- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Tamm canim yazicam tabi herseyi paylasicam ins. Ayy canim anne adayi dedin ya o bile nekadar guzel geldi bak ins. Anne oldugumuz vunleride goruruz:)AAAAAAAA süperrrrrrr hadi bakalım anne adayıııı inşalllahhhhhhhhh :) bütün ayrıntılarına kadar tek tek yaz ne olurrrr :)
Kızlar şimdi tekrar sayfaya girip önceden yazılanları okuyordum ve gideceğiniz doktorları okudum . Arkadaşım in biri şuan şeval taş da misin hastası olan 6 aylık hamile ilk çocuğunu da sevval hanimin sayesinde kucagina aldi 10 yil once bende seval hanıma gideceğim kısmetse diyer arkadaşımda brüksel hastanesinde yücel beyin hastasıydı şimdi çok tatlı bir oğulları varBende tekirdagda yasiyrm canim ama tup bebek icin ist bruksel tup bebek merkezi yucel karaman a gidicem takiplerimi burdaki doktorum yapicak stresliyim birazda ya nasil olucak
Kızlar şimdi tekrar sayfaya girip önceden yazılanları okuyordum ve gideceğiniz doktorları okudum . Arkadaşım in biri şuan şeval taş da misin hastası olan 6 aylık hamile ilk çocuğunu da sevval hanimin sayesinde kucagina aldi 10 yil once bende seval hanıma gideceğim kısmetse diyer arkadaşımda brüksel hastanesinde yücel beyin hastasıydı şimdi çok tatlı bir oğulları var
Ne guzel canim bende brukselde basliyrm yucel beyle. Seval hanim hangi hastanedeKızlar şimdi tekrar sayfaya girip önceden yazılanları okuyordum ve gideceğiniz doktorları okudum . Arkadaşım in biri şuan şeval taş da misin hastası olan 6 aylık hamile ilk çocuğunu da sevval hanimin sayesinde kucagina aldi 10 yil once bende seval hanıma gideceğim kısmetse diyer arkadaşımda brüksel hastanesinde yücel beyin hastasıydı şimdi çok tatlı bir oğulları var
fertijin oda istanbul keske bende turkiye ici yaşayabilseydim. Geçen aradım neler gerekiyor ve fiyat bilgisi için labarotuardan şafak bey diye birisi ile görüştüm çok sabırlı vede net ler telefondaNe guzel canim bende brukselde basliyrm yucel beyle. Seval hanim hangi hastanede
Cok guzel canim.senin adina sevindim ins hersey guzel olur:)Iki doktor hakkında da çok
fertijin oda istanbul keske bende turkiye ici yaşayabilseydim. Geçen aradım neler gerekiyor ve fiyat bilgisi için labarotuardan şafak bey diye birisi ile görüştüm çok sabırlı vede net ler telefonda
Yücel bey içinde süper bilgili vede ilgili bir doktor olduğunu duydum bir an için kararsız kaldım nereye gitmeliyim diyerekten .Ama eşim dedi seval hanım diye konuştuk orası olsun sonradan sorun olursa pişmanım yasamanı isteniyor. Dedi mantıklı geldiIki doktor hakkında da çok
fertijin oda istanbul keske bende turkiye ici yaşayabilseydim. Geçen aradım neler gerekiyor ve fiyat bilgisi için labarotuardan şafak bey diye birisi ile görüştüm çok sabırlı vede net ler telefonda
Hayirlisi olur ins canim. Evet ben yucel beyi cok arastirdim ve cok guvenerek gittim.ve gercektrn cok bilgili oldugu belli oluyor.ins hepimiz saglikli sihhatli bebislerimize kavusuruz canimYücel bey içinde süper bilgili vede ilgili bir doktor olduğunu duydum bir an için kararsız kaldım nereye gitmeliyim diyerekten .Ama eşim dedi seval hanım diye konuştuk orası olsun sonradan sorun olursa pişmanım yasamanı isteniyor. Dedi mantıklı geldi
Randevumu aldim canim yarin saat11 de randevum var.ben ist disinda yasiyrm tekirdag da takiplerimi burdaki doktorum yapick yumurta toplama ve transferi yucel hoca yapicak. Takiplerde iletisim halinde olucaklar bakalim yarin ins basliyoruzUmarım hepimiz için en güzeli olur. Randevu alabildinmi. Ben yarın çalışıyor olacağım ve her fırsatta buraya göz atacağım lütfen merakta bırakma olurmu:)
Hayırlısı olsun canım inşallah herşey çok güzel olucak . Dualarım seninle yarın güzel bir gün olacakRandevumu aldim canim yarin saat11 de randevum var.ben ist disinda yasiyrm tekirdag da takiplerimi burdaki doktorum yapick yumurta toplama ve transferi yucel hoca yapicak. Takiplerde iletisim halinde olucaklar bakalim yarin ins basliyoruz
Cok tsk ederim canim moral verdin gercekten:) ins guzel gunler hepimizin olsun:) yarin gelismeleri paylasirimHayırlısı olsun canım inşallah herşey çok güzel olucak . Dualarım seninle yarın güzel bir gün olacak
Tamm canim yazicam tabi herseyi paylasicam ins. Ayy canim anne adayi dedin ya o bile nekadar guzel geldi bak ins. Anne oldugumuz vunleride goruruz:)
Ins canim insallah guzel sonuclar alirimda sizede umut olur gercekten:)öylesin çünkü hadi bakalım hepimize umut ol
öylesin çünkü hadi bakalım hepimize umut ol
bende yakında başlayacağım ankara yada malatyada düşünüyorum pkoluyum maalesef umarım bol bebişli bir topik olur burası
maşalllah pkomu varda bukadar yumurta gelişti peki hemen neden yerleştirme işlemi yapmadılarSelam kızlar
İgneleri kullandım 10 gün boyunca ve dün Yumurta toplama işlemi yapıldı şubat ayında transferim yapılcak. Bugun hastaneden aradılar 50 tane yumurta topandı 40 tanesi olgun yumurtaydı bu 40 olgun yumurtanin icine 1er tane sprem enjekte ettik 29 tanesi dölendi 5 gün takip edicez 5.günün sonunda dondurcaz hepsini dedi . Size sorum şu 50 tanr yumurta toplanması normalmidir acaba
Ins canim yeni yilla birlikte buralarda bol bol bebis haberleri alicaz:) senin hakkindada hayirlisi olur ins. Nezaman baslicaksin gelismelerden haberdar et bizidebende yakında başlayacağım ankara yada malatyada düşünüyorum pkoluyum maalesef umarım bol bebişli bir topik olur burası
Canim sanirim cok fazla yumurta olustugu icin rahim dinlendirme yapmislar cunku oyle yapiyorlarmaşalllah pkomu varda bukadar yumurta gelişti peki hemen neden yerleştirme işlemi yapmadılar
valla ben özelde düşünmüyorum maddi gücümde var lakin gata ve malatyada devlete bağlı hastaneden randevu alacam araştırma olduğu için uzun sürebilir dediler ama yakın aylarda gideceğim geçmişte bir düşüğüm var maalesef olmayınca olmuyorIns canim yeni yilla birlikte buralarda bol bol bebis haberleri alicaz:) senin hakkindada hayirlisi olur ins. Nezaman baslicaksin gelismelerden haberdar et bizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?