangici sen yap sirayla hepimiz yeni yilda hamis olucaz
Bende adet oldum 21. Günü bekliyorum insallah 31 aralıkta başlıyorum iğnelerimeSlm kizlar napiyorsunuz neler yapiyorsunuz? Tedaviye baslayanlar oldumu hangi asamalardasiniz paylasalim ben hala adetimi beklemekteyim:)
Hadi bakalim canim ins hersey guzel olucak buna inanalim biz:) haberdar et bu arada:)Valla canım benim şimdi ilk muayene olacak ne olcak ne bitçek belli değil hayırlısı bakalımmmAma şuan bende inanılmaz heyecanlıyımmm
Hayirlisi canim sen 21. Gunmu baslicaksin ignelere ? Bide ilk tup bebek denemesimi olucak?Bende adet oldum 21. Günü bekliyorum insallah 31 aralıkta başlıyorum iğnelerime
Hayır cnm ikinci denemem olacak 21. Gün lucrin ile baslicamHayirlisi canim sen 21. Gunmu baslicaksin ignelere ? Bide ilk tup bebek denemesimi olucak?
Bende beklemediğim canım daha var mı gününeSlm kizlar napiyorsunuz neler yapiyorsunuz? Tedaviye baslayanlar oldumu hangi asamalardasiniz paylasalim ben hala adetimi beklemekteyim:)
Evet canim ben ayin 25 gibi olurum die dusunuyrm ikinci gunu gidicem iate bakalim senin nezaman?Bende beklemediğim canım daha var mı gününe
Lucrin ne icin kullaniliyordu canimHayır cnm ikinci denemem olacak 21. Gün lucrin ile baslicam
Csnım arı sütü bal poleni nasıl kullanıyosunIns canim hayirlisiyla tum isteyenlere nasip etsin allah kalite icinde ceviz incir falan yiyebilirsin beslenmene dikkat et. Ben ari sutu bal polen kullaniyrm daha oncekil asilama tedavilerimde bu karisim sayesinde daha fazla yumurtam olusmustu deneyebilirsin
Merhaba canım. Biraz bilgi verebilir misin masraflar hakkındaBen bruksel tup bebek merkezi yucel karaman simdilik cok memnunum ist. Da
Canim ben ari sutu bal poleni sabahlari ac karna tahta kasikla mutlaka bit tatli kasiginin yarisi kadar kullaniyrm etkili gercekten oneriririmCsnım arı sütü bal poleni nasıl kullanıyosun
Canim ben ist disindan geliyrm. Buradaki doktorumun tavsiyesi ilr gittim ondirim yaptilar 5700+ilaclar takiplerimi kendi doktorum yapicak ben sadece yumurta toplama ve transfer icin gidecegim ist. Yucel hocayla on gorusme yaptim muayene falan etti mukemmel bi doktor gercekten tecrubeli oldugubu anlıyorsun gidince ben cok guvendim. Sende mi oraya gitmeyi dusunuyorsunMerhaba canım. Biraz bilgi verebilir misin masraflar hakkında
Hayirli olsun canim. Cok guzel 5. Gun embriyosu ve dondurulmuslarda sans daha cok oluyorMerhaba ben de ocak ta ikinci tedavime başlicam
5.gün dondurulmuşlarım var
Sizin ilk tedavimi olucakHayirli olsun canim. Cok guzel 5. Gun embriyosu ve dondurulmuslarda sans daha cok oluyor
Evet canim benim ilk denemem olucak ins. Adetimi bekliyrm ikinci gunu baslicam ins. Heyecan var sizin kacinciSizin ilk tedavimi olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?