2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Hayırlısıolsun cnm ilk deneme mi olacak yaş kaç özel değilse sorun ne bizde yeni yıldan bikaç gün sonra gidecez eşim kendi tedavisine başlayacak hayırlısı ile inşallah
Canım benim yaş 26 ilk tüp bebek denememiz olacak ondan önce ilaç tedavisi gördüm klomen - gonal f. - letu - biostren gibi ilaçlar kullandım fakat yumurtam büyümedi bu sebeplede gebelik oluşmadı ilkk kullandığım klomen ile sadece 1 adet 18 mm lik yumurtam büyüdü çatlatma iğnesi yapıldı olmadı tutmadı 2. Ay ben kafama göre klomen aldım kullandım çatlatma iğnesi yapılmadan tuttu fakat kimyasal gebelik oluştu 4 hafta sonra teşhis dış gebelikte olabilir diye kürtaj oldum ama patoloji kimyasal gebelik dedi... bende polikistik over var Alıştım artık bununla yaşamaya 5aydır bi kilo verme çabam var 12 kilo verdim şuan toplamda ve 5 aydır ben günü gününe adet görüyorum ama malesef eşim şehir dışında çalışıyor ve sağlıklı ilişkimiz olmadığı için hepsi boşa gidiyor Belkide şuan yumurtam gelişiyordur düzenli adet gördüğüm için ve sülalede herkeste kist var ama sadece benim 4 yıldır olmuyor vardır bundada bir hayır

Slm kizlar napiyorsunuz neler yapiyorsunuz? Tedaviye baslayanlar oldumu hangi asamalardasiniz paylasalim ben hala adetimi beklemekteyim:)

Slm kizlar napiyorsunuz neler yapiyorsunuz? Tedaviye baslayanlar oldumu hangi asamalardasiniz paylasalim ben hala adetimi beklemekteyim:)

Canım ben şimdi uludağ üniversitesine geldim bilgi almaya randevu verdiler perşembeye kontrolüm var sanırım öncelik aşılama olcak pazarteside prf. Dr osman devilioğluna randevum var bakalım süreç nasıl olacak

Ayy hadi bakalim canim persembe gunu muayenemi adete ne kadar var asilama icin ignelere baslaman gerek. Ayy heyecanlandim canim:) hadi baslangici sen yap sirayla hepimiz yeni yilda hamis olucaz

Ayy hadi bakalim canim persembe gunu muayenemi adete ne kadar var asilama icin ignelere baslaman gerek. Ayy heyecanlandim canim:) hadi baslangici sen yap sirayla hepimiz yeni yilda hamis olucaz
Valla canım benim şimdi ilk muayene olacak ne olcak ne bitçek belli değil hayırlısı bakalımmm Ama şuan bende inanılmaz heyecanlıyımmm

Csnım arı sütü bal poleni nasıl kullanıyosun

Merhaba canım. Biraz bilgi verebilir misin masraflar hakkında
Canim ben ist disindan geliyrm. Buradaki doktorumun tavsiyesi ilr gittim ondirim yaptilar 5700+ilaclar takiplerimi kendi doktorum yapicak ben sadece yumurta toplama ve transfer icin gidecegim ist. Yucel hocayla on gorusme yaptim muayene falan etti mukemmel bi doktor gercekten tecrubeli oldugubu anlıyorsun gidince ben cok guvendim. Sende mi oraya gitmeyi dusunuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…