- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Peki bilmiyordum ama nasıl kaldıracağım yazdığımıLütfen sitede 29 Kasım 2017'de tüm üyelere bildirim olarak gönderilmiş şu uyarıyı okuyunuz:
Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
Bende 2018 de tekrar deniyecem inşallah hayırlısı ile mart Nisan gibi düşünüyoruz eşim Ocak ayında tedavisine başlayacak dr 3 aylık tedavi verecek inşallah iyi gelişme olursa mart Nisan da tüp bebek macerası tekrar başlayacak korku var ama çokta umutsuzum boşa kürek çekiyoruz gibime geliyorbakalım hayırlısı olsun hepimiz için var mı aranızda mart Nisan ayını bekleyen
Bende 2018 de tekrar deniyecem inşallah hayırlısı ile mart Nisan gibi düşünüyoruz eşim Ocak ayında tedavisine başlayacak dr 3 aylık tedavi verecek inşallah iyi gelişme olursa mart Nisan da tüp bebek macerası tekrar başlayacak korku var ama çokta umutsuzum boşa kürek çekiyoruz gibime geliyorbakalım hayırlısı olsun hepimiz için var mı aranızda mart Nisan ayını bekleyen
Kuzummmm çok üzüldüm senin adına geçen sene Aralık ayında beraberdik nickim ilaymilya idi bu sene pozitif olunca senin sonucuna çok sevinmistim hayırlısı güzelim rabbim hayırlı olanı hayırlı zamanda nasip etsinmerhaba cnm benm daha birkaç gün önce 2. tüp bebek denemem kimyasal oldu suan adet olmayı beklıyrm. hiç dondurlmusumda yok bızımde tekrar tedavıye baslamamız en erken mart nısanı bulur galıba. ıns bu sefer elimiz kolu dolu döneriz tedavılerden
Haklısın cnm hepimiz mutlu haberler veririz inşallah aminnnnBurda umutsuzluk yok canim umudun olsun allah hayirlisi ile verecektir burdan birbirimize destek olucaz sevgiler:))
Mrh.ins guzel haberler verirsiniz.ben 2hafta önce ikizlerimi kaybettim 4.5aylik.yücel karamani arstirmistim zamanin da.nasil bi yontem uyguluyo surec nasil devam ediyor.bide ucret konusunda bilgi verirseniz cok sevinirimBen bruksel tup bebek merkezi yucel karaman simdilik cok memnunum ist. Da
Hayırlı olsun canım insallah güzel haberler alırsın umudunu kaybetme Allah bize de bebisler nasip edecek inşallah ☺Bende 2018 de tekrar deniyecem inşallah hayırlısı ile mart Nisan gibi düşünüyoruz eşim Ocak ayında tedavisine başlayacak dr 3 aylık tedavi verecek inşallah iyi gelişme olursa mart Nisan da tüp bebek macerası tekrar başlayacak korku var ama çokta umutsuzum boşa kürek çekiyoruz gibime geliyorbakalım hayırlısı olsun hepimiz için var mı aranızda mart Nisan ayını bekleyen
Çok geçmiş olsun canım Allah bida yasatmasinMrh.ins guzel haberler verirsiniz.ben 2hafta önce ikizlerimi kaybettim 4.5aylik.yücel karamani arstirmistim zamanin da.nasil bi yontem uyguluyo surec nasil devam ediyor.bide ucret konusunda bilgi verirseniz cok sevinirim
hatırladım cnm seni Rabbim daha bizlere nasip etmedi diğer topiklerdeki arkadaşlar kucagına bile aldı yavrularını. inş bizde bu sefer mutlu hbri alacagz ve saglıkla dvm edecek. sadece mutlu hbri almakta yetmıyormus bzm bu seferkı mutlulugmz 2 gun sürdü işte.Kuzummmm çok üzüldüm senin adına geçen sene Aralık ayında beraberdik nickim ilaymilya idi bu sene pozitif olunca senin sonucuna çok sevinmistim hayırlısı güzelim rabbim hayırlı olanı hayırlı zamanda nasip etsindesene sonraki tedavi de aynı zamanda denk gelecek rabbim bu defa kucagimiza alacağımız evlatlar nasip etsin inşallah hepimize
sıfırdan mı başlayacaksn cnm dondurulmuş embrıyo transferimi olacaksın? benim hiç dondrulmusum olmuyor 2 tüp bebektede sıfırdan başladım. bu 3. olacak 2 ay ara vermem gerekıyormus en azKizlar bende doktorumla görüştüm 2. Deneme için beklemem gerek yok dedi adet olunca gel dedi. Ocak ayında bende sizinleyim sanırım
Amin canm.sagolÇok geçmiş olsun canım Allah bida yasatmasin
2 tane var canım dondurulmuş. Neden 2 ay ara vereceksin öncekiler düşük mu olmuştu.eğer öyleyse rahmin dinlenmesi daha faydalı olur insalla mutlu haberler alırsın dualarımdasiniz herzamansıfırdan mı başlayacaksn cnm dondurulmuş embrıyo transferimi olacaksın? benim hiç dondrulmusum olmuyor 2 tüp bebektede sıfırdan başladım. bu 3. olacak 2 ay ara vermem gerekıyormus en az
Senin sorunun neydi canım. Benim yumurta rezervi az fsh yüksek. Nerde tedavi görüyorsun yaş kactisıfırdan mı başlayacaksn cnm dondurulmuş embrıyo transferimi olacaksın? benim hiç dondrulmusum olmuyor 2 tüp bebektede sıfırdan başladım. bu 3. olacak 2 ay ara vermem gerekıyormus en az
Geçmiş olsun canım insallah bütün zorlukları atlatirsin en kisa zamanda Allah kucağını bebislerle doldururMerhaba kızlar,
Bende 2 kez tüp bebek yaptım ikincisini 2014 yılında yapmıştım, şimdi 3. denemeyi ilkbahar da Mart Nisan ayı gibi düşünüyoruz. inş bu defa olur, bizim erkek kaynaklı problemimiz sayı, morfoloji, ileri hızlı hareketli olumsuz herşey var yani
İnşallah cnm benim inşallah rabbim hepimize nasip etsin aminnnnHayırlı olsun canım insallah güzel haberler alırsın umudunu kaybetme Allah bize de bebisler nasip edecek inşallah ☺
Hayırlısı buymuş kuzum daha sınavımız devam ediyor zamanı gelmemiş daha inşallah rabbim bize de nasip eder hayırlısı ile en kısa zamanda ben yine aynı merkezde denemeyi düşünüyorum hatay mozaik tüp bebek merkezinde çünkü dr dan memnunum sen nerde yaptiracaksin dondurulmuş var mı seninhatırladım cnm seni Rabbim daha bizlere nasip etmedi diğer topiklerdeki arkadaşlar kucagına bile aldı yavrularını. inş bizde bu sefer mutlu hbri alacagz ve saglıkla dvm edecek. sadece mutlu hbri almakta yetmıyormus bzm bu seferkı mutlulugmz 2 gun sürdü işte.
sen nerde tedavi olmayı planlıyorsun
Selam tüp bebek icin arastirma yaparken okudum mesajini bekli az da olsa destek olurum diye yaşadıklarımı yazma istegi dogdu icime 35 yasindayim 6 senelik evliyim 5 senedir de yavruma kavusmak icin bi care dolasiyorum doktor dokror bizde elle tutulur hic bir sorun yok ama nasip iste 3 yillik evliydim tedavisiz kendiliğinden hamile kaldim ama 2 aylikti kalp atisi durdu vr kurtaj oldum yani senin yasadiklarini bende yasadim ama sonrasida var ne yazikki 7 ay once tedavi sonucu femera diyebi hap vermisti doktor onunla tekrar hamile kalmistim ve babam anid3n fanalasti ve ben hamileydim ama malesef hem babami hem bebeğimi kaybettim ama rabbim sana oyle bi sabir guc veriyorki tevekkül ediyorsun sabrediyorsun yani sana anlatmak isyedigim su pes etme biz bu dunyaya imtihan icin geldik ve bizimde imtihanımiz buynus demekki sonra hayat d3vam ediyordu tekrar tekrar doktora gittim iki asilama yaptirdim ve malesef onlarda turmadi ama yinede icimde hep bi umut var cunku inaan nefes aldigin surece umudun bitmez simdi tup bebek tedavisine basliyacagiz rabbim ne yazdiysa nasibimizde ne varsa onu göreceğiz@egy acım zaten çok taze. Bilmiyorum ne unutturur. 29 yaşında yim 3.5 yıllık evliyim. Tüp bebekti , ilk denemede tuttu . Kalp atışını duyduk . Bir erkek bebekti . Aniden bir kanama ile hastahaneye yattım bu çarşamba . Kanama nin çocukla alakası yok vajinada denildi , gerekli iğne ilaç yapilfi serum takildi . Ama kurtaramadik . Cuma gecesi hastahanede kaybettim onu . Eşim herşeye şahit oldu . Onu gördü. O gece sabah olmadı . Cuma günü de kalan parçalar için kürtaj oldum . Ömrü bu kadarmış nasip değilmiş. Cinsiyeti tahminen kızdı. Hep kızım diye sevdim onu . Hayırlısı diye dua etmiştim hep hayırlısı buymuş . Sebep bilinmiyor henüz . Bebek patoloji ye gönderildi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?