2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Peki bilmiyordum ama nasıl kaldıracağım yazdığımı

Kızlar benim doktorumun semineri var cumartesi ücretsiz hemde gidin derim, Medicalpark Göztepede, instagramından paylaşmış bakabilirsiniz dr.aynurersahin hesabının adı

Kuzummmm çok üzüldüm senin adına geçen sene Aralık ayında beraberdik nickim ilaymilya idi bu sene pozitif olunca senin sonucuna çok sevinmistim hayırlısı güzelim rabbim hayırlı olanı hayırlı zamanda nasip etsin desene sonraki tedavi de aynı zamanda denk gelecek rabbim bu defa kucagimiza alacağımız evlatlar nasip etsin inşallah hepimize

Hayırlı olsun canım insallah güzel haberler alırsın umudunu kaybetme Allah bize de bebisler nasip edecek inşallah ☺

Merhaba kızlar,
Bende 2 kez tüp bebek yaptım ikincisini 2014 yılında yapmıştım, şimdi 3. denemeyi ilkbahar da Mart Nisan ayı gibi düşünüyoruz. inş bu defa olur, bizim erkek kaynaklı problemimiz sayı, morfoloji, ileri hızlı hareketli olumsuz herşey var yani

hatırladım cnm seni Rabbim daha bizlere nasip etmedi diğer topiklerdeki arkadaşlar kucagına bile aldı yavrularını. inş bizde bu sefer mutlu hbri alacagz ve saglıkla dvm edecek. sadece mutlu hbri almakta yetmıyormus bzm bu seferkı mutlulugmz 2 gun sürdü işte.
sen nerde tedavi olmayı planlıyorsun

Kizlar bende doktorumla görüştüm 2. Deneme için beklemem gerek yok dedi adet olunca gel dedi. Ocak ayında bende sizinleyim sanırım
sıfırdan mı başlayacaksn cnm dondurulmuş embrıyo transferimi olacaksın? benim hiç dondrulmusum olmuyor 2 tüp bebektede sıfırdan başladım. bu 3. olacak 2 ay ara vermem gerekıyormus en az

sıfırdan mı başlayacaksn cnm dondurulmuş embrıyo transferimi olacaksın? benim hiç dondrulmusum olmuyor 2 tüp bebektede sıfırdan başladım. bu 3. olacak 2 ay ara vermem gerekıyormus en az
2 tane var canım dondurulmuş. Neden 2 ay ara vereceksin öncekiler düşük mu olmuştu.eğer öyleyse rahmin dinlenmesi daha faydalı olur insalla mutlu haberler alırsın dualarımdasiniz herzaman

Senin sorunun neydi canım. Benim yumurta rezervi az fsh yüksek. Nerde tedavi görüyorsun yaş kacti

Geçmiş olsun canım insallah bütün zorlukları atlatirsin en kisa zamanda Allah kucağını bebislerle doldurur
Umudunu kaybetme herseyin hayirlisi canim

Hayırlısı buymuş kuzum daha sınavımız devam ediyor zamanı gelmemiş daha inşallah rabbim bize de nasip eder hayırlısı ile en kısa zamanda ben yine aynı merkezde denemeyi düşünüyorum hatay mozaik tüp bebek merkezinde çünkü dr dan memnunum sen nerde yaptiracaksin dondurulmuş var mı senin

Selam tüp bebek icin arastirma yaparken okudum mesajini bekli az da olsa destek olurum diye yaşadıklarımı yazma istegi dogdu icime 35 yasindayim 6 senelik evliyim 5 senedir de yavruma kavusmak icin bi care dolasiyorum doktor dokror bizde elle tutulur hic bir sorun yok ama nasip iste 3 yillik evliydim tedavisiz kendiliğinden hamile kaldim ama 2 aylikti kalp atisi durdu vr kurtaj oldum yani senin yasadiklarini bende yasadim ama sonrasida var ne yazikki 7 ay once tedavi sonucu femera diyebi hap vermisti doktor onunla tekrar hamile kalmistim ve babam anid3n fanalasti ve ben hamileydim ama malesef hem babami hem bebeğimi kaybettim ama rabbim sana oyle bi sabir guc veriyorki tevekkül ediyorsun sabrediyorsun yani sana anlatmak isyedigim su pes etme biz bu dunyaya imtihan icin geldik ve bizimde imtihanımiz buynus demekki sonra hayat d3vam ediyordu tekrar tekrar doktora gittim iki asilama yaptirdim ve malesef onlarda turmadi ama yinede icimde hep bi umut var cunku inaan nefes aldigin surece umudun bitmez simdi tup bebek tedavisine basliyacagiz rabbim ne yazdiysa nasibimizde ne varsa onu göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…