2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Canim masallah çok iyi yumurtan olmus:) pko mu var sende

Dogru soyluyorsun canım. Peki arastirdigin yerler varmi? Kafana yatan bi yer mesela.
Kafama hic bir yer yatmadi desem yeridir canim ya ama evde kendimiz yapamayacagimiz icin mecburen “en iyiler” denenlerden birinde karar verdik. Bahceci umutta.
Kuzenim de orda yaptirmisti, ilk denemesinde tutturdu iki haftaya sezeryanla bebisimizi alacaklar. O da biraz etkiledi beni, bahcecide yaptir ben memnun kaldim vs. dedi. Onun doktoru ile devam edecegim artik hayirlisi ne olacaksa nisan sonu gibi belli olur. Subatta ilaclara baslayacagim.

Hangi yerler arasinda kaldin canim. Sorunun neyse ona gore karar verebilirsin o konuda hangi merkez daha iyise o yonde ilerleyebilirsin bence.
Bahçeci de Ebru hn ile görüştüm, olumlu idim Burda olumsuz yorumları okuyunca fikrim değişti biraz. Memorial Semra hanım ile bu haftaiçi görüşeceğim. İkisi arasında karar vereyim diyorum. Birde Memorial Cem bey ile görüştüm ama o çok aklıma yatmadı. Hemen başlayalım vs dedi. İlk denemede şansın çok yüksek olduğunu söyledi. Tabi endişelerim çok sonuçta sayı çok az morfoloji düşük. Tüp bebek için bunu çok sorun etmiyorlar ama bundan kaynaklı da düşük olmuyor mu?

Allah yavrusuna kavuştursun inş.. hangi doktor ile başladı. Onda problem neydi acaba?

Canim bahceci nin iyi oldugunu duydum ama tabi ben gitmedim.mustafa bahceci iyi diye biliyrm ben. Ben bruksel tup bebek merkezinde baslicam tedaviye on gorusme yaptim yucel karaman doktorum cok iyi tecrubeli bir doktor bende cok arastirma yaptim. Bu konularda kime guvenirsen onla devam et derim cunku tedaviyi gorecek olan sensin yonlendirme yapmak istemiyrm cok ins istedigin gibi birini bulursun

Kızlar bende bahçeci fulya dan randevu aldım.26 aralıkta gidiyorum.2018 de ocaktan itibaren fiyatlar artmış.Ben güvenç karlıkaya ya randevu aldım .Kendisi hakkında çok iyi şeyler okudum..Tüp bebekte ödülleri olan bir doktor.

Canim masallah çok iyi yumurtan olmus:) pko mu var sende
Allaha şükür hiç bir kistim yok tertemiz 28gunde 1 adet oluyorum fazlasıyla düzenli bi adetim var hormonlarımda amh degerlerim de gayet iyi sadece eşimde ileri hızlı sperm sorunu var okadar. 3 yıllık evliyim yaşımda 23 . 1 normal yolla hamilelik yaşadım 12.haftada kalbi durdu. 2 tanede aşılama yaptırdım tutmayınca özel hastanede tüp bebeğe yöneldik.

Oozaman cok iyi canim yasinda cok genc. Bence olmamasi icin hicbi neden yok ins olucak .transfer nezaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…