- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
şimdi başlasam 5 gün ilaç 10 gün içindede regli gelir ben sana her türlü yetişemiyorum :) sen başı tut arkandan tamam ozaman sirayla yapariz ayy heyecanlandim bak ins guzel olucak hersey:)
39 yaşındayım başladığımızda 40 olacağım eşim ise 51 yurt dışında yasıyorum ama türkiye istanbulda deneyeceğim . Oda ayrı bir sorum cunki iş nedeniyle herzaman gelebilme imkanımız yok sadece üç hafta iznimiz var. Ve bildiğim kadarıyla adetin 2 günü başlanıyor normalde her 25 günde bir adet oluyorum bazen 28 güne çıkıyor ama o günleride bir ay önceden hesaplayıp iş yerine izin tarihi vermek zorundayız. Şubat-2 ayında kontorele gideceğim öncelikle.kafamdaki sorulara iyi gelir diye düşünüyorum tabi ozamana kadar korkularımı yenemeyip vazgeçmezsemBence rahat olun once sonrasi allahin izniylr olur.yas kac bu arada?
Tamm ozaman sirayla ayy heyecanlandim bak.ins guzel olucak hersey:)şimdi başlasam 5 gün ilaç 10 gün içindede regli gelir ben sana her türlü yetişemiyorum :) sen başı tut arkandan geliyorum
Tamm ozaman sirayla ayy heyecanlandim bak.ins guzel olucak hersey:)
Vazgecme canim.sonra icinde pismanlik olarak kalmasin acaba olurmuydu diye kafani kurcalarsin sonra. Denemeden basaramazsin. Yasida sorun etme kkmlar kac yaslarinda hamile kalıyorlar. Once inan.allah yardim eder ins.39 yaşındayım başladığımızda 40 olacağım eşim ise 51 yurt dışında yasıyorum ama türkiye istanbulda deneyeceğim . Oda ayrı bir sorum cunki iş nedeniyle herzaman gelebilme imkanımız yok sadece üç hafta iznimiz var. Ve bildiğim kadarıyla adetin 2 günü başlanıyor normalde her 25 günde bir adet oluyorum bazen 28 güne çıkıyor ama o günleride bir ay önceden hesaplayıp iş yerine izin tarihi vermek zorundayız. Şubat-2 ayında kontorele gideceğim öncelikle.kafamdaki sorulara iyi gelir diye düşünüyorum tabi ozamana kadar korkularımı yenemeyip vazgeçmezsem
Evettt:) aynen ne güzel motive ediyoruz ya birbirimizi sevdim ben bu isiOLUCAKK olmassada bir daha deneyecğiz inşallah olacak
39 yaşındayım başladığımızda 40 olacağım eşim ise 51 yurt dışında yasıyorum ama türkiye istanbulda deneyeceğim . Oda ayrı bir sorum cunki iş nedeniyle herzaman gelebilme imkanımız yok sadece üç hafta iznimiz var. Ve bildiğim kadarıyla adetin 2 günü başlanıyor normalde her 25 günde bir adet oluyorum bazen 28 güne çıkıyor ama o günleride bir ay önceden hesaplayıp iş yerine izin tarihi vermek zorundayız. Şubat-2 ayında kontorele gideceğim öncelikle.kafamdaki sorulara iyi gelir diye düşünüyorum tabi ozamana kadar korkularımı yenemeyip vazgeçmezsem
Aminin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim inanın iki satırlık yazılarınız bile öylesine teselli oluyorki anlatamam ..Vazgecme canim.sonra icinde pismanlik olarak kalmasin acaba olurmuydu diye kafani kurcalarsin sonra. Denemeden basaramazsin. Yasida sorun etme kkmlar kac yaslarinda hamile kalıyorlar. Once inan.allah yardim eder ins.
Evettt:) aynen ne güzel motive ediyoruz ya birbirimizi sevdim ben bu isi
sakın vazgeçme bulunduğunuz ülkede aslında araştırma yapsan daha iyi olmazmı[/QUOTE
sakın vazgeçme bulunduğunuz ülkede aslında araştırma yapsan daha iyi olmazmıBulunduğum yerde defalarca deneyip çocuk sahibi olamayan arkadaşlarım turkiyede hamile kaldılar. Burda sağlık sektörü çok berbat araştırma yok normal hastalıklarda bile sorunu bulamıyorlar.sakın vazgeçme bulunduğunuz ülkede aslında araştırma yapsan daha iyi olmazmı
Amin canım ins rabbim buyuk.rica ederim ayrica hepimizin yasadigi sikintilar birbirimizi en iyi biz anlariz.herzaman yardimci olmaya calisiriz elimizden geldigi kadar:)Aminin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim inanın iki satırlık yazılarınız bile öylesine teselli oluyorki anlatamam ..
Aminnnn canim insallah.yarin ola hayrola wc yollarini eskittim bu arada ha geldi ha gelicek derken bi gun daha gitti:)edicez tabikide derdimiz aynı o yüzden kalbimizden geçende ne hissetiğimizde aynı o yüzden inşallahhhh tez zamanda alırız bebişlerimizi kucağımıza
Her şey gönlünüzce olsun inşallah dualarım sizinle . Rabbim hayırlısıyla gönlümüzden geçeni nasip etsin bizlere..Kizlar nihayet adet oldum. Yarin basliyrm ignelere dr gidicem bakalim nasil olucak dualarinizi eksit etmeyin...
Saol canim.heyecan basladi bakalim randevumu aldim yarina. Bakalim ins guzel gecer.Her şey gönlünüzce olsun inşallah dualarım sizinle . Rabbim hayırlısıyla gönlümüzden geçeni nasip etsin bizlere..
Saol canim.heyecan basladi bakalim randevumu aldim ..Bu sene tanıdığım ne kadar kişi varsa hepsi hamile en yakın arkadaşım tup bebek yaptırdı oda hamile diyer tup bebek yaptıran arkadaşım genişini kucağına aldı..diyorlarki bu sene çok bebisli olacak ...heyecanını anlıyorum şimdi saatler geçmekte bilmez ..süreci bende takip edeceğim sizinle ve hep dua ederek..
Ben istanbulda doktoru aramıştım mayıs ayında eşim. Izin alabiliyor ve gelmeyi düşünüyoruz diye onlarda öncelikle bir hafta sonu olsun gelin kontrolleri yapalım destekleyici ilaçlarınızı şimdiden verelim dediler şubatın basında bir kaç günlüğüne istanbula uçup ön görüşme yapmak istiyoruz .. Ama bahsettiğim gibi korkularımı sizin yazılarınızla yenmeye çalışıyorum..Canin cok saol ins guzel olucak. Sen kararini verdinmi bencesende basla hadi hepberaber yasayalim paylasalim ins yeni yila bebislerimizi konusarak gireriz:)
Kizlar nihayet adet oldum. Yarin basliyrm ignelere dr gidicem bakalim nasil olucak dualarinizi eksit etmeyin...
Hic korkma canim guzel olucak bizde yaninda olmaya calisicaz git bi on gorudme yap bakalimBen istanbulda doktoru aramıştım mayıs ayında eşim. Izin alabiliyor ve gelmeyi düşünüyoruz diye onlarda öncelikle bir hafta sonu olsun gelin kontrolleri yapalım destekleyici ilaçlarınızı şimdiden verelim dediler şubatın basında bir kaç günlüğüne istanbula uçup ön görüşme yapmak istiyoruz .. Ama bahsettiğim gibi korkularımı sizin yazılarınızla yenmeye çalışıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?