2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Bence rahat olun once sonrasi allahin izniylr olur.yas kac bu arada?
39 yaşındayım başladığımızda 40 olacağım eşim ise 51 yurt dışında yasıyorum ama türkiye istanbulda deneyeceğim . Oda ayrı bir sorum cunki iş nedeniyle herzaman gelebilme imkanımız yok sadece üç hafta iznimiz var. Ve bildiğim kadarıyla adetin 2 günü başlanıyor normalde her 25 günde bir adet oluyorum bazen 28 güne çıkıyor ama o günleride bir ay önceden hesaplayıp iş yerine izin tarihi vermek zorundayız. Şubat-2 ayında kontorele gideceğim öncelikle.kafamdaki sorulara iyi gelir diye düşünüyorum tabi ozamana kadar korkularımı yenemeyip vazgeçmezsem

Vazgecme canim.sonra icinde pismanlik olarak kalmasin acaba olurmuydu diye kafani kurcalarsin sonra. Denemeden basaramazsin. Yasida sorun etme kkmlar kac yaslarinda hamile kalıyorlar. Once inan.allah yardim eder ins.

sakın vazgeçme bulunduğunuz ülkede aslında araştırma yapsan daha iyi olmazmı

Vazgecme canim.sonra icinde pismanlik olarak kalmasin acaba olurmuydu diye kafani kurcalarsin sonra. Denemeden basaramazsin. Yasida sorun etme kkmlar kac yaslarinda hamile kalıyorlar. Once inan.allah yardim eder ins.
Aminin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim inanın iki satırlık yazılarınız bile öylesine teselli oluyorki anlatamam ..

Amin canım ins rabbim buyuk.rica ederim ayrica hepimizin yasadigi sikintilar birbirimizi en iyi biz anlariz.herzaman yardimci olmaya calisiriz elimizden geldigi kadar:)

edicez tabikide derdimiz aynı o yüzden kalbimizden geçende ne hissetiğimizde aynı o yüzden inşallahhhh tez zamanda alırız bebişlerimizi kucağımıza
Aminnnn canim insallah.yarin ola hayrola wc yollarini eskittim bu arada ha geldi ha gelicek derken bi gun daha gitti:)

Canin cok saol ins guzel olucak. Sen kararini verdinmi bencesende basla hadi hepberaber yasayalim paylasalim ins yeni yila bebislerimizi konusarak gireriz:)

Canin cok saol ins guzel olucak. Sen kararini verdinmi bencesende basla hadi hepberaber yasayalim paylasalim ins yeni yila bebislerimizi konusarak gireriz:)
Ben istanbulda doktoru aramıştım mayıs ayında eşim. Izin alabiliyor ve gelmeyi düşünüyoruz diye onlarda öncelikle bir hafta sonu olsun gelin kontrolleri yapalım destekleyici ilaçlarınızı şimdiden verelim dediler şubatın basında bir kaç günlüğüne istanbula uçup ön görüşme yapmak istiyoruz .. Ama bahsettiğim gibi korkularımı sizin yazılarınızla yenmeye çalışıyorum..

Hic korkma canim guzel olucak bizde yaninda olmaya calisicaz git bi on gorudme yap bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…