- 10 Ocak 2017
- 121
- 80
- 98
- 34
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Canim ben hala adeti bekliyrm agrilarim var bugun falan olmam gerekiyordu ama olmadim yarin olurum diye dusunuyrm. Eger olursam persembe ins baslicam bakalim. Sen ne yaptin?
valla bilmiyrm canim ben olucam gibi agrilarim var tabi olmazsam aurpriz olur hatta super olur:)seninde guzel baslamis gorusmelerin sonucuda ins guzel olur canim. Ee peki adet nezaman?belki bakarsın adetin gelmez 9 ay kadar bellimi olur bir arkadaşım tüp bebek için adetini beklerken hamile kalmıştı :) canım ben hem osman develioğluna hemde fakülteye gittim buarada evet uludağ üniversitesindede tüp bebek bölümü varmış telefonla ulaşamayınca bastım gittim :) randevu aldım hemende verdiler şansıma art tüp bebek osman hoca tahlillere bakarak sana ne tüp bebek nede aşılama yaparım dedi gerek yok dedi kendiliğinden olur dedi bir kaç ilaç desteği ile dedi birde üzerine sen hiç tedavi görmemişsinki dedi :) sonra fakülte doktoru tahlilleri inceledi üzerine 8 tüp kan verdim şeker yüklemesi yapıldı eşimden sperm tahlili tekrar istendi yani varken yine istemeleri acayip süreci boşu boşuna uzatıyorsunuz dedim :) tamam dedi hemen tedaviye başlıyacağız dediler şansım yine yaver gitti bir kaç ay fakülteye gideceğim şimdi reglimi bekliyorum regli olduğumda başlayacağız çok hızlı gelişti ama güzel oldu :)
Merhabalar kızlar. Yardıma ihtiyacım var ..
Normal koşullarla anne olma şansım olmadığı için çocuk olayını tamamen kapatmıştık eşimle. Ama bu sene Nihayet karar verdik kısmetse mayıs ayında tüp bebek demeye karar verdik.ilk zamanlardaki düşüncemiz en azından bir kere deneyelim olursa ne mutlu bize dünyanın en güzel duygusu olduğuna inandığımız anne baba olma mutluluğunu yaşayacağız bizimde bir evladımız olacak ama olmazsa da nasip değilmiş diyip hayatımıza devam edeceğiz diye sözleştik .. Diyeceksinizki sorun nerde . Sorun Şu ki bende korku başladı tup bebek uygulaması sonucunda negativ derlerse ne olacak ..düşüncesi bile beni simdiden bu kadar uzuyorsa sadece bu yüzden hiç denemesem mi diye düşünmeye başladım. Kimseyle konusamiyorsunuz cunki sizi anlamiyorlar herkese cok basit geliyor yasamayan bilmez olayi.Ne dersiniz lütfen yardım edin.
valla bilmiyrm canim ben olucam gibi agrilarim var tabi olmazsam aurpriz olur hatta super olur:)seninde guzel baslamis gorusmelerin sonucuda ins guzel olur canim. Ee peki adet nezaman?
Canim once karamsar duygularini bi kenara at bence. Cunku bu tedavi zorlu bi surec olucak ve pozitif olmak seni1-0 one gecirir. Ve soyle dusun hic baslamasammi diyorsun ya hic baslamazsan zaten olmicak ama baslarsan bi sansin var ve sen bunu tepmis oluyorsun. Olduda negatif oldu diyelim zaten yoktu diyr dusuniceksin ve bu herkesin basina gelen seyler. Insanlar 9. Denemede tutuyr dusun ne mucadeleler veriyorlar. Benve pes etmemelisinizMerhabalar kızlar. Yardıma ihtiyacım var ..
Normal koşullarla anne olma şansım olmadığı için çocuk olayını tamamen kapatmıştık eşimle. Ama bu sene Nihayet karar verdik kısmetse mayıs ayında tüp bebek demeye karar verdik.ilk zamanlardaki düşüncemiz en azından bir kere deneyelim olursa ne mutlu bize dünyanın en güzel duygusu olduğuna inandığımız anne baba olma mutluluğunu yaşayacağız bizimde bir evladımız olacak ama olmazsa da nasip değilmiş diyip hayatımıza devam edeceğiz diye sözleştik .. Diyeceksinizki sorun nerde . Sorun Şu ki bende korku başladı tup bebek uygulaması sonucunda negativ derlerse ne olacak ..düşüncesi bile beni simdiden bu kadar uzuyorsa sadece bu yüzden hiç denemesem mi diye düşünmeye başladım. Kimseyle konusamiyorsunuz cunki sizi anlamiyorlar herkese cok basit geliyor yasamayan bilmez olayi.Ne dersiniz lütfen yardım edin.
Ee napicaksin peki kullanman gerekicek dimivalla ben adet olamadım bir türlü kahverengi bir kaç gün akıntım oldu doktora anlattım tam sökülememişsin dedi adetten saymadı ilaçta kullanmak istemiyorum aslında evde tarlusal var ama daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum
Canim once karamsar duygularini bi kenara at bence. Cunku bu tedavi zorlu bi surec olucak ve pozitif olmak seni1-0 one gecirir. Ve soyle dusun hic baslamasammi diyorsun ya hic baslamazsan zaten olmicak ama baslarsan bi sansin var ve sen bunu tepmis oluyorsun. Olduda negatif oldu diyelim zaten yoktu diyr dusuniceksin ve bu herkesin basina gelen seyler. Insanlar 9. Denemede tutuyr dusun ne mucadeleler veriyorlar. Benve pes etmemelisiniz
Canım öncelikle hiç dert etme strese sokma kendini diyeceğim ama aynı sorun inan bana bu linkte dolaşan herkeste varRabbim ol der olur... Aslında bakma herşey vesile sebep derman sadece Rabbimde olacak olmasa bile Hamd olsun... sorun ne peki anlatmak istersen tabi
Öncelikle çok teşekkür ederim. Bizde bu düşünceyle başlama kararı aldık ve eşime olmazsa da üzülmeyeceğim diye söz verdim .Ama şimdiden uykularım kaçtı. Cunki bu kararı verirken eşinin ve benim yaşım gereği tek bir defa dedik .anlayacağınız ben şu koyvermeye başladım. Geçen seneye kadar normal yönden hamile kalabilirim umudu vardı. Allah yazdıysa olur diyordum.malesef geçen sene tüpler alındı.ve bu süreçte çok yıprandım .kusura bakmayın gerçekten yazarken bile nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorumCanim once karamsar duygularini bi kenara at bence. Cunku bu tedavi zorlu bi surec olucak ve pozitif olmak seni1-0 one gecirir. Ve soyle dusun hic baslamasammi diyorsun ya hic baslamazsan zaten olmicak ama baslarsan bi sansin var ve sen bunu tepmis oluyorsun. Olduda negatif oldu diyelim zaten yoktu diyr dusuniceksin ve bu herkesin basina gelen seyler. Insanlar 9. Denemede tutuyr dusun ne mucadeleler veriyorlar. Benve pes etmemelisiniz
Ee napicaksin peki kullanman gerekicek dimi
Aynen katiliyrm canim. Arkadason dedigi korkulari bende yasiyrm ama sonra diyrm olumsuz dusummek yok. Cunku oyle dusunursem hiv basa cikamam. Bu arada bodrum cokk guzel bi yer ordami yasiyordun daha once?Şahsen gittiğim bir bayan doktor hatta bodrum acıbademde kadın doğum doktoru çokta başarılı işinde bana kendisi anlattı sebepsiz infertilite tanısı konmuş 8 defa tüp bebek yapmış 9.cu tutmuş pes etme diyordu hep bana olacakkk diyordu hep sağ olsun çok pozitif bir doktordu keşke yine bodrumda yaşasak ...
Öncelikle çok teşekkür ederim. Bizde bu düşünceyle başlama kararı aldık ve eşime olmazsa da üzülmeyeceğim diye söz verdim .Ama şimdiden uykularım kaçtı. Cunki bu kararı verirken eşinin ve benim yaşım gereği tek bir defa dedik .anlayacağınız ben şu koyvermeye başladım. Geçen seneye kadar normal yönden hamile kalabilirim umudu vardı. Allah yazdıysa olur diyordum.malesef geçen sene tüpler alındı.ve bu süreçte çok yıprandım .kusura bakmayın gerçekten yazarken bile nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum
Canim ya bu kahve akintilar yerlesme kanamasida olabiliyr bence onve bi test yap ne olur ne olmaz ben cunku tedirgin oluyrm. Sen isini garantiye al ondan sonra ilavi istersen kullan derim benbekleyeyim diyorum ama iyimi eddiyorum bilmiyorum bilemedim sence napayım
Bence rahat olun once sonrasi allahin izniylr olur.yas kac bu arada?Öncelikle çok teşekkür ederim. Bizde bu düşünceyle başlama kararı aldık ve eşime olmazsa da üzülmeyeceğim diye söz verdim .Ama şimdiden uykularım kaçtı. Cunki bu kararı verirken eşinin ve benim yaşım gereği tek bir defa dedik .anlayacağınız ben şu koyvermeye başladım. Geçen seneye kadar normal yönden hamile kalabilirim umudu vardı. Allah yazdıysa olur diyordum.malesef geçen sene tüpler alındı.ve bu süreçte çok yıprandım .kusura bakmayın gerçekten yazarken bile nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum
Aynen katiliyrm canim. Arkadason dedigi korkulari bende yasiyrm ama sonra diyrm olumsuz dusummek yok. Cunku oyle dusunursem hiv basa cikamam. Bu arada bodrum cokk guzel bi yer ordami yasiyordun daha once?
Canim ya bu kahve akintilar yerlesme kanamasida olabiliyr bence onve bi test yap ne olur ne olmaz ben cunku tedirgin oluyrm. Sen isini garantiye al ondan sonra ilavi istersen kullan derim ben
Anladim canim ozamam kullanda beraber baslayalim hadiii:))Canım zaten bende öyle sandım hemen kan tahlili yaptırdım ama 0 çıktı
Tabikide olucak arada korkular gelsede yrnicez biz onlari heyytt:)) yeni yila bebislerimizle giricez insnereye kadar korkacağız korkmak yokkkk daha önce sen motive ediyordun olumsuz olma sakın olacakkk elbettt bebişlerimiz olacak İnşallahhhh.... Evet eşimin işi gereği 1 yıl bodrumdaydık yazı ayrı kışı apayrı güzel
İNŞALLAHHHHHHH :)Tabikide olucak arada korkular gelsede yrnicez biz onlari heyytt:)) yeni yila bebislerimizle giricez ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?