2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Evet canim benim ilk denemem olucak ins. Adetimi bekliyrm ikinci gunu baslicam ins. Heyecan var sizin kacinci
Kasım da ilk tedavim negatif oldu canım
Dondurlmuşlarim var
İkinci için ocak ayını bekliyorum canım

Fazla emriyon kalırsa dondurmayı düşünüyor musun canım

İnşallah senin ilk ve son olur canım allah gönlüne göre versin

Sagol canim benim fazla embriyo olursa dondurmayi dusunuyrm evet. Ins ilkinde tutar cok yiprandim daha fazla stres yasamak istemiyrm. Allah tum isteyenlere hayirlisi ile nasip etsin. Ins yrni yila guzel haberlerle girmis oljruz canim. Benimde hersey yolunda giderse ocak ayi transferim olur ayni zamanlara denk gelicek beraber bekleriz bakalim ins hersey guzel olucak9

Canım inşallah yanında transferden sonra kalıcı biri vardır
annen ,kardeşin , kayınValden gibi

Ben ilk tedVimde kimseye bahsetmemiştim
Transferden Sonra 10 gün öğrenene kadar idare edebilirim diye düşünmüştüm dışardan yemek söyleriz fazla hareket etmem diye düşündüm

ama öyle olmuyormuş canım ćok pişman oldum gerçekten keşke biri yanımda olsaydı dedim çok çok zorlandım her konuda
zaten ağrım felan vardı hep

Şimdi ocak taki tedavimde
KayınValdem gelcek sağolsun yatılı kalcak bende inşallah bu sefer tutarsa eğer
İlk 3 ay hiç gönder micem canım

Bu arada benim annem çalıştığı için yanıma gelemiyor

Anladim canim benim ailem uzakta yani ayni sehirde yasamiyoruz ablam gelicek ama suan annem biraz rahatsiz ins. Annem iyilesirse ablam yanimda olucak o gelemezse yanliz olucam. Esimin ailesine soylemedik istemiyr daha cok sikinti oluyr benim icin bilmiyrm ins ablam gelebilirse iyi olucak ama oda olmazsa esim gece calisicak gunduz evde olucak o sekilde idare edicez bakalim

Anladım
İnşallah hersey gönlünce geçer canım

Kizlar benim anlamadigim bir sey var. turkiyenin en iyi klinikleri ile gorusuyorun. Hasta tavlama durumunda superler ama is doktorlar ile gorusturmeye geldi mi hicbir doktora ulasamiyorsunuz, bi tanesine rapor bile gostermeden bana standart bilgiler verdi, soru cevap videolarindaki gibi.

Hickimse icime sinmiyor. Benim hormon testim yapilali bir sene oldu, esimde sperm hareketsizligi var en son testi eylul ayinda oldu. Ben subat ayinda tedaviye baslamak istiyorum hicbir doktor da bana ocak ayindaki adetin ile hormon testi yaptir demiyor. Esinin testini yenileyelim demiyor. Subatta adetin ikinci gunu gel bakariz diyor.

Sanki klinikte bana bir seyler kitleyecekler gibi hepsi.

Hele anadolu yakasinda ozel bir hastane var ki, arada bir asistan hanim var doktorla zaten gorusmek imkansiz bana mail yollatiyor mail forwardliyor.

Derdimi mailde acik acik anlatiyorum, beklenen adet tarihleri, raporlari vs. gonderiyorum yine bana ayni sorulari soruyor. Folic asit kullan deyip, asil problem esimdeyken onun bir sey kullanmasi gerektigini dusunmuyor! Ustune ben soruyorum, aa evet o ilaci kullansin oluyor.
Bir konu hakkinda tarihlesiyoruz, uygundur deyip ucuncu mailde uygun degilmis diyor.
Zaten tum doktorlar okadar yogun ki musteri olmaya calistiginizda ulasamiyorsunuz, hastasi olup parayi bayilinca nasil ulasacaksiniz.
Valla bana yardim edin (sagolsun bir arkadas uzun uzun mesaj atmis, bilgi vermis) sizin de akliniza bir sey geliyor mu? Dogru duzgun, hastasina guven veren, ilgili bir doktor ve cok iyi bir lab.a sahip klinik ariyorum.
Yurtdisinda yasiyorum, Ocak sonunda turkiyedeyim.

Edit: bi tanesini unutmusum, onu da ekleyeyim. Kendisinin yurtdisinda sadece kontrol klinigi var, turkiyede yumurta toplama ve transfer yapiyor. Mail ile yurtdisinda yasadigimi soyluyorum, tedavi icin turkiyeye gelecegimi soyluyorum 3500 euro diyor, ayni gun Turkiye’de bir arkadasim fiyat aliyor ona da 5300 tl diyor.

Subat ayinda tedaviye allah izin verirse baslayacagim.
Para kolay kazanilmiyor arkadaslar. Paradan daha da onemli umutlarimiz ve sagligimiz. Sonucta bir suru yumurta toplanacak, kac tane toplandiysa o kadar ay vucut yaslaniyor. Kanser riski, kist vs. den bahsetmiyorum bile.

Son düzenleme:
Canım benim okadar haklisinki her söylediğine imzami atarım bütün heryer paracı olmuş bizim duygularımızla oynuyorlar resmen
Bizi hastaları olarak değilde para olarak görüyorlar sadece kimsede merhamet kalmamış

Hele bide sen gurbetcisin ya yurtdışından geliceksin euro lar havalarda uçuşur yolup bitirene kadar ugraşirlar ...
Allah yardımcımız olsun bu yolda
valla başka kimsemiz yok ondan başka

Canim haklisin ama o dedigin ulasamadigin doktorlarla bence hic tedaviye baslama soyle birsey yuzyuze gorusmeni tavsiye ederim ben. Yurtdisindasin sanirim tedavini ist dusunuyorsun muhtemelen bence tedvi once ist on gorusme icin gelmeni tavsiye ederim. Yuzyuze gorustugunde daha netlesirsin diye dusunuyorum

Cok dogru soyluyorsun tatlim ama esim burada kalacak. Burada da kimsemiz yok ki hem utu yapsin hem evi temizlesin hem yemekle ilgilensin. Esim yapar ama o cok yogun calisiyor ki bu yuzden ona yuk cikartmak istemiyorum karar verip biriyle baslayacagiz ama ciddi yazili belgeler ve yaparlarsa hizmet listeleriyle alakali imzali evraklar vs. alacagim.
Biz sansliyiz yine az cok paramiz var da millet kredi cekip, maasinin yarisini ona yatirip bir de yonlendirilmeyip tum umutlarindan ve sagligindan oluyor. Ben en cok onlar icin uzulup sinirleniyorum

Canim bende senin gibi cok arastirdim en guvenli ve herzaman ulastigim hic bir sikinti supheyle karsilasmadigim bi doktor istersen emsey hastanesi nesrin bastugu da bir ara yada git kesinlikle cani gonulden tavsiyemdir istanbul disindan bir suru hastasi geliyor kinakliyolar tedavi boyunca ve hepside memnundu bende oyle rabbimin ve hocamin sayesinde ilk defada olsu yavruma kavustum bide dondurulmuslarim var istersen bi arastir derim

Selam kızlar
İgneleri kullandım 10 gün boyunca ve dün Yumurta toplama işlemi yapıldı şubat ayında transferim yapılcak. Bugun hastaneden aradılar 50 tane yumurta topandı 40 tanesi olgun yumurtaydı bu 40 olgun yumurtanin icine 1er tane sprem enjekte ettik 29 tanesi dölendi 5 gün takip edicez 5.günün sonunda dondurcaz hepsini dedi . Size sorum şu 50 tanr yumurta toplanması normalmidir acaba

Dogru soyluyorsun canım. Peki arastirdigin yerler varmi? Kafana yatan bi yer mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…