- 20 Nisan 2017
- 3.134
- 7.327
- 158
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Evet acilar insani daha da guclu yapiyor rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah hepimiz hayirli haberleri burdan verelim nasipse insallahM Maviyagmur insan dayanamam dediği herşeye dayanıyor . Aklıma geldiğinde içimden ben dayanamam yıkılır im diye geçirirdim . Rabbim başıma verdi . Dayanamam dediğim herşeye öyle dayandım ki. Sabrını da verdi . Öldürmedi güçlendirdi hep . Pes etmedim kesinlikle . Yaşadım evet çok acıydı ve bir gerçek var ki bundan sonraki gebeliklerim de hep korku ile acaba mi ile geçecek ama istiyorum . Rabbim bir zaman verdi ben o zamanı bilmiyorum . Ama elbet bizlerin de yavruları olacak . Olmasa da ona da eyvallah . Ama ben elimden geleni yapmak istiyorum . Henüz doktorla görüşmedim ama dondurulmuş embriyo ile tekrar deneyeceğim .
Cnm bende rezerv düşük amh 1.8 ama 6-7 yum oluşıyr yumurta kalitesiz mi bilmyrm belki doktr artık bununla ilgili de bir yorm yapar.birde iki yumurtada da 1.5 cm kdr cikolata kisti var. Eşimde de morf %2. Yani bütün problmler parca parca birleşyr diyor doktrlar. İlk denemem negatf oldu ikincisi kimyasal gebelk. Gecen hafta öğrendm daha kimyasal oldgnu. Kasımda transfer olmustm. Dondrlmusum olmadgı için sıfırdn tedavi hormon alacagm için 2 adet dönemi gecsin istyrlar. Vücut toparlasn diye. İlkini bahceci fulya. İkincisini Şişli memorialda denedim. Memorialsa dvm etmeyi düşünyrm yasım 302 tane var canım dondurulmuş. Neden 2 ay ara vereceksin öncekiler düşük mu olmuştu.eğer öyleyse rahmin dinlenmesi daha faydalı olur insalla mutlu haberler alırsın dualarımdasiniz herzaman
Bnm dondrulmus hiç olmadı 2 tedavimde de embriyolar cok ii gelişemiyr ancak bir tane transfer için kalıyor. O yüzden hep sıfırdan başlıyrm işin zor kısmı da bu. Şişli memorailda yaptrdm cnm oraya dvm ederm bı denemede deHayırlısı buymuş kuzum daha sınavımız devam ediyor zamanı gelmemiş daha inşallah rabbim bize de nasip eder hayırlısı ile en kısa zamanda ben yine aynı merkezde denemeyi düşünüyorum hatay mozaik tüp bebek merkezinde çünkü dr dan memnunum sen nerde yaptiracaksin dondurulmuş var mı senin
Hayırlısı olsun güzelim bendede dondurulmuş kalmıyor hatta 3.denemede dondurulmuşu bırak transfere bile gidemedik sende biliyorsunBnm dondrulmus hiç olmadı 2 tedavimde de embriyolar cok ii gelişemiyr ancak bir tane transfer için kalıyor. O yüzden hep sıfırdan başlıyrm işin zor kısmı da bu. Şişli memorailda yaptrdm cnm oraya dvm ederm bı denemede de
Hakkında hayırlısı olsun canım yeter ki umudunu kaybetme sabri sonu selametdir ☺Cnm bende rezerv düşük amh 1.8 ama 6-7 yum oluşıyr yumurta kalitesiz mi bilmyrm belki doktr artık bununla ilgili de bir yorm yapar.birde iki yumurtada da 1.5 cm kdr cikolata kisti var. Eşimde de morf %2. Yani bütün problmler parca parca birleşyr diyor doktrlar. İlk denemem negatf oldu ikincisi kimyasal gebelk. Gecen hafta öğrendm daha kimyasal oldgnu. Kasımda transfer olmustm. Dondrlmusum olmadgı için sıfırdn tedavi hormon alacagm için 2 adet dönemi gecsin istyrlar. Vücut toparlasn diye. İlkini bahceci fulya. İkincisini Şişli memorialda denedim. Memorialsa dvm etmeyi düşünyrm yasım 30
İnş bu son tedavimiz olur cnm yüzümüz güler bu sefr. 3 yıllık evliym 2 yıldr istyrz bebişi. Sen?Hayırlısı olsun güzelim bendede dondurulmuş kalmıyor hatta 3.denemede dondurulmuşu bırak transfere bile gidemedik sende biliyorsunne diyelim tek olsun bizim olsun hem gerçi belli olmaz belki bu denemelerde dondurulmuş kalır onlarıda kardeş için deneriz hiç fena değil aslında gerçi valla dondurulmuşu es geçtim hayırlısı ile transfere gidebiliyim ve minnak tutunsun daha nee şaka bi yana rabbim hepimizin nasip etsin inşallah hayırlısı ile sen. Kaç yıllık evlisin cnm
Toparlanıp dvm edeyrz cnm istemekten vazgecilecek birşey degil ki evlat. İnş bizlerde emeklerimizn karsılıgını alacagzHakkında hayırlısı olsun canım yeter ki umudunu kaybetme sabri sonu selametdir ☺
Canim benim ilk denemem olacagi icin gittim tum test sonuclarimi hsg falan götürdüm hepsini inceledi. Daha sonra muayene etti. Hicbir sorun gorunmuyor bunlara bakarsam bi problem olmadigini gayet guzel oldugunu soyledi. Tup bebeğe baslayalim dedi. Igneleri yazdi bi rcete verdi ben ist disindan gitmistim. Takiplerimi buradaki doktorum yapicak adetin ikinci gunu git dedi doktoruma. Daha sonra yumurta toplama ve transfer icin geliceksin sadece dedi. Ve islemler anestezili olucak. Transferi ben anestezili istedim bu arada. Ucret de 5700+ilaclar tabi benim doktorumun referansi ile gittigim icin inditim yapildi normaldr 6000 civari biseymis sanirimMrh.ins guzel haberler verirsiniz.ben 2hafta önce ikizlerimi kaybettim 4.5aylik.yücel karamani arstirmistim zamanin da.nasil bi yontem uyguluyo surec nasil devam ediyor.bide ucret konusunda bilgi verirseniz cok sevinirim
İnşallah cnm aminnn cnm ben de Ağustos ayında 7 yılımı bitirdim 8.yıla girdim yaş 27 19 yaşında evlendim ve biz hemen çocuk istedik benim eşim biraz cins 2.ay olmayınca kendi kendine dr.a gitti azosperm olduğunu öğrendikİnş bu son tedavimiz olur cnm yüzümüz güler bu sefr. 3 yıllık evliym 2 yıldr istyrz bebişi. Sen?
Cok erken yasta mücadeleye başlamıssınz cnm stresi de cok olmusttr okdr yıl. Herkesin hikayesinde ayrı zorluklar var inş bizlerinde kucakları dolacak bukdr emege duaya Rabbim bizi geri cevirmeyecek inşİnşallah cnm aminnn cnm ben de Ağustos ayında 7 yılımı bitirdim 8.yıla girdim yaş 27 19 yaşında evlendim ve biz hemen çocuk istedik benim eşim biraz cins 2.ay olmayınca kendi kendine dr.a gitti azosperm olduğunu öğrendiktamda cicim aylarında sanki içine doğmuş gibi
Cvp verdiğin cok teşekkür ederim.benim 1tane oglum var.devlette anlaşması yoktur zaten orasinin herlde.fiyat degisir mi acaba.zaten daha 2hafta oldu bebebklerim gideli.kendimi toparlamam lazım.maddi yönden de çok gitti zaten.hayırlısı olsun ins hepimiz için.ne asamadasin simdiCanim benim ilk denemem olacagi icin gittim tum test sonuclarimi hsg falan götürdüm hepsini inceledi. Daha sonra muayene etti. Hicbir sorun gorunmuyor bunlara bakarsam bi problem olmadigini gayet guzel oldugunu soyledi. Tup bebeğe baslayalim dedi. Igneleri yazdi bi rcete verdi ben ist disindan gitmistim. Takiplerimi buradaki doktorum yapicak adetin ikinci gunu git dedi doktoruma. Daha sonra yumurta toplama ve transfer icin geliceksin sadece dedi. Ve islemler anestezili olucak. Transferi ben anestezili istedim bu arada. Ucret de 5700+ilaclar tabi benim doktorumun referansi ile gittigim icin inditim yapildi normaldr 6000 civari biseymis sanirim
Evet canim devletle anlasmasi yok. Once kendini toparla canim ins hersey guzel olucak. Ben suan adetimi bekliyrm 12 13 gun falan var adetime ikinci gunu gidicem doktoruma bakalim ins hayirlisi olur hepimiz icinCvp verdiğin cok teşekkür ederim.benim 1tane oglum var.devlette anlaşması yoktur zaten orasinin herlde.fiyat degisir mi acaba.zaten daha 2hafta oldu bebebklerim gideli.kendimi toparlamam lazım.maddi yönden de çok gitti zaten.hayırlısı olsun ins hepimiz için.ne asamadasin simdi
İnşallah Rabbim herkesin yardımcısı olsun.senin icn de hayırlısı olsun.bayag beklerim zaten yeniden başlamak icinEvet canim devletle anlasmasi yok. Once kendini toparla canim ins hersey guzel olucak. Ben suan adetimi bekliyrm 12 13 gun falan var adetime ikinci gunu gidicem doktoruma bakalim ins hayirlisi olur hepimiz icin
Aynen cnm herkesin hikayesinde türlü türlü zorluklar var rabbim sonunu güzel eylesin inşallah hepimiz için rabbim çok aratmadan nasip etsin inşallahhhhCok erken yasta mücadeleye başlamıssınz cnm stresi de cok olmusttr okdr yıl. Herkesin hikayesinde ayrı zorluklar var inş bizlerinde kucakları dolacak bukdr emege duaya Rabbim bizi geri cevirmeyecek inş
Bende nisan da yaptıracağım Rabbim izin verirse pazartesi görüşmeye gideceğimBende 2018 de tekrar deniyecem inşallah hayırlısı ile mart Nisan gibi düşünüyoruz eşim Ocak ayında tedavisine başlayacak dr 3 aylık tedavi verecek inşallah iyi gelişme olursa mart Nisan da tüp bebek macerası tekrar başlayacak korku var ama çokta umutsuzum boşa kürek çekiyoruz gibime geliyorbakalım hayırlısı olsun hepimiz için var mı aranızda mart Nisan ayını bekleyen
SüpersinnnnnnBurda umutsuzluk yok canim umudun olsun allah hayirlisi ile verecektir burdan birbirimize destek olucaz sevgiler:))
Allah yar ve yardımcımız olsun inşallahSelam tüp bebek icin arastirma yaparken okudum mesajini bekli az da olsa destek olurum diye yaşadıklarımı yazma istegi dogdu icime 35 yasindayim 6 senelik evliyim 5 senedir de yavruma kavusmak icin bi care dolasiyorum doktor dokror bizde elle tutulur hic bir sorun yok ama nasip iste 3 yillik evliydim tedavisiz kendiliğinden hamile kaldim ama 2 aylikti kalp atisi durdu vr kurtaj oldum yani senin yasadiklarini bende yasadim ama sonrasida var ne yazikki 7 ay once tedavi sonucu femera diyebi hap vermisti doktor onunla tekrar hamile kalmistim ve babam anid3n fanalasti ve ben hamileydim ama malesef hem babami hem bebeğimi kaybettim ama rabbim sana oyle bi sabir guc veriyorki tevekkül ediyorsun sabrediyorsun yani sana anlatmak isyedigim su pes etme biz bu dunyaya imtihan icin geldik ve bizimde imtihanımiz buynus demekki sonra hayat d3vam ediyordu tekrar tekrar doktora gittim iki asilama yaptirdim ve malesef onlarda turmadi ama yinede icimde hep bi umut var cunku inaan nefes aldigin surece umudun bitmez simdi tup bebek tedavisine basliyacagiz rabbim ne yazdiysa nasibimizde ne varsa onu göreceğiz
Hayırlısıolsun cnm ilk deneme mi olacak yaş kaç özel değilse sorun ne bizde yeni yıldan bikaç gün sonra gidecez eşim kendi tedavisine başlayacak hayırlısı ile inşallahBende nisan da yaptıracağım Rabbim izin verirse pazartesi görüşmeye gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?