- 7 Şubat 2012
- 925
- 186
- 303
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Hayirlisi olur ins canim.zamani degilmis demek.sonucta hamile kalabiliyrsun buda guzel bisey:)valla ben özelde düşünmüyorum maddi gücümde var lakin gata ve malatyada devlete bağlı hastaneden randevu alacam araştırma olduğu için uzun sürebilir dediler ama yakın aylarda gideceğim geçmişte bir düşüğüm var maalesef olmayınca olmuyor
oda iğne tedavisiyle olmuştu o yüzden uğraşamam artık tüp daha mantıklı daha garanti tabi rabbimin izniyleHayirlisi olur ins canim.zamani degilmis demek.sonucta hamile kalabiliyrsun buda guzel bisey:)
Aynen canim tüp te sansin daha fazla. Yas kacti canim?oda iğne tedavisiyle olmuştu o yüzden uğraşamam artık tüp daha mantıklı daha garanti tabi rabbimin izniyle
Yasin genc canim bence en iyosini yapmissin tup bebekte bence guzel sonuclar alirsin:)27 yaşındayım yıllk evliym
Ben artik iki hafta once 36 oldum. Sebepsiz canim benim dr hicbir problem yok diyor tup icin gittigimizdede % 50 sans verdi bi problem gorunmuyr dedi ama bakalimsen kaç yaşındasın sorun nedir
hayırlısı olsun kaç yıllık evlesin ki bekledin bukadar canım ben hamile kalırım yine ama düşme sorunu çok yaşayabilirmişim düşecekse hiç olmasın ne yapayımBen artik iki hafta once 36 oldum. Sebepsiz canim benim dr hicbir problem yok diyor tup icin gittigimizdede % 50 sans verdi bi problem gorunmuyr dedi ama bakalim
Canim iki yillik evliyim bir yildir tedavi goruyrm klomen tedavisi ve bir negatif asilama sonrasinda tup e gecis yaptikhayırlısı olsun kaç yıllık evlesin ki bekledin bukadar canım ben hamile kalırım yine ama düşme sorunu çok yaşayabilirmişim düşecekse hiç olmasın ne yapayım
Anladim canim ins hayirlisi olur hakkinda.ins sende kavusursun yavruna dusuk icin arastirma yapildimi27 yaşındayım ama 8 yıllık evli olcağım mayısta hesabını sen et kaç yıldır bekliyorum
devlette yaptıran veya yaptıracak başka arkadaşlar varmı ben üniversite hastanelerinin çok daha detaylı incelediklerini duydum yaşadığım bölgede tüp merkezi yok o yüzden birazda bana yakn illeri düşünüyorum
Dualarim seninle canim hakkinda hayirlisi olur ins.Arkadaşlar merhaba, bende inş ocak ayında başlamayı düşünüyorum. Bugün memorial semra hn ile görüşmem var. Daha önce de bahçeci ile görüşmüştüm. Son kararımı vereceğim. Muhtemelen memorial gibi hissediyorum bakalım. Heyecanlıyım ayrıca korkmuyorda değilim tabi. Dualarınızı bekliyorum.
Kizlaaaarrr ben dr a gittim geldim:) resmen trdavim basladi:) birsuru igne ilac aldik.bugun puregon 300 ile baslicam bakalim nasil olucak sureci sizinle paylasmaya devam edicem:)
Hayirli olsun cnm darisi bana insallahKizlaaaarrr ben dr a gittim geldim:) resmen trdavim basladi:) birsuru igne ilac aldik.bugun puregon 300 ile baslicam bakalim nasil olucak sureci sizinle paylasmaya devam edicem:)
Canım benim hadi hayırlısı olsun bakalım.Nasil hisettin kendini oraya gittiğinde ve şuan nasilsin?benim ilaçlara dair hiç bir bilgim olmadığı için sadece okuyorum .inşallah kullandığın her ilaç şifa olsun . Ben bugün çok yoğundum. Ama gözüm saatte dilim dua daydı. Paylaşımlarını bekliyoruz ..Kizlaaaarrr ben dr a gittim geldim:) resmen trdavim basladi:) birsuru igne ilac aldik.bugun puregon 300 ile baslicam bakalim nasil olucak sureci sizinle paylasmaya devam edicem:)
Hayırlı olsun rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallahArkadaşlar merhaba, bende inş ocak ayında başlamayı düşünüyorum. Bugün memorial semra hn ile görüşmem var. Daha önce de bahçeci ile görüşmüştüm. Son kararımı vereceğim. Muhtemelen memorial gibi hissediyorum bakalım. Heyecanlıyım ayrıca korkmuyorda değilim tabi. Dualarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?